Şimdi Ara

ANKARA BATIKENT AKKENT 3 KONUTLARI SAHİPLERİ PLATFORMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
31.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platform için ayrıca teşekkürler. çok verimli olcağını düşünüyorum.
  • B bloktan kimse varmı? cami inşatı başlamış oradaki boş arazinin ne olacağını bilen araştıran varmı?
  • sanırım yeşil alan ya da pazar yeri....dikkatinizi çektimi inşaat alanını göreniniz var mı, bilmiyorum arkadaşlar ama A blok anayola baya yakın konumlanmış görünüyo hali hazırda...oysa satın alırken baktığımız proje görsellerinde anayola bi mesafe vardı buda site içinde bi ferahlık sağlıyo gibiydi. bu biraz canımı sıktı ... konu ile ilgili fikri olan varmı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exsper3

Platform için ayrıca teşekkürler. çok verimli olcağını düşünüyorum.

Rica ederim. Bilgi alışverişi bakımından ihtiyaç duyabileceğimizi güşündüm. Sayımızın giderek artması çok olumlu.

quote:

Orijinalden alıntı: enkznk
    sanırım yeşil alan ya da pazar yeri....dikkatinizi çektimi inşaat alanını göreniniz var mı, bilmiyorum arkadaşlar ama A blok anayola baya yakın konumlanmış görünüyo hali hazırda...oysa satın alırken baktığımız proje görsellerinde anayola bi mesafe vardı buda site içinde bi ferahlık sağlıyo gibiydi. bu biraz canımı sıktı ... konu ile ilgili fikri olan varmı????

Aynı şeyi biz de hissettik. Ayrıca bloklar da çok iç içe gibi. Ancak inşaat durumunda yanıltıcı olabilir. A blok'un yol'a yakınlığı için ise sanırım bu şekilde. Planlarda görünen ferahlık yok gibi.
    Konudan anlayan arkadaşlar varsa bizleri aydınlatabilirse seviniriz.

• bende B bloktan 4+1 lere girdim ilk 60 üyeye tanınan uygun şartlarda.....inşaat tam zamanında bitmesinin garantisini verdiler elinizdeki sözleşmeyi okursanız görürsünüz...ayrıca zamanında bitirmeme gibi bir sorunu yok bu holdingin...diğer yapmış olduğu akkent-1 akkent-2 ler zamanında bitmiş herhangi bir sorun yok yaptığımız araştırmalarda...eğer olurda bitiremezlerse iki aylık opsiyon var daha sonrada emsal kira bedeli ödeyecekler...inşaaatta şuan hızla devam ediyor, kalıp tünel olduğundan hızlı ve sağlam olarak inşa ediliyor..
  • para olucakki Atlantic City den alıcan..

en üstteki dublekslerden kapıcan bi tane
  • arkadaşlar özellikle bizim gibi çocuklu aileler için bisiklet parkı yapılmasını önersek diye düşünüyorum..blokların önünde. sonuçta uzun yaz tatillerinde çocuklar ve tabi anne babalar için büyük kolaylık olmazmı... taşımak zorunda kalınmaz...ne dersiniz.. birde Akkent 2 nin örnek dairesini gezmiştik geçen ay... mutfağın karşı duvarınada tezgah ve dolap yapmışlar...promosyon olarak hediye ediyorlarmış...Aynı Akkent-1 in mutfağı gibi.. daha kullanışlı ve hoş olmuş...alanıda daraltmamış...taşınmadan önce bizde yaptırmayı düşünüyoruz. Ancak bunun için mutfak dolabını yapacak firma ile görüşüp ekstra bu kısmı kendimiz yaptırmak zorunda kalacağız heralde...şimdiden erken ama, bu konuda birlikte hareket edebilirsek kolaylık sağlarlar heralde...yada Akpınar inş. kabul etse bizlerede çift taraflı tezgahı dahil edip teslim etseler...Akkent 1 de ankastreler, dolablar,klimaya kadar herşey dahildi... bizde davlumbaz haricinde hiç bişey yok...maliyeti baya düşürmüşler ...

• orda da fiyatlar çok uçuk... satışa ilk çıktığında 280.000 dediler...şimdi 300.000 i geçmiştir heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkznk

arkadaşlar özellikle bizim gibi çocuklu aileler için bisiklet parkı yapılmasını önersek diye düşünüyorum..blokların önünde. sonuçta uzun yaz tatillerinde çocuklar ve tabi anne babalar için büyük kolaylık olmazmı... taşımak zorunda kalınmaz...ne dersiniz.. birde Akkent 2 nin örnek dairesini gezmiştik geçen ay... mutfağın karşı duvarınada tezgah ve dolap yapmışlar...promosyon olarak hediye ediyorlarmış...Aynı Akkent-1 in mutfağı gibi.. daha kullanışlı ve hoş olmuş...alanıda daraltmamış...taşınmadan önce bizde yaptırmayı düşünüyoruz. Ancak bunun için mutfak dolabını yapacak firma ile görüşüp ekstra bu kısmı kendimiz yaptırmak zorunda kalacağız heralde...şimdiden erken ama, bu konuda birlikte hareket edebilirsek kolaylık sağlarlar heralde...yada Akpınar inş. kabul etse bizlerede çift taraflı tezgahı dahil edip teslim etseler...Akkent 1 de ankastreler, dolablar,klimaya kadar herşey dahildi... bizde davlumbaz haricinde hiç bişey yok...maliyeti baya düşürmüşler ...

Pek olumlu bakacaklarını zannetmiyorun. Ancak bizler taşındıktan sonra bir yönetim oluşturup bir çok konuyu ( sığınak bölümünü depo olarak kullanmak, fitness, havuz bakımı vs) birlikte ele alıp çözüm bulabiliriz diye düşünüyorum.

• güzelim batıkent'in git gide kalabalıklaşması beni rahatsız ediyor
  • Ek mutfak tezgahı ve dolabı,gömme dolaplar,cam balkon vb.ihtiyaçları karşılarken daire sahipleri birlikte hareket edebilirsek,fiyat almada avantajımız olacaktır.Zaten yönetim kuruluyla beraber eksiklerde çıkacak ve giderilecek(Jeneratör gibi)
  • Çarşamba günü Akkent'e evraklarımızı almaya gittik. Akkent 3 için bir fiyat listesi vardı ancak dairelerin çoğu satılmış görünüyordu.
    Sanırım komşularımızın çoğu şimdiden belli. Akkent yönetimi temel atma töreni ve tanışma toplantısı yapacaktı ancak vazgeçmiş görünüyor. Tutumları bu şekilde devam ederse bahar aylarında forumda bulunan arkadaşlarla bir tanışma organizasyonu yapabiliriz.
  • En kısa zamanda bir araya gelmeli komşuluk ve arkadaşlık adına bizleerde yeni temeller atmalıyız .
  • Merhabalar bizde A blok'dan daire aldık fakat arkdaşların dediği gibi anayola yakın vs olması pek sanmıyorum planda orada park yeri var yanı o kadar yola yakın olamaz planında dışına çıkamazlar sanırım...
  • Merhaba ,
    Bizde A Blok dan satın aldık.Bu platformu düşünen komşumuz sağolsun ellerine sağlık.Komşularımızla ön tanışma olacak ne iyi .
    Bizde şu konuya dikkat çekelim,
    TV kablosu sadece salonda ,mutfakta ve yatak odasında var oturma odasında yok.Herkes salonda oturmaz sanırım.öyle bile olsa cocuğunun odasına veya oturma odasına tv koymak istediğinde başka bi anten falan kullanmak zorunda kalacak.bu konuyu biz dile getirdik ama şuan değişiklik yapamayız dendi.Herkes her odaya tv kablosu koymak konusunda istekde bulunursa bunu yapmak zor olmaz inşaat halindeyken sanırım.Sözleşmede mahal listesinin 12.maddesinde görebilirsiniz.
  • Hergün İvedik'e iş yerime giderken çevre yolundan Batıkent yuva kavşağından girip, Turgut Özal mahallesinden geçiyorum, her geçen gün mantar gibi binalar yükseliyor, daha binanın çevre düzenlemesi bitmeden de doluyor, o kadar sapa yerler bu kadar rağbet görüyor ilginç doğrusu hem de uçuk rakamlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: semafatih

Merhaba ,
    Bizde A Blok dan satın aldık.Bu platformu düşünen komşumuz sağolsun ellerine sağlık.Komşularımızla ön tanışma olacak ne iyi .
    Bizde şu konuya dikkat çekelim,
    TV kablosu sadece salonda ,mutfakta ve yatak odasında var oturma odasında yok.Herkes salonda oturmaz sanırım.öyle bile olsa cocuğunun odasına veya oturma odasına tv koymak istediğinde başka bi anten falan kullanmak zorunda kalacak.bu konuyu biz dile getirdik ama şuan değişiklik yapamayız dendi.Herkes her odaya tv kablosu koymak konusunda istekde bulunursa bunu yapmak zor olmaz inşaat halindeyken sanırım.Sözleşmede mahal listesinin 12.maddesinde görebilirsiniz.

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Haklısınız. Bu şekildeki isteklerimizi şimdiden belirlememizde yarar var. Yalnız bireysel taleplerimizi değerlendirmeye almayabilirler. Taleplerimizi belirleyip hep birlikte ismimizle ve daire numaramızla talepte bulunmak belki daha etkili olabilir diye düşünüyorum.

• bu konuyu bizde evren hanımla görüşmüştük..bize hak verdi ve bu talebimizi ileteceğini dile getirdi...ama ilettimi iletmedimi bilemiyorum..dediğiniz gibi ortak hareket edilebilir... format bi dilekçe oluşturup tüm daire sahipleri ayrı ayrı bunu firmaya mail atarsak etkili olur düşüncesindeyim..fikri olan arkadaşlar varsa paylaşalım lütfen
  • foruma katılım artmaya başladı, bu da güzel bi gelişme...Biz A blok sakinleri olacağız inşallah. katılan arkadaşlar blok ve daire numaralarını, mesleklerini ve çocuklu olup olmadıklarını belirtirlerse komşularımızı şimdiden tanımış ve sitenin insan profili hakkında bilgi sahibi oluruz diye düşünüyorum. Bizim dairemiz A Blok 15 numara 3.kat. Eşimde, bende Jeoloji Mühendisiyiz. Biri 5 diğeri 1 yaşında 2 kızımız var. Komşularımıza şimdiden teşekkürler...
  • A blok 6 nolu daire sahibiyim.Her odaya tv kablosu ve bir komşumuzunda yazdığı bisiklet parkı gibi ihtiyaçlarımızı tek tek yada birlikte sözlü yada yazılı olarak bildirebiliriz.Sevgili komşular sayının artması konusunda iyi gidiyoruz.Birlikten kuvvet doğar.Teşekkürler Wisher.....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.