Şimdi Ara

Ankara Batıkent Metro istasyonunda yangın.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bakırköylü PPD! Düğmeye basan liseli ergen nasıl maaşlı olacak? Ankara Batıkent Metro istasyonunda yangın.. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 15 Aralık 2024; 9:13:48 >
  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Bana nerdeyse yalvaracaksın ne olur yazma diye 25 senede üç tane arıza bulabildim napim der gibisin. Tamam yazmam affettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk ordusuna "IŞİD yapılanması" diyerek terör örgütü konumuna sokan Saraçhane yazarı CHP'li Özlem Gürses'e sahip çıkan Mansur Yavaş.

Sorarlarsa milliyetçi Mansur Yavaş dersiniz.

Ankara Batıkent Metro istasyonunda yangın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 21 Aralık 2024; 12:55:32 >
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

2009 2004

2009 da istanbul un göbeğinde selden insanlar ölmüş bize geçmişte böylr bir şey gösterebilir misin daha önce olmuş mu diye yüzsüz gibi sorabiliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metronun durak anonsları bile çalışmıyor zaman zaman zaten kaç dakka geleciği yıllardır çalışıtamıyorlar ego otobüslerinden bilgi silgi sistemi devre dışı kaldı herşey çoh ediliyi sayelerinde mansurun dönemin sonunda ne olduğunu herkes görecek.

• ego otobsülerin durak bilgi sistemide çalışmıyor otobüsde öyle ampul gibi yanıyor sadece mansur neye el atsa sonu geliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.