Şimdi Ara

Ankara Belediyesi vs. Aydın Belediyesi (ikisi de CHP) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2001 de Aydında üniversiteye başladım, o zamandan beri Aydına gider gelirim; belediyecilik anlamında gram değişme yok.

• Aydın ile ilgili bir kaç yerde daha şikayet okumuştum .

• İzmirde aynı şekilde garanti chp olduğu için adamlar takmıyor bile. Büyükşehir belediyesi sadece zengin tayfanın yaşadığı yerlere yatırım yapıyor. Orlardan da tabiki %75 oranında chp çıkıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Melih yapıyordu işte 2 yılda olacak şeyler değil bende az yaşamadım ankarada. Ama gittiği iyi oldu çünkü çok kaldı performansı düştü Mansur yavaş da büyükşehir belediye başkanı olmadan önce de faydaları oldu ankaralılara. Sevilen bir isim bence yaşayanların tanımadığı bir isimden iyidir. (Teröristi destekleyen belediyeler ve kayyum konusu hariç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Particilik değil zaten belediyecilik ve bireyler daha iyi çalışıyor. Mersin belediyesi de sağolsun sahil düzenlemesini kısa sürede halletti ve güzel bir görüntüye kavuşturdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belediyecilikte partiden ziyade zihniyet önemli. Adana'ya envai çeşit partiden belediye başkanı geldi. Anap'ı geldi, Akp'si geldi, Mhp'si geldi, Chp'si geldi. Ama hiçbir zaman düzgün bir belediyecilik göremedik. Adana'da bunu seviyorum ama. Belediye seçimlerinde insanlar hiçbir şekilde partiye vermiyor. Kayyum'la Akp geldiğinde hizmet beğenilmedi bir sonraki dönem Mhp'ye verdiler. Mhp döneminde hizmet beğenilmedi, Chp'ye verdiler. Hizmet etmeyen anında indiriliyor burada. Şu an Chp'de çok iyi bir hizmet sunmuyor. Bakalım bir sonraki seçimde ne olacak.

• Ceketi koysam alırım havasındakilere oy verirlerse olacağı bu
    Çalışana vereceksiniz çalışmıyorsa ilk seçimde postalayacaksınız bu kadar basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chp heykele çok önem veriyor bundan cok oy kaybedıyor

adam sabah aksam aglayıp heykel nasıl olsun diye aglıyor :D

• Rekabet sadece biz tüketiciler için özel şirketler arasında olması gereken bir şey değildir. Rekabet siyasî alanda da gereklidir. Hiçbir şey yapmayan, hatta bilakis zarar veren adama fanatizm uğruna sürekli oy verip durursan tabi ki bir süre sonra uğraşmaz ve yatışa başlar. Ama seçmen popülizme, fanatizme kapılıyor.

• O belediye çalışmıyor olabilir ama tüm yollar belediyeye bağlı değildir bizim millet bir bunu öğrenemedi. Karayollarının sorumluluğunda olan yollarda var.

Ayrıca şu büyükşehir yasası çıktığından beri ilçelerde hizmet aksıyor. Didim dediğin yerin yaz nüfusu kaç kış nüfusu kaç? Orada sürekli ikamet edenlere göre bütçe veriliyor. Yazlık tatil yerlerinde bu sorun hep var.

Antalya finike yaşarken belediye akpdeydi 2 senede ilçenin yolları bitmedi. Toz toprak içinde gidip geldik. Çalışma meselesi birazda başkanın elindedir.

• kaLpazan kullanıcısına yanıt

Edirne çöplük gibi.

Millette rahatsız değil ilginç

• Bizim ülkemizde yol bile siyaset malzemesi kim ne derse desin. Avrupada yollar jilet gibi. Belediyenin, devletin görevi zaten yol yapmak. Biz de sırf yol yapımında bile ne kadar para yeniyor Allah bilir. Yol yapmayı bile lütuf olarak görüyorlar.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Ben belediye şikayet olarak ilettim ve resmi geri dönüşte 2021 planında değildir yazıldı. Ki ara caddeleri karayolları yapmaz.

Didimin nüfusu 90bin kadar. Evet yazın diğer yazlık turistik ilçeler gibi patlama yapmasa da artış oranı hatrı sayılır.

Buradaki yazlıkçı kesim emekliler. Hatta pandemi dolayısıyla artık neredeyse daimiye çeviriyor bir çoğu kalışı. Bu belediyeler nasılsa kemik oyu var diye güveniyor ama daimiye çeviren kişiler oyları burada kullanmaya başlayınca fena üzülebilirler.

Son olarak dediğiniz gibi başkanda bitiyor olay bence de. Çalışmayanı gönderirsek, korkudan da olsa çalışacaklardır.

• Periah kullanıcısına yanıt

yazdıklarınıza katılmıyorum.istanbul ankara gibi büyükşehirlerdeki hizmeti beğenmeyen akp seçmeni son seçimlerde muhalif partinin seçilmesinde etkin rol oynadı. Ancak CHP kalesi olup belediyecilik namına sıfır çeken izmir, şişli gibi belediyeler hala chp seçmeni tarafından seçiliyor. Belediye yönetiminden memnun olmadıklarını belirtmelerine rağmen chp ye oy vermenin çağdaşlık olduğunu belirtio bu kafayla oy veren bir sürü insan var.

Siz akpnin ne mal olduğunu biliyorsanız bizde chp nin ne mal olduğunu biliyoruz. Gelin Şişli ve Kağıthane belediyelerine bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Ya da bakmayın boşverin, siz çağdaş kalmaya devam edin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.