Şimdi Ara

Ankara'da 2 Kişi Gündüz Vakti Aracımı Çekiciyle Çalmak İstedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Memlekette dirlik düzen kalmadı. Yönetenler sayesinde. Teröristler ve eşkiyalara gün doğurdular yaptıklarıyla. Alışın bunlar daha iyi günlerimiz.
  • Emeğimizle, alnımız teriyle kazandığımız, aldığımız arabayı çalıyorlar. Eve hırsız giriyor yatak odasına girmezse vurmayacaksın, suçlusun diyorlar. Cezası da ağır değil. Haliyle bunlara gün doğuyor.

Allah'tan aracınız çalınmamış. O kadar çalış, para biriktir kazan sonra arabanı çalsınlar. Ne yazık ki devlet mülkiyet hakkını korumamak için özen gösteriyor adeta.
  • Geçmiş olsun, hayret verici bir olay..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Allah herkesi böyle şeytan yaratılışlı insanlardan korusun. Arabayı caddeye koysan çekici ile çalmaya kalkarlar, garaja koysan nasılsa kimse görmez diye gece içini boşaltmaya kalkarlar. Allah belalarını versin mübarek gün hürmetine...
  • Yok artık ya ne günlere kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0761

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Büyük geçmiş olsun. Olay hangi semtte gerçekleşti?

sağolun,İncirli'de.

incirli bizim evin orası tam olarak netarafta oldu olay?aşşağı inip arabaya baksammı acaba
  • Vay arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Ben hala bu hırsızların neden çekici satın alıp araç kaldırmadıklarını merak ediyorum.

Yapmadıklarını nereden biliyorsunuz? bizden önce akıllarına geldiğine eminim
  • çok geçmiş olsun..

bugun bende hırsızlarlara ugraştım
    çalıştıgım fabrıkaya hırsız gırmış 2 kışıler 1nı polıs yakaladı 53 tane hırsızlıktan sabıkası var
    muhtemelen şu saatlerde serbes kalmışttır
    adalet onlardan yana arkadaşlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırsızları tetikleyen birkaç etmen olmuş...

1-) Dediğinize göre etraf kalabalık ve kimse birbirini tanımaması

2-) 07 plaka olması dolayısıyla sahibini kimse tanımıyordur düşüncesi

3-) Parça olarak kolay elden çıkabilecek araç

Allahtan çekicide ortak değilmiş... yoksa ortaktıda asıl amaç hırsızlık değilde çekici parası mı koparmaktı?
  • Çok geçmiş olsun...Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin...

Ülkede kanun,nizam hak,hukuk adalet,otorite kalmadı ki...Taşlar bağlandı,itler serbest...
  • öncelikle çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. biraz geyiğe saralım da sıkıntımız dağılsın ayrıca elde görüntüler de varmış; bundan sonrasını onlar (kötü adamlar) düşünsün...

eskiden doğan şahin neyim çalarlar gezer tozar benzini gazı bitince de kuytu köşeye bırakıp kaçarlardı, eee zaman değişti, ilim fenn de büyük gelişmeler oldu hırhız kısmısı da çağı yakalamış... onlar için büyük; insanlık için utanç verici bir adım olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Arkadaşlar siz siz olun kumandadan aracı kitleyip kapıyı kontrol etmeden aractan uzaklaşmayın.. Kapıyı kontrol etmezseniz belkide kapıların kitlenmesi jammerla engellenmiş olacaktır
    Eğer biraz uzaklaşıp araca bakmadan kumandayı geriye tutup kitlemeye çalışırsanız.. O arada hırsız kapılardan birini açık bırakır ve kapılardan biri kitlenmemiş olur.

Valla benim ki kızılötesi bildiğin uzaktan kumanda Önüne adam geçmediği sürece sorun yok,teknoloji kolaylık getirdiği gibi dezavantajı da beraberinde getiriyor

• kardeşim geçmiş olsun, bende incirlide ,danışment üstünde yakınlarda oturuyorum mevzuyu duyunca oha dedim.
    incirli güzel semttir 8 yıldır oturuyoruz ama böylesini ilk defa duydum:)
  • Sağolun arkadaşlar.Benden tavsiye,sakın ruhsatı arabada bırakmayın.Şimdiye kadar hiç önemsemezdim artık yanımdan ayırmam.İlk defa böyle birşey başıma geliyor,demek ki gelmez diye birşey yok.
  • Dalgınlığa gelse harbiden alıp gideerlerdi çok acayip milletin hiç korkusu kalmadı iyice. Dün Tesisite uyuyanların camı kırılıp çantaları çalınıyor içinde insan varken şimdi de bu vay be.
  • büyük geçmiş olsun genelde bu tarz hırsızlıkları aracı change etmek için yani kazalı aracın bilgilerini çalıntı araca kopyalayıp satmak için kullanıyorlar.İlk seferde aracı çalıyorlar ve satıyorlar kendilerindeki yedek anahtarla satın alandan çalıp parçalıyıp iç ediyorlar ve güzel ülkemizde cezası yok denecek kadar az
  • geçmiş olsun
  • gecmis olsun. Artık hırsızlıgın nasıl boyutlara geldigını gormus olduk. Hırsızları 1 ay ıcınde tekrar serbest bırakan bır hukuk sistemınde boyle olayları dogal karsılamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.