Şimdi Ara

Ankara /AŞTİ 'den Sgk eğitim hastanesine nasıl gidilir (ETLİK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.Bir ziyaret vesilesiyle afyondan ankaraya gideceğim.Araçla kaybolma ihtimalim çok yüksek olduğu için toplu taşıma kullanıcam.

Otobüsle Aşti'de indikten sonra hangi vasıtalarla Ankara/keçiören/etlik de bulunan sgk eğitim ve araştırma hastanesine gidebilirim.

Ankaraya ilk defa gidiyorum bu arada.

Aştiden Sgk'ya varmam ne kadar bir süre alır.Taksi ile gitmeye kalksam ne kadar bir ücret öderim,ankarayı bilenler yardımcı olabilirler mi.... ?

• taksiyle gidersen saglam bir ücret ödersin :) . aştide inip karşıya geçip dolmuşa bienilirsin.etlik varmı tam hatırlamıyorum.ancak 2. kesin yol ankarayla kızılaya geçersin meşrutiyeti sorarsın ordan otobüsler geçiyor oraya 263 numara tahminimce .
  • Metroyla kızılaya gideceksin yanlış hatırlamıyorsam meşrütüyetten etlik arabasına binebilirsin. Kızılayda birine etlik arabalarını sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

taksiyle gidersen saglam bir ücret ödersin :) . aştide inip karşıya geçip dolmuşa bienilirsin.etlik varmı tam hatırlamıyorum.ancak 2. kesin yol ankarayla kızılaya geçersin meşrutiyeti sorarsın ordan otobüsler geçiyor oraya 263 numara tahminimce .

Hocam teşekkürederim. Ankarayla kızılaya geçtikten sonra otobüsler vasıtasıyla etliğe geçicem anladığım kadarıyla.Metroya binmek için kart alıyoruz zannedersem.Ayrıca etlik'ten geri nasıl dönücem onu da merak ediyorum.Ayrıca hocam kızılayda tek gecelik bir otel ücreti ne kadardır.Önerebileceğiniz bir otel var mı 3 yıldızlı filan.
  • aştinin önünden ankamall tarafına doğru ankamall e giden herhangi bir dolmuşa bin ,ankamall de in,
    yön değiştirmeden indiğin noktadan taksiye bin hastaneye git, toplamada en fazla 2+5 = 7 lira tutar ve en hızlı şekilde ulaşmış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

aştinin önünden ankamall tarafına doğru ankamall e giden herhangi bir dolmuşa bin ,ankamall de in,
    yön değiştirmeden indiğin noktadan taksiye bin hastaneye git, toplamada en fazla 2+5 = 7 lira tutar ve en hızlı şekilde ulaşmış olursun

eyvallah hocam bu çok iyi oldu.Taksiye 30 tl'ye kadar ücret verebilirim yani sorun olmaz.

Dediğiniz şekilde not alıyorum hemen.Peki hocam benim konaklama durumum olursa o zaman aştiden nereye geçip hangi otelde kalabilriim tek gecelik ve ordan etliğe nasıl geçerim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tir@n

quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

aştinin önünden ankamall tarafına doğru ankamall e giden herhangi bir dolmuşa bin ,ankamall de in,

eyvallah hocam bu çok iyi oldu.Taksiye 30 tl'ye kadar ücret verebilirim yani sorun olmaz.

Dediğiniz şekilde not alıyorum hemen.Peki hocam benim konaklama durumum olursa o zaman aştiden nereye geçip hangi otelde kalabilriim tek gecelik ve ordan etliğe nasıl geçerim....

gel misafir edeyim diecemde eve uğramıyorum bu ara,
    kızılayda oteller pahalıdır.
    hastanede işin bitince ordan otobüse bin (genelde hepsietlik-ulus- kızılay istikametindenden gider, giderken ulusuda görmüş olursun) kızılayda in gez toz akşam saati otobüse tekrar bin ulus da in çankırı caddesine geç ( otobüs güzergahı) ordaki otellerin birkaçına fiyat sor en makul olanında konakla; ulusda gece vakti gezeyim deme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah hocam sağol.Anlaşılan sabah erken saatlerde ankarada olup o gün içerisinde işi halledip geri dönmek....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.