Şimdi Ara

ANİVİA nasıl KRİTİK VURUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler az önce biten oyunda full ap anivia oyun sonu istatistiklerinde şöyle bir şey gördüm şok oldum . acaba e skilli normal vuruş mu sayılıyor diyeceğim ama sanmıyorum, ayrıca kritik ihtimalim de yok  ANİVİA  nasıl KRİTİK VURUYOR
     ANİVİA  nasıl KRİTİK VURUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 16 Ocak 2015; 20:47:59 >

• ciddisin sanırım

anivianın E yeteneği yavaşlatılmış düşman üzerinde kritik vurur. Aslında 2 katı vurur fakat kritik hasar diye geçer.
  • R veya Q skillinin etkisinde olan şampiyona E skilli 2 kat daha fazla vuruyor bu da kritik olarak geçiyor . Oyunda late game de en iyi burst atan şampiyonlardan biri yeni mi farkına vardın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 16 Ocak 2015; 20:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

R veya Q skillinin etkisinde olan şampiyona E skilli 2 kat daha fazla vuruyor .

kritikten sayıldığını bilmiyordum , teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

ciddisin sanırım

anivianın E yeteneği yavaşlatılmış düşman üzerinde kritik vurur. Aslında 2 katı vurur fakat kritik hasar diye geçer.

eyv bro sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Bu yıl lcs de Bjerg de oynarken görücez diye düşünüyorum . Yazın ve bu aralar baya oynadı , mobility kısmını yendiğin anda aşırı güçlü . Ga kastığın anda da oyun sonunda ölümsüz hedef .
  • quote:

quote:

quote:

Bu yıl lcs de Bjerg de oynarken görücez diye düşünüyorum . Yazın ve bu aralar baya oynadı , mobility kısmını yendiğin anda aşırı güçlü . Ga kastığın anda da oyun sonunda ölümsüz hedef .

Yumurta halinde zhonya basmak çok zevkliymiş ya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yumurta halinde zhonya basmak çok zevkliymiş ya :D

Altın yumurtlayan tavuk yumurtası gibi mi?

• bir kişi de gelip e skilli yavaşlamış rakiplere kritik vurur dememiş kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khione

bir kişi de gelip e skilli yavaşlamış rakiplere kritik vurur dememiş kardeşim

Açıklamasında kritik sayılır yazmıyor , ondan bi tereddüt ettim

• E si kritik atıyor bazı durumlarda

• E bazen kritik

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

E si kritik atıyor bazı durumlarda

Q ve ilgiyle yavaşlatılmış hedeflere son seviyede 350+(℅100 AP ) vurur yazıyor, direk kritik yazmayınca şeettim işte, ebedi alsak nasıl olur

• Kritik vuruş bir damage multiplier olduğu için kritik sayılır. E'si kritik vuruştur yani. Ebedi vb itemler düz vuruşta etkili olan kritik vuruş ihtimalini etkiler yani yararı olmaz kasmanın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

E si kritik atıyor bazı durumlarda

Q ve ilgiyle yavaşlatılmış hedeflere son seviyede 350+(℅100 AP ) vurur yazıyor, direk kritik yazmayınca şeettim işte, ebedi alsak nasıl olur

Report yersin muhtemelen

• Gragas'ın q'su da vurur kritik.
  • Nida pasifi çalıştığında kaplan q atarsan da krit vuruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fazla düşünmeye gerek yok. Anivianın E yeteneği eğer rakip yavaşlatılmış ise 2 katı vurur hepsi bu. Bu kritik midir v.s v.s konuyu başka yere çekmenin mantığı yok.

eğer yetenek 100 (+500) yetenek hasarı vuruyor ise bu yavaşlatılmış rakip üzerine 1200 vurur. ebedi çıkarsan yeteneği artmayacağına göre bişi olmaz. abartmaya ve satırlarca bir şeyler yazmaya gerek yok yani...
  • Kanka Anivia'nın ilk türevini alıp sıfıra eşitleyince X değerleri Anivia'nın kritiklerini veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kritik vurmak e si
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.