Senden uzunca bir süredir Bi Shinsekai Yori incelemesi bekliyorum bu arada. Re Zero'yu tahtından indirebilecek kadar kaliteli bir iştir. Aklında bulunsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anime Tavsiyesi (2. sayfa)
-
-
O kadar karallıysan Shinsekai Yori ile bizede izlemek düşer ^^
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PeriahSenden uzunca bir süredir Bi Shinsekai Yori incelemesi bekliyorum bu arada. Re Zero'yu tahtından indirebilecek kadar kaliteli bir iştir. Aklında bulunsun.
25-50 Bölümlük hiçbir seri Re:Zero tahtından indiremez bana göre bir seri ne kadar uzun olursa karakterleri ve hikayesi ne kadar derin olursa dünyası ne kadar derin olursa lore'u ne kadar geniş olursa o kadar iyidir ama tabi shounen olmayacak.
Re:Zero kadar geniş (romanda 7500 sayfa şu anda) bir fantastik japon eseri var mı bilmiyorum tavsiyeleri alırım. Animesi daha tüm hikayenin anca %20'sinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 30 Ağustos 2021; 16:40:12 > -
-
Knk emin değilim ama re:zero olabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nht_akrt
Knk emin değilim ama re:zero olabilir mi?Bakayım inşallah odur
edit: date a live 'miş anime.
Anime'yi pek beğenmedim evet görsellik söz konusu ama kopukluk var bariz belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 16 Eylül 2021; 11:36:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
monster adli bir anime var. icinde bolca hayata dair felsefeye dair sorgulamalar var. ozellikle insanin degerini sorgulatan seyler var. icinde katliam yapan yaratiklar yok merak etme :D nihilizm yaratiklardan daha da kotu. evangelionu seversen bunu sevmeme ihtimalin yok.
-
Senin dediğin gibi monster ı izledim ama 45. Bölümde bıraktım ama Jonas a hayranım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X