Şimdi Ara

ankara anadolu bulvarı radar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana bugün konya yolunda ortlama hız 81 ile 319tl ceza geldi!çok dikkat edin bu ortalama hız saçmalığı çok can yakacak gibi!
  • bildiğim kadarıyla konya yolunda hız sınırı 70 km/h sonrası ceza kesiliyor .

Hız limitleri ise aşma oranına göre ceza uygulaması var.

yani coupe96 için biraz karışık durum var gibi .

Hız sınırını %30 aşmadan 319 TL ceza gelemez. Demekki 2. kademe ceza yazılmış. Bunun hesabı ancak

50 km/h +%10 tolerans=55 km/h olur bunun da %30 aşımı 65 km/h üstünde şehir içinde radara girerseniz 319 Tl anlamına gelir.

Ama yukarıda belirtmeye çalıştığım gibi ceza Konya yolundaki sabit kule radarlar ile kesilmiş ise 81km/h ile birinci kademe cezası uygunlanması gerekir ki bu rakkam 319 Tl den az olmalı. Çünkü 70 +%30 hız aşımı =91km/h yapacaktır

70 km/h +%10 tolerans =77 km/h kadar hiç ceza kesilmemesi gerekir idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 26 Haziran 2012; 17:28:09 >
  • @vezir dostum cezanin 319 gelmesinin sebebi aracin trafikte kamyonet gozukmesi,yani 50km nin %30 u olarak uygulaniyor van tipi araclarda. Ceza baslangic noktasi konya yolunda 70km yazan tabela(ilkogretimin karsisi) ceza ortalama bitis noktasi golbasi girisindeki mobese kamerasi,artik bu kameralari hiz amacli kullaniyorlarmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

@vezir dostum cezanin 319 gelmesinin sebebi aracin trafikte kamyonet gozukmesi,yani 50km nin %30 u olarak uygulaniyor van tipi araclarda. Ceza baslangic noktasi konya yolunda 70km yazan tabela(ilkogretimin karsisi) ceza ortalama bitis noktasi golbasi girisindeki mobese kamerasi,artik bu kameralari hiz amacli kullaniyorlarmis.

tamam konu şimdi netleşti.Çünkü otomobil sınıfında bu hız ile bir alt kademe ceza gelemsi gerekir idi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.