ben teşekkür ederim hocam,dediklerimi yanlış anlamamışsınızdır umarım "sıradan oyuncu" derken ben sadece üstüne çok düşülmesi ve her hamlesi planlanarak oynanması gereken bir deck olduğunu söylemek istedim.Tamamen decke hakim olmak gerekiyor 20-30 oyun belki boşa gidebilir ama ondan sonra çok rahat winler alabilirsiniz. Ben de kendime çok güvenirim yeni deckler konusunda ama mesela yeni bir freeze mage decki yada yeni bir miracle rogue decki gördüğümde falan korkuyorum gerçekten denemeye çünkü çok ince çizgide bu deckler yanlış hamlenin verdiği zarar öbür decklere nazaran fazla oluyor.
baLbesh
kullanıcısına yanıt
Estağfirullah, yanlış anlaşılacak hiçbir şey yok mesajınızda ki buna rağmen bir de üzerine izahat yapmışsınız. İnce yaklaşımınız için teşekkür ederim lakin rahat olun lütfen.
Ne yazacağımı dahi bilemedim ilk anda, zor durumda bırakıyorsunuz
baLbesh
kullanıcısına yanıt
Hocam ellerine emeğine ağzına sağlık çok büyük bir keyifle seyrettim videoları, tecrübe ve net anlatımla birleşince çok açıklayıcı ve öğretici bir paylaşım çıkmış ortaya. Tekrar dan tebrik ediyorum Yeni videoları sabırsızlıkla bekliyoruz.
Scropion
kullanıcısına yanıt
inşallah hocam oyun expansiondan sonra bir otursun yerine yeni videolar çekmeye başlayacağım,çok teşekkür ediyorum yapıcı yorumlarınız için size birşeyler katabildiyse ne mutlu bana :)
baLbesh
kullanıcısına yanıt
Hocam Twitch'te yayın yapmayı düşünüyormusunuz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme