Şimdi Ara

ankara batıkent nasıl bir yer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
12.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada doğdum büyüdüm lanet bi şehir ankara ama batıkent eryaman iyidir yaşancak yer olarak ötesine gitmicen barzo dolu
  • kardeşim ben yıldızdayım batıkentte çok arkadaşım var ama buraya göre kötü tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickelback*

Büşra Vişne'nin oturduğu semt

Aynen batıkent diyince aklıma hep bu kız gelir
  • batıkent iyidir hoşdur. ama otobüsler yetersiz. batıkent mesutevlerden yine batıkent carrefour a gitmek için 3 otobüse binmen gerekiyor.

bu mesaj batıkent mesutevlerden atılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 22 Ağustos 2012; 1:53:47 >
  • Ben batikentteyim dostum bazi bebeler cok mal fakat apaci olmaz pek apaci gibi olanlarinda sohbeti iyidir iki selam ver arani bozma yeter insanlari iyidir guzel hatunlarda var en ideal uygun fiyat batikenttedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğduğumdan beri batıkentteyiz(Anıt iş merkezi atlantisin dibi yani ) Ulaşım heryere çok kolay kızılaya 1 metro ile gidilebiliyor atlantis yeni yapıldı sayılır 1 sene oldu şuanda batıkentten atlantis sorumlu diyebiliriz ondan sonra gimsa gelir Ayrıca fişneee nin oturduğu semttir hiç karşılaşmadım ama Yani iyidir insanları cana yakındır kızları güzeldir öyle sincan fatih tarafındakiler gibi barzolar yoktur kısacası batıkent tam yaşanılacak bir yer ama şu aralar trafik bayaa arttı Sabahları saat 7 ile 9 arası trafiği hafif yoğundur 9 dan sonra yollar akşam 5 6 ya kadar boştur 5 6 gibi hareketleniyor(özellikle atlantisin kavşağı)

• quote:

Orijinalden alıntı: BallantinesFinest

Doğduğumdan beri batıkentteyiz(Anıt iş merkezi atlantisin dibi yani ) Ulaşım heryere çok kolay kızılaya 1 metro ile gidilebiliyor atlantis yeni yapıldı sayılır 1 sene oldu şuanda batıkentten atlantis sorumlu diyebiliriz ondan sonra gimsa gelir Ayrıca fişneee nin oturduğu semttir hiç karşılaşmadım ama Yani iyidir insanları cana yakındır kızları güzeldir öyle sincan fatih tarafındakiler gibi barzolar yoktur kısacası batıkent tam yaşanılacak bir yer ama şu aralar trafik bayaa arttı Sabahları saat 7 ile 9 arası trafiği hafif yoğundur 9 dan sonra yollar akşam 5 6 ya kadar boştur 5 6 gibi hareketleniyor(özellikle atlantisin kavşağı)

hangi siteydi senin ? dip dibeyiz neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Divided We Stand

quote:

Doğduğumdan beri batıkentteyiz(Anıt iş merkezi atlantisin dibi yani ) Ulaşım heryere çok kolay kızılaya 1 metro ile gidilebiliyor atlantis yeni yapıldı sayılır 1 sene oldu şuanda batıkentten atlantis sorumlu diyebiliriz ondan sonra gimsa gelir Ayrıca fişneee nin oturduğu semttir hiç karşılaşmadım ama Yani iyidir insanları cana yakındır kızları güzeldir öyle sincan fatih tarafındakiler gibi barzolar yoktur kısacası batıkent tam yaşanılacak bir yer ama şu aralar trafik bayaa arttı Sabahları saat 7 ile 9 arası trafiği hafif yoğundur 9 dan sonra yollar akşam 5 6 ya kadar boştur 5 6 gibi hareketleniyor(özellikle atlantisin kavşağı)

Bizim çizgi sitesi adnan kahvecinin arkası

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Divided We Stand

quote:

Bizim çizgi sitesi adnan kahvecinin arkası

barış sinan benim de. hangi okuldasın ? pmden devam edelim istersen fazlalık yapmayalım konuda.

• 9 yıldır yaşıyorum.Nefret ederim.Hiç sevmem. Tabi benim görüşüm bu.
  • batıkent batı bi yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

Ben batikentteyim dostum bazi bebeler cok mal fakat apaci olmaz pek apaci gibi olanlarinda sohbeti iyidir iki selam ver arani bozma yeter insanlari iyidir guzel hatunlarda var en ideal uygun fiyat batikenttedir

Zaten tanışmam bu saatten sonra kimseyle öyle sokaktan bulduğum kişilerle birde çok az dışarı çıkacağım lys ve ygs devrine yaklaşcağımdan bir servis beklemek için dışarı çıkarım birde markete ve avmlere falan giderim
  • çayyoluna taşındık, ata sitesi bile var mı
  • sıkıntı oluruz gardaş batıkentte o değil de eskiden iyiydi, artık garip garip tipli bebeler türedi bi pisleşti ortalık bi bişey oldu. ama iyidir ya westside is da best side baby.
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

sıkıntı oluruz gardaş batıkentte o değil de eskiden iyiydi, artık garip garip tipli bebeler türedi bi pisleşti ortalık bi bişey oldu. ama iyidir ya westside is da best side baby.

Vay harlem olmus orası he bir uzi kapmak lazım :D

• quote:

Vay o zaman dort dortluk bir yermis sadece biraz trafik sorunu var sadece :D

• Eryaman batıkent falan diğer yerlere göre (incirli'sincan vs. )daha iyidir.

Yalnız ankarada hayat çayyolu ümitköyde falan

• [Nakarat] x2
    kapıları zorlama açılacak sanma, Kaçık ritmleri saldık üstüne,
    bakma şakaklarına damlayan Batıkent yağmuru, yolunu kaybetme hayatına mal olur

Adres Batıkent Ankara mektubu yolla
    Gönder biz tam burdayız
    Doldur viskini buzları salla
    Aç kulağını anlaki tam uçtayız
    Kategorize edip adımızı koyma
    İsmini bulamadığın bi kanaldayız
    Bundan sonrada şeklini koyma
    Yedi yirmidört bakıp durduğun hattayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amber Heard -- 23 Ağustos 2012; 3:19:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: corttu

keçiörene gel batıkent falan yalan beraber takılırız

neresindesin keçiörenin
  • Batıkent askeri lojmanları metro durağına ne kadar uzaklıkta bilen, yardımcı olabilecek biri var mı? Veyahut Batıkentten okula ulaşım (Gazi iletişim fak.) konusunda nasıl bir yol izlerim?

Yenimahalle lojmanları metroya 100m imiş ama evler 100m2, Batıken 130m2'ymiş. :/ yarına kadar karar vermeliyim!!

Ayrıca Yenimahalle ile Batıkent'i karşılaştırır mısınız? Batıkenti Google maps'ten buldum, biraz uzakta ama bunun haricinde ulaşım, sosyal ortam, mahalle yapısı, gelişmişlik, canlılık vs.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.