< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorsumuklubocek -- 23 Mart 2020; 12:27:54 > |
Ankara Bodrum arası en iyi yol güzergahı hangisi? (2. sayfa)
-
-
Merhaba,
19 yıl olmuş Bodruma gitmeyeli. Hafta sonu ANKARA- BODRUM arası gideceğim.
Ankara-Afyon- Dinar- Denizli - Muğla- Bodrum yolu hala kötü mü arkadaşlar.
Googlede 730 km yazıyor . 8 saat 42 dakika.
Malum yaş ilerledi. Gençken uzun yol kullanırdım :). ama bu yolda bayağı uzun .Yaş da epey ilerledi . Ne yapmak lazım ? -
Arkadaşlar merhaba. Salı günü Ankara’dan Bodrum’a yola çıkacağım. Denizli Muğla yolu hala tavsiye edilmeyen bir yol mu? En güncel bilgi nedir? Nereden gidelim? Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 yıl önce bu yoldan Bodrum'a gittim. Tavas-Muğla arasındaki dağlık bölümde kısa bir kısım tek yol. Bunun dışında sorunsuz bir güzergah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 2 ayda 2 kere gidip geldim ankara-bodrum arası..denizli-kale-muğla gayet güzel bir yol..sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.iyi yolculuklar..
-
Denizli Muğla arasında asfalt kalitesi iyi olmamakla birlikte genellikle duble yol, çok az bir bölümü tek şerit geliş gidiş, rahat bir yolculuk geçirdim, Ekim 2021 de seyahat ettiğimde durum bu şekilde idi. Nisan 2022 de ise Denizli Aydın yolunu kullandım ve çok pişman oldum. Denizliden sonra 20inci trafik ışığından sonra saymayı bıraktım, dur kalklarda harcadığım zaman ve yakıt miktarı Denizli Muğla arasından çok daha fazla idi. Araçta virajlı yollardan rahatsız olan yolcunuz yok ise Ankaradan Bodruma Muğla üzerinden gitmek bence daha mantıklı. Yapım aşamasında olan Denizli-Aydın otoyolu açıldığında ise güzergah orası olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X