Şimdi Ara

Ankara-Antalya hangi güzergah? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
243.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yazın bende zonguldak'dan yola çıkıp, Antalya'ya gitmeyi düşünürken yolları araştırıyordum tek bu konuya denk geldim.

Konya üzerinden 18 km daha uzak oluyor antalya merkez. Tatil yapılacak alana bölgeye bağlı olmakla birlikte.

Antalya Merkez üzerinden konuşacak olursak;

Afyon üzerinden gidişlerde şehir içinden geçişler radar hız sınırı nasıldır. Ankara dan Seydişehir'e kadar dümdüz çift şeritli yol.

Afyon üzerinden şehir içine girmeden çevre yollarından trafik/ışık radar durumu nedir. 20K km kısa yol diye, uzatmaya değer mi.

750 km yol 50-60 da gitmeyek çok yorar insanı. tahminim 9 saate bitirmek yolu.

Aynı zaman da Konya Üzerinden giderken Kızılataç/Side- Antalya arasının yollarının bozuk olduğunu düşünmüyorum turistik yerler hepsi yapmışlardır güzel yollar diye umaraktan bu düşünceye vardım.

Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

• Beyler konu hortladı ancak var mı yakında giden gelen. İlk defa bebekle gideceğiz Ankara Antalya arasını. En güvenli yol hala Afyon, Sandıklı, Burdur, Antalya sanırım? 2-3 yıl önce Haritadan kısa diye Eğirdir tarafından gitmiştim baya virajlı ve dardı yollar. Orasını asla tercih etmem artık hele ki akşam saatlerinde düşünemiyorum yolun bazı yerlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdur-bucak -aksu Antalya biraz daha guvenli bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt

Merhaba. Hangi yoldan gittiniz? Tavsiye eder misiniz?

• laider kullanıcısına yanıt

merhaba. ben başka biriyim. ben burdurda yaşıyorum ve yıllardır antalyaya 100 den fazla gidip gelmişimdir. kesinlikle burdur üzerinden seyahat edin. yolları çok iyidir, herhangi bi bozukluk veya ani virajlar falan yoktur. sizi yoracak tek yer çubuk beli denilen upuzun rampayı inmek ve gelirken çıkmak. onun haricinde problem olmaz.

hatta size tavsiyem, çubuk beli rampasını indikten sonra karşınıza ilk gelen opet firmasında mola verin. harika bir yerdir. jandarma kontrol noktasından geçeceksiniz hemen ardından gelir, kocaman bellı oluyor zaten.

• laider kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ankara dan :polatlı, Sivrihisar, afyon, Sandıklı, Keçiborlu, Bucak, Aksu şeklinde gittim ben. Bu yol uzun güzergah ama yollar çok iyi. Çift şeritli yüksek hıza müsait bir yol. Buradan gidip geldim sorun yaşamadım. Keçiborlu, Burdur civarlarında bazen radar lar oluyor yolda işaretler olunca dikkatli olursun. Şehir içinden geçerken de eds var. Onlara dikkat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar :)

• konuyu hortlatıyorum 1 sene sonra. Haftasonu Ankara - Manavgat arasında ilk kez yolculuk edeceğim. Navigasyon 1 nolu yolu öneriyor. Bu güzargahların "son durumu" hakkında bilgisi olan var mı?

Ankara-Antalya hangi güzergah?

Yarın sizin yolu deneyeceğim bakalım, tekrar bilgilendiririm

Teşekkürler bilgi için hocam.

Kaç yıllık Ankara'lıyım her seferinde kararsız kalıyorum

Edit: Evet Afyon üzerinden gittim ve en temiz yol burası  Ankara-Antalya hangi güzergah? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 17 Aralık 2022; 21:42:54 >
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam memnun kalmana. Km uzun ama güvenli ve rahat en azından.

• Polatlı üstünden gitmek çok keyifliydi. Yıllardır kullanmak istediğim rotaydı. Zaten konya yolunun sıkıntılı dağlık kısmı ortak bu rotada. Gündüz,acelesi olmayan anadolu manzarasını seven herkese öneririm. Seyahatten zevk almayan ve a noktasında b noktasına gitmek isteyen ve tek şeritli yolda araba sürmek istemeyene göre değil. Kışın tercih etmezdim.

Antalya Ankara dönüşünde özellikle yine aynı rotadan dönmek istedim ve Google Maps'i ayarladım ancak ben yolda giderken kendisi tekrar rota çizmiş sanırım ve inanılmaz bir hata yaparak beni Eğirdir, Gelendost, Akşehir, Yunak, Saray ve Polatlı yolundan getirdi, ömrümden ömür gitti gelene kadar. . Ankara-Antalya hangi güzergah?  Sakın Isparta veya Eğirdir yolunu kullanmayın,

Siz siz olun

Ankara >>> Sivrihisar - Polatlı - Afyon - Sandıklı - Keçiborlu - Burdur - Çeltikçi - Bucak - Dağbeli - (Yerine göre sonra Aksu veya Altınkale-Döşemealtı'ndan devam edin.) >>> Antalya

yolundan şaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 20 Aralık 2022; 17:45:51 >
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam bende öyle yazmıştım i. Google ısrarla yanlış yönlendirdiği için parça parça yazıyorum giderken. Yoksa sürekli yol değiştiriyor.

• snoppy kullanıcısına yanıt

Hocam ne yaptınız kullandınız mı Konya yolunu? Nasıldı?

• Evet işaretli yolu kullanmıştım. Bir problem olmadı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.