Şimdi Ara

Ankara Big Bang Burger'e giden var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Afiyet olsun hocam valla şimdi gidip 2 menü deviresim geldi Pazar günü gideceğim bende inşallah . Patatesler küçük boy sanırsam .
  • Aynen küçük boymuş, sipariş verirken öyle bir seçenek yoktu, yoksa büyük boy söyleyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empty Words. -- 21 Mayıs 2015; 21:51:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozuldu artık.. hijyende yerlerde.. hayal kırıklığına uğradım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gimart Şubesi elemanları çok ilginç. Ciftlik kavşağı ile arada uçurum var. Orası çok daha nezih, kaliteli bir mekan.

• Ben yemedim ama resimlerde baya iyi gorunuyor malzemeleri iyi belli.
  • Malesef eski tadini kaybetmis ,menuler kuculmus cok acken doyulmuyor ,fiyatlarida artirmislar .big bakerin cok gerisinde kalmislar artik

• quote:

Orijinalden alıntı: king512

Malesef eski tadini kaybetmis ,menuler kuculmus cok acken doyulmuyor ,fiyatlarida artirmislar .big bakerin cok gerisinde kalmislar artik

Hangi şubesine gittiniz? Çok övülüyor diye yakın zamanda gidip denemeyi istiyordum; ama değer mi sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiye göre tadını lezzetini kaybetmiş fiyatalar ortalmanın çok üstüne yükselmiş( eskiye göre) .eski cazibesini kaybetmiş

• Yenimahallede oturuyorum birgün gidelim beraber istersen bu arada aslında forumda şöyle ankarada bütün lokanta-fast food zincirlerinin incelemsinin olduğu bi konu açılsa çok iyi olur mesela ben nereye gittiysem izlenimlerimi yazardım yemek bölümünde böyle bir konuya rastlamadım.

Konu 2 yıllıkmış görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 24 Kasım 2016; 11:26:37 >
  • Ben 3-4 kez gittim. Gerçekten oldukça kaliteli.Gitmek isteyen varsa götürürüm. Öğrenci doyururuz.
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Ankarada önerdiğiniz başka yerler varmı 20 senedir ankara yaşıyorum daha adam akıllı bilmiyorum şehri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Find yourself and be that

Ankarada önerdiğiniz başka yerler varmı 20 senedir ankara yaşıyorum daha adam akıllı bilmiyorum şehri

Oha tam şu konuyu açtımhttps://forum.donanimhaber.com/m_122030229//tm.htm#122030229 böyle bir bildirim geldi sizden. Dediğim şekilde o konuyu aktif tutabilirsem güzel şeyler çıkar ortaya. Fakat benim daha Ankara'daki ilk yılım Tecrübeli Ankaradaşlar lazım

• Eskiye göre tadını lezzetini kaybetmiş fiyatalar ortalmanın çok üstüne yükselmiş( eskiye göre) .eski cazibesini kaybetmiş

• Doyurmuyor

• Eskiden de minicikti hamburgerleri, patateslerini de az koyuyorlardı. Fiyatı da uçuk. Tadı çok güzel tabi.
    Daha da zamladılarsa bir anlamı yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.