Şimdi Ara

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öncelikle. Ben bu sene liseye geçeceğim YEP:489 küsür. İstediğim lise Ankara Atatürk Anadolu. Fakat okulla ilgili çok kötü dedikodular dolaşıyor(öğretmenler ders işlemiyor,okulda çok suç hırsızlık var,vs vs.). Aynı şey Ankara Fen Lisesi ve Gazi Anadolu Lisesi için de geçerli. Eğer bu liselerde(özellikle Atatürk Anadolu'da) okuyan arkadaşlar var ise sizden ricam okulla ilgili düşünce ve gözlemlerinizi yazmanız.Teşekkürler

• Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • Yukarı

• Lise son sınıfım.Hırsızlık duymadım fakat diğer dedikodulardan dolayı puanımın yetmesine rağmen MERAL i yazdım .Gayet memnunum
  • Gidebiliyorsan tam burslu özel okulda oku sonuçta ne kadar iyi olabilir ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara fen lisesinde okuyorum, her okulda içkisinden uyuşturucusuna kadar her şeyi kullanan tipler vardır, bir de devlet okulu sonuçta, kendin çalışmazsan en arkalara düşersin, öğretmenlerin birkaçı hariç çok kaliteli bir eğitim de yok, tek artısı rekabetin çok olması, öğrenciler vs., ama iyi yerlere de gelebilirsin tabi kötülemek amaçlı konuşmuyorum ben memnunum açıkçası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum merhabalar,öncelikle tebrik ederim puanın oldukça iyi.
    Evet doğru duymuşsun cidden olabiliyor AAAL'de hatta boş dersler o kadar çok ki orada okuyan arkadaşımla sürekli mesajlaşabiliyoruz derslerde :D (ben sıra altından giriyorum tabi ki)

Her neyse,sana Ankarada tavsiye edebileceğim okul,okulum Mehmet Emin Resulzade A.L
    Okul hakkında detaylı bilgi vs için pm atabilirsin her zaman

• Tabi mutlaka olacaktır kötü alışkanlığı olanlar,özel okullarda da oldukça fazla. Devlet lisesi olmasını özellikle istiyorum çünkü 8 senedir özeldeyim zenginlerin şımarıklıklarından sıkıldım(maddi durum ile ilgili değil kimse okulu önemsemiyor) Ve yüz kişiden sadece 10 kişi benimle aynı seviyede oluyordu. 8. Sınıfta fen-ing-mat dersi işlediğimizi ikinci aydan sonra bilmem. Herkes kaynattı çünkü. dershaneler olmasa yanmıştık. Atatürk anadolu bu bakımdan çoğu sıkıntımı giderecek. Evime arabayla 5 dakika,toplu taşıma ile 15 dakika mesafede olması da öbür bir avantajı olacak. Boş dersler aşırı olmadığı sürece dert değil lise 3e kadar zaten. Okulda okuyan arkadaşların da düşüncelerini birinci ağızdan öğrenmek isterim.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insigma -- 8 Temmuz 2014; 1:48:53 >
  • Ben AAAL'de okuyorum istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz gerek özelden gerek burdan. Her gün giriyorum ve hiç sıkılmadan cevaplarım.

Öncelikle ben okulumdan çok memnunum. Diğer liselerde okumadığım için yorum yapamam ve bence herkes sadece kendi okuduğu okul hakkında yorum yaparsa daha doğru sonuçlar elde ederiz. Sana tavsiyem dışardan gelen dedikodulara inanma. Mutlaka okulun içinden birilerini bul direk onlara sor. Ben Facebook sayfasından insanlarla tanışmıştım mesela. Zaten sayfayı beğenince hiç tanımasan bile seni ekleyenler oluyor yardımcı olmak için. O yönü çok iyi. :D

Açıkçası öğretmenlerin çok disiplinli olduğunu, kastığını söyleyemem. Boş derslerimiz oluyor elbette ama çoğu seçmeli dersler. Önemli dersleri boş geçirmemeye özen gösteriyorlar. Ha bu arada, ders boş olmasa bile sıranın altından mesajlaşabiliyoruz biz. :D O yüzden mesajlaşmak dersin boş olduğunun göstergesi değil yani yanlış anlaşılma olmasın. :D

Ayrıca Ankara'nın en başarılı öğrencileri giriyor ya. Suç, hırsızlık, uyuşturucu felan ne alaka. 4 sene içinde kendiliğinden bozulanları bilemem ama ben şimdiye kadar sigaradan fazlasına rastlamadım okulda. Bi' şeyler kullananlar varsa bile okulun dışında yani. Eğer meyilli olmazsan hiçbir bozulmaya uğramadan mezun olabilirsin okuldan rahat ol. :D

Bu arada, bence okuldan mezun olanların başarısının en büyük nedeni öğrencilerin birbirine yardımcı olması. Bazen öğretmenin anlatamadığı konuyu biz birbirimize anlatırız ( hep daha iyi anlatırız :D ).

Ulaşımın da rahatmış, puanın da uygunmuş, devlet okulu da istiyormuşsun, bence gel bize. Senin seçimin tabi ama zaten kararını vermişsin gibi. Dediğim gibi, soruların olursa hiç çekinme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vay'Be

Ben AAAL'de okuyorum istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz gerek özelden gerek burdan. Her gün giriyorum ve hiç sıkılmadan cevaplarım.

Öncelikle ben okulumdan çok memnunum. Diğer liselerde okumadığım için yorum yapamam ve bence herkes sadece kendi okuduğu okul hakkında yorum yaparsa daha doğru sonuçlar elde ederiz. Sana tavsiyem dışardan gelen dedikodulara inanma. Mutlaka okulun içinden birilerini bul direk onlara sor. Ben Facebook sayfasından insanlarla tanışmıştım mesela. Zaten sayfayı beğenince hiç tanımasan bile seni ekleyenler oluyor yardımcı olmak için. O yönü çok iyi. :D

Açıkçası öğretmenlerin çok disiplinli olduğunu, kastığını söyleyemem. Boş derslerimiz oluyor elbette ama çoğu seçmeli dersler. Önemli dersleri boş geçirmemeye özen gösteriyorlar. Ha bu arada, ders boş olmasa bile sıranın altından mesajlaşabiliyoruz biz. :D O yüzden mesajlaşmak dersin boş olduğunun göstergesi değil yani yanlış anlaşılma olmasın. :D

Ayrıca Ankara'nın en başarılı öğrencileri giriyor ya. Suç, hırsızlık, uyuşturucu felan ne alaka. 4 sene içinde kendiliğinden bozulanları bilemem ama ben şimdiye kadar sigaradan fazlasına rastlamadım okulda. Bi' şeyler kullananlar varsa bile okulun dışında yani. Eğer meyilli olmazsan hiçbir bozulmaya uğramadan mezun olabilirsin okuldan rahat ol. :D

Bu arada, bence okuldan mezun olanların başarısının en büyük nedeni öğrencilerin birbirine yardımcı olması. Bazen öğretmenin anlatamadığı konuyu biz birbirimize anlatırız ( hep daha iyi anlatırız :D ).

Ulaşımın da rahatmış, puanın da uygunmuş, devlet okulu da istiyormuşsun, bence gel bize. Senin seçimin tabi ama zaten kararını vermişsin gibi. Dediğim gibi, soruların olursa hiç çekinme.

İçimi çok rahatlattın, çok teşekkürler. Artık kesinlikle ilk tercihim AAAL

• quote:

Orijinalden alıntı: ExYq

quote:

Ben AAAL'de okuyorum istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz gerek özelden gerek burdan. Her gün giriyorum ve hiç sıkılmadan cevaplarım.

İçimi çok rahatlattın, çok teşekkürler. Artık kesinlikle ilk tercihim AAAL

Ankara Fen'i düşündün mü ? Benim hocalarım ilk tercihe onu yazdırmıştı belki gelir diye, ikinci tercihim AAAL'di. Önemli bi' karar sonuçta tamamen etkilemek istemem. :D Pişman olmazsın zaten geldiğine ama yine de söyliyim dedim.

• Hocam Ankara Fen muhtemelen olmaz bana. Yüzdelik dilimde 0.56dayım Ankarada. Olsa da zaten gitmeyi istemem. Hem uzak, hem de çok zorlanacağımı düşündüğüm bir okul.

• quote:

Hocam Ankara Fen muhtemelen olmaz bana. Yüzdelik dilimde 0.56dayım Ankarada. Olsa da zaten gitmeyi istemem. Hem uzak, hem de çok zorlanacağımı düşündüğüm bir okul.

Of ben de aynı şekilde düşünüyordum. İstemiyordum zaten AFL'yi de öğretmenim yazdırmıştı ne olur ne olmaz diye. :D E o zaman hoşgeldin.
  • Son bir sorum daha var, puan 489 yüzdelik dilimler Ankara .56 Türkiye .42 girme olasılığım nasıl?

• quote:

Son bir sorum daha var, puan 489 yüzdelik dilimler Ankara .56 Türkiye .42 girme olasılığım nasıl?

Valla bu seneki durumla ilgili bilgim yok ama puanını ilk gördüğümde Ankara Fen'i zorlarsın bizim okula kesin girersin diye düşünmüştüm. Ben geçen sene 480 ile girmiştim.
  • benim puanım 486.4462 yüzdelik dilimim 069 aaalinki 0,68 sizce aaale girme şansım ne kadar
  • quote:

quote:

Son bir sorum daha var, puan 489 yüzdelik dilimler Ankara .56 Türkiye .42 girme olasılığım nasıl?

Valla bu seneki durumla ilgili bilgim yok ama puanını ilk gördüğümde Ankara Fen'i zorlarsın bizim okula kesin girersin diye düşünmüştüm. Ben geçen sene 480 ile girmiştim.

Geçen sene puanlar çok düştü ama Galatasaray dahi 490 ile aldı diye biliyorum ben.Bu sene sıralama önemli olacak puandan ziyade.
  • Aaalden mezunum lise bitiminde iyi bi ortalama(95+) istiyorsanız mutlaka özele gidin zira mezun olurken elinizde kala kala sınav sonucunuz ve diploma notunuz kalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Olmamalıydı

Aaalden mezunum lise bitiminde iyi bi ortalama(95+) istiyorsanız mutlaka özele gidin zira mezun olurken elinizde kala kala sınav sonucunuz ve diploma notunuz kalacak

Bro hangi şubedesin?

Soruya gelirsek son sene bomboştuk, 11 de ders işlendi ikinci dönem daha boştu.Okulda çok iyi hocalar var ama çok boş hocalar da var bilseler bile anlatamıyorlar o biraz şans oluyor ama herkes başarılı birbirimizi itekliyoruz.Eğer özel okulda hep tam bursluların olduğu bir sınıf varsa güzel olabilir ama puanı düşükler çoğunluktaysa sıkıntı olabiliyor ders işlemede zorluk çıkabilir karar senin, obp içinde düşük obpliler çok ama dönem birincisin obp si baya iyiydi
    Okulları gez danışabileceğin herkese danış (hoca vs.)SAkın ha tek foruma bakıp karar verme derim İnşallah hakkında hayırlısı olur
    Bir de o kötü olaylar hakkında yorumum yok duymadım olmuşsa da doğrudur bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omr17fb -- 18 Temmuz 2014; 22:46:16 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.