Şimdi Ara

Ankara'da AFR cihazı ile ayar yapabilen LPG ustası arıyorum ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
10.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ayarı İstanbul'da yapan usta var mı acaba? Candan mühendislik ile görüştüm, sadece montajını kendi yaptıkları araçlara uyguluyorlarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataycicek

Brc dede ne ayar yapılır ya :)

3 boyutlu tabloları var ayar için maşallah:)

Afr ayarı yapan amatör ruhlu arkadaşlarımızı bıkmamak yerine sizde afr ayarı yapmaya başlayın.

Not: oksijen sensoru kat konvertorden sonrada olsa en ustada olsa referans deger gosteriyor.

Bu metodu lpg ayarında ilk uygulayan da benim bu arada :)

Siz yapmadığınız için afr ayarı, size anlamsız geliyor olabilir tabi.

Önce afr ayari yapmaya başlayın sonra metodu tartisabilirim sizle.
    prins ve brc grek yok deniliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-_- -- 21 Aralık 2018; 11:51:3 >
  •  Ankara'da AFR cihazı ile ayar yapabilen LPG ustası arıyorum !

afr ayarı ankarada yaptırmak isteyen arkadaşları bekleriz...
  • ozenclerotogaz kullanıcısına yanıt

Şuan piyasada 2ohm ve hatta 1.8ohm gayet hızlı enjektörler var ve gayet yaygın olarak kullanılmaya başlandı neredeyse her tip araçta var. Hala afr ayarına karşımısınız yani bu hızlı enjektörlerle bile. Birde eobd cihazı ile yolda yaptığımız ayar yeterli diyorsunuz. Şunu sorayım mesela obd1 soketli araçlar atıyorum bmw 320i 95 model yuvarlak obd soketli bu aracın close loop değerlerini nasıl görüpte yol ayarı yapıyorsunuz. Sizinde doğrularınız var fakat diğerlerinin yanlışları kadar da yanlışınız. Bu sıralı sistem lpg 2003 yılında ülkeye girdiğinde kendi montajını kendisi yapmış bir kullanıcı olarak yazıyorum bunları. Wideband sensor oksijen sensörünün çok yakınına takılır ve close ve open loop ayarı yapılırsa araç lpg de kendini garantiye alır. Subap erimesi aşırı sıcaklık ve birçok handikaptan korunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.