Engin kardeş yanlışlık olmasın..8-9 haziran diye yazıyor da |
- YEREL - Çağdaş Market Kampanya ve İndirimleri (2. sayfa)
-
-
Dün son gün olduğu için güncellendi sandım yerlerini değiştirmişler yeni ürün ekleyip farklı sandım o yüzden teşekkürler ustam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ana mesajdaki liste güncellendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 15 Haziran 2024; 8:36:44 >
bugünün sebze meyve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
-
-
2 gün daha çağdaşlara meyve-sebze var diye gitmeyin.Her bayram aynı şey...Bir bağ maydanoz bile yok çağdaşlarda..
-
şu an ankarada nerdeyse her yer böyle. olan da hep kurumuş pörsümüş. perşembeyi beklemek lazım
-
bayramlarda sevkiyat nanaydır. normal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ayrıca bugün son bahçıvan tereyağ 150 gr 65 lira 1 alana 1 bedava
-
Dün karpuz uygundu 6 TL civarıydı diye hatırlıyorum konuyu yeni hatırladım :) Çağdaşın karpuzları iyi çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 30 Temmuz 2024; 21:24:12 >
Çağdaş palamut 50 TL bugün son gün
https://www.instagram.com/p/DAIbz2Gt6q6/?igsh=eW01OWY3d2d3eWhz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 21 Eylül 2024; 7:32:49 >
dün iri palamut 89 liraydı bugün devam eder mi emin değilim bakmak laızm
-
-
patates -soğan 8 lira,golden-starking elma 20 lira
-
Evet ben de aldım ama insan bir şüpheleniyor yan tarafta başka elmalar 50 lirayken bunlar niye 20 lira diye
evet biraz kozmetik olarak görüntüleri iyi değil ama bilemiyorum
maalesef çağdaşta şubeden şubeye sebze meyve kalitesi değişiyor, bazı şubelere daha iyisi mi geliyor ya da bazı şubelerde yoğunluktan çok mu seçiliyor bilemiyorum (bence ilki) ama mesela ümitköy göralın yanındakinde elma patates soğan çok kaliteliydi dün...
-
Katılıyorum mağazadan mağazaya değişiyor hatta bazen bir mağazada olan indirimli domates mesela başka mağazada pahalı fiyatta oluyor çözemedim gitti bu çağdaş'ın işlerini
dün nişantaşı çağdaşta millet elma alacam diye bir birini eziyordu...
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X