Bakırköylü PPD! Düğmeye basan liseli ergen nasıl maaşlı olacak? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 15 Aralık 2024; 9:13:48 > |
Ankara Batıkent Metro istasyonunda yangın.. (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana nerdeyse yalvaracaksın ne olur yazma diye 25 senede üç tane arıza bulabildim napim der gibisin. Tamam yazmam affettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2009 2004
2009 da istanbul un göbeğinde selden insanlar ölmüş bize geçmişte böylr bir şey gösterebilir misin daha önce olmuş mu diye yüzsüz gibi sorabiliyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
metronun durak anonsları bile çalışmıyor zaman zaman zaten kaç dakka geleciği yıllardır çalışıtamıyorlar ego otobüslerinden bilgi silgi sistemi devre dışı kaldı herşey çoh ediliyi sayelerinde mansurun dönemin sonunda ne olduğunu herkes görecek.
-
ego otobsülerin durak bilgi sistemide çalışmıyor otobüsde öyle ampul gibi yanıyor sadece mansur neye el atsa sonu geliyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X