Şimdi Ara

Anime Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senden uzunca bir süredir Bi Shinsekai Yori incelemesi bekliyorum bu arada. Re Zero'yu tahtından indirebilecek kadar kaliteli bir iştir. Aklında bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    O kadar karallıysan Shinsekai Yori ile bizede izlemek düşer ^^

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Senden uzunca bir süredir Bi Shinsekai Yori incelemesi bekliyorum bu arada. Re Zero'yu tahtından indirebilecek kadar kaliteli bir iştir. Aklında bulunsun.

25-50 Bölümlük hiçbir seri Re:Zero tahtından indiremez bana göre bir seri ne kadar uzun olursa karakterleri ve hikayesi ne kadar derin olursa dünyası ne kadar derin olursa lore'u ne kadar geniş olursa o kadar iyidir ama tabi shounen olmayacak.

Re:Zero kadar geniş (romanda 7500 sayfa şu anda) bir fantastik japon eseri var mı bilmiyorum tavsiyeleri alırım. Animesi daha tüm hikayenin anca %20'sinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 30 Ağustos 2021; 16:40:12 >
  • Yeri burası mi bilmiyorum ama bir temada gördüm bu animeyi bilen var mı

Anime Tavsiyesi

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Knk emin değilim ama re:zero olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nht_akrt

Knk emin değilim ama re:zero olabilir mi?

Bakayım inşallah odur

edit: date a live 'miş anime.

Anime'yi pek beğenmedim evet görsellik söz konusu ama kopukluk var bariz belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 16 Eylül 2021; 11:36:6 >
  • monster adli bir anime var. icinde bolca hayata dair felsefeye dair sorgulamalar var. ozellikle insanin degerini sorgulatan seyler var. icinde katliam yapan yaratiklar yok merak etme :D nihilizm yaratiklardan daha da kotu. evangelionu seversen bunu sevmeme ihtimalin yok.

• Senin dediğin gibi monster ı izledim ama 45. Bölümde bıraktım ama Jonas a hayranım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.