Şimdi Ara

Ankara'da baba vahşeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Harun Yıldız (51), erkek arkadaşı olduğunu öğrendiği lise öğrencisi kızı Şeyma Yıldız'ı (17) tabanca ile ateş ederek öldürdü. Harun Yıldız olayın ardından polise teslim oldu. Korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Arabada babasıyla tartışan Şeyma Yıldız'ın kaçmaya çalıştığı, babasının da kızına ateş ettiği öğrenildi.

• Bu doğruysa toplumumuzun nasıl iki yüzlü olduğunu bir kere daha görmüş oluruz.Eğer oğlu bu durumda olsaydı yani oğlu bir kızla cinsel ilişki yaşasaydı bununla övünür hatta oğlunu teşvik ederdi.Şu toplumumuz bu huyundan çok tiksiniyorum.Hiçbir şeyin ortasını tutturamıyor ve hep uçlarda yaşıyoruz.

Kıza gerçekten üzüldüm.Hayatı ve namusu iki bacak arasında gören bir baba yüzünden genç yaşta hayatında olmuş gerçekten yazık ...
  • Bu olayda hükumete bağlanacak mı bakalım...
  • Yazik yav

Dizilerle mizilerle gencleri cocuklari sevgililige ozendiriyorlar 2ye 3e giden cocugun sevgilisi oluyor bizim 4.sinifta vardi mesela her sey zamaninda guzeldir

Aileler zaten bilincsiz ulan sayko kizarsin mizarsin neyse de cekip vurmak nedir zaten 1 sene sonra evlenecek yasa geliyor mahkeme izin verse 15 yasindaki bireyler de evlenebiliyor

Kendini de kizini da ailesini de bitirdi manyak yazik acıyorum ne diyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    Hiç öyle alışkanlığım yoktur. Fakat forumun genel yapısı böyle. Birisi kendini asar "olacağı buydu. Hükumet yüzünden hep" diyenleri çok gördük. O yüzden çıkar gene sivrinin biri bu olayı da siyasete sokar. Okuma yazmayı çok şükür sen doğmadan öğrenmişimdir büyük ihtimalle...
  • Konu hakkındaki yorumum şudur:

Allah kimseyi şaşırtmasın. Erkek arkadaşı var diye insan canına kıyılmaz. Otur konuş. Nasihat et.
    Silah çekip vurmak nedir? Cana kıymak bu kadar kolay olmamalı. Bu senin kızın, canın.
  • Yorum yapmıyorum.Ek bilgi sadece.Sevgili olduğu için değil,cinsel ilişkiye girdiği için işlemiş cinayeti.
  • Turşusunu mu kuracakmış?
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Bu doğruysa toplumumuzun nasıl iki yüzlü olduğunu bir kere daha görmüş oluruz.Eğer oğlu bu durumda olsaydı yani oğlu bir kızla cinsel ilişki yaşasaydı bununla övünür hatta oğlunu teşvik ederdi.Şu toplumumuz bu huyundan çok tiksiniyorum.Hiçbir şeyin ortasını tutturamıyor ve hep uçlarda yaşıyoruz.

Kıza gerçekten üzüldüm.Hayatı ve namusu iki bacak arasında gören bir baba yüzünden genç yaşta hayatında olmuş gerçekten yazık ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Yorum yapmıyorum.Ek bilgi sadece.Sevgili olduğu için değil,cinsel ilişkiye girdiği için işlemiş cinayeti.
    Yaşadığımız toplum malum. Bu tarz şeyleri kaldırmak kolay değil.Ama yine de cinayet için bahane değil.
  • Medya bunu bu kadar anlatıyor ama belki başka şeyler var. Erkek arkadaşı var diye kimse evladını vurmaz.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Ne yapabilir ki en fazla optu belki de elini tuttu. Malesef aslinda biz buyuz yuzlesmek ve kabullenmek gerek. Oglu olunca goster oglum pipini kiz olunca eve kapat, bir cocuga selam verse cek vur.

Ayrica Ankaraliyim Merkeze bu kadar yakin olup da bu kadar geri kalmis baska ilce yoktur. Kilicdarogluna linc girisimi de Cubukta yasanmistir. Kizilcahamam Haymana ve diger tum ilceler daha ileri gorusludur buradan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ülkede cahillik diz boyu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.