Şimdi Ara

Ankara'da BRC nerde taktırsak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Mavi Denizler otogaz'a taktırdım. Ankara'daki yetkili 2a-mühendislik servislerinden birisi. Gayet güzel montaj yaptılar. Montajı yapan elemana devamlı "bu ne işe yarıyo, şu ne işe yarıyo" diye sordum, teker teker anlatarak taktı hepsini. Sahibi de müşterilere karşı oldukça ilgili davranıyor. Takılalı yaklaşık 2000km yol yaptım, hiç bir sorun, arıza falan çıkmadı. Sistem gayet güzel ve vuruntu yapmadan çalışıyor.
  • Bence lovato taktır. Brc lerde sıralı sistemlerde enjektörlerden aşırı derecede şıkırtı geliyor. Lovatoda hiç değilse bu ses daha az. Bir arkadaşım var. Opele taktı. Opel servisi bile kaputu açınca aracın tüplü olduğunu anlayamadı. Ama bunu taktırırken arkadaşa söylemelisin. İskitlerde. tel: 0312 384 7133

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ste_ganos -- 27 Nisan 2007; 17:05:09 >
  • Arkadaşa ne söylemeliyim kusura bakma anlayamadım. Arabayı benzinli denedim şehir içi 205.000 şehirler arası 173.000 yaktı, zaten fazla yakmıyor boş ver taktırma diyenler etrafımda fazlalaştı. BRC taktırmak istememmim nedeni opel yetkili servisleriyle Fiat, chevrole, proton gibi araçların 0 araçlara bile BRC takmasıydı. Ama Lavato, Pirins gibi markalarında iyi olduğunu duydum. Yaklaşık 1 ay daha benzinle sürüp eğer yakıt sarfiyatı çok değilse benzinle devam edebilirim. saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: ste_ganos

Bence lovato taktır. Brc lerde sıralı sistemlerde enjektörlerden aşırı derecede şıkırtı geliyor. Lovatoda hiç değilse bu ses daha az. Bir arkadaşım var. Opele taktı. Opel servisi bile kaputu açınca aracın tüplü olduğunu anlayamadı. Ama bunu taktırırken arkadaşa söylemelisin. İskitlerde. tel: 0312 384 7133

• Kardeşim bu işin bilirkişi ve patronu Mocandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Ben Mavi Denizler otogaz'a taktırdım. Ankara'daki yetkili 2a-mühendislik servislerinden birisi. Gayet güzel montaj yaptılar. Montajı yapan elemana devamlı "bu ne işe yarıyo, şu ne işe yarıyo" diye sordum, teker teker anlatarak taktı hepsini. Sahibi de müşterilere karşı oldukça ilgili davranıyor. Takılalı yaklaşık 2000km yol yaptım, hiç bir sorun, arıza falan çıkmadı. Sistem gayet güzel ve vuruntu yapmadan çalışıyor.

teşekkür ederiz aracınızı güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg06710

Kardeşim bu işin bilirkişi ve patronu Mocandır

Sayın mg06710,

Güzel düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla
  • 2A MAVİDENİZLER iç anadolu bölge bayisini tavsiye ederim.benim araçta orada yapılmıştı ayar ve bakıma gittiğimde gayet ilgililer, özellikle forumda üye olan TUNCAY beye ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.yarın yine kendisini rahatsız edecem ama mecburum her gittiğimde değişik lüx araçların lpg taktırırken görüyorum
    karar sizin tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecegelen06 -- 31 Mayıs 2012; 10:46:03 >
  • Çayın altı yanıyor gerisi teferruat
  • Aracınıza Brc Taktırmaya Karar verdiyseniz 2A Mavi denizler'de size İbrahim Ustayı tavsiye ediyorum şahsım adına kefil olurum.

Saygılarla..
  • Çok eski forum kullanıcısı değilim ama Benim size tavsiyem''Özençler Otogaz'' biraz araştırma yaptım, bütün konularda bilgili ve tecrübeli birisi ve işinin ehli oldu acıkca ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

Aracınıza Brc Taktırmaya Karar verdiyseniz 2A Mavi denizler'de size İbrahim Ustayı tavsiye ediyorum şahsım adına kefil olurum.

Saygılarla..

teşekkürler ustam
  • Arkadaşlar 2000 model opel astra aracıma ankara mavidenizler otogazda brc dönüşümü yaptırdım geçen cumartesi günü. Otogaz dönüşümü yaptırma konusunda kararsız kalanlar için buradan izlenimlerimi yazarak yardımcı olmak istiyorum. Bu firma günde ortalama 10 tane dönüşüm yapabilen, sistematik çalışan bir firma. Montaj atelyesinde gördüğüm durum, kii araçların altı yapılırken kiminin üst aksamının yapılması daha sonra yer değiştirilerek, tersinin gerçekleştirilmesi. bu sistem sayesinde araçların mıntajı 1 gün içerisinde bitirilip teslim edilebiliyor. Benim aracım aynı anda montaja giren skoda octavia model bir araçtan yaklaşık 2.5-3 saat daha geç teslim edildi. sonrasında sorduğumuz zaman bize her aracın montaj süresinin aynı olmadığı söylendi. eminim doğrudur, zira aracın ön kaputu içerisine monte edilen parçalar marka ve modele göre yer bakımından farklılık arz etmekte. Değinmek istediğim bir konu da Tuncay ve Mahir Beyler. Bu beyefendiler son derece sıcak ve samimi bir hizmet sunuyorlar. Görmeye hasret kaldığımız "esnaf"lığın ne demek olduğunu bana hatırlattıkları için teşekkür ederim. Gerek bana gerekse birlikte geldiğim babama son derece samimi davrandılar, sorduğumuz her soruya hiç bir usanç belirtisi göstermeksizin güzelce yanıt verdiler. Ben aracı ankara'da kullanmayacak olmama rağmen mavidenizler'de dönüşümünü yaptırdım ve 2a mühendisliğin bütün şubelerinde garantinin geçtiğini ve gerekli kalibrasyonların ücretsiz yapılacağı konusunda teminat aldım. Araç ankaradan kahramanmaraşa gitti bugün ve 1 km de yaklaşık olarak 0.165 lira yakmış. beklediğim gibi oldu yani. Oradayken montajın resimlerini çekmeyi planlıyordum ama ne yazık ki unutkanlığıma denk geldi. Montaj sonrası araç üzerinde aracın tüplü olduğuna dair bir emare görmek çok zor. Kaputun içerisinde görünen fazladan tek bir kablo dahi yok. Montaj esnasında hemen hemen hep aracımın başında bekledim ancak bu güvensizlikten değil meraktandı. ve işlemin oldukça profesyonelce yapıldığına,ustaların hiç kararsızlık yaşamadan tabiri caizse "tak tak" işlerini yaptıklarına şahit oldum. yalnızca usta yanında olmamdan pek memnun olmadı anladığım kadarıyla. bu aşamada tek sorun sayılabilecek nokta bundan ibaret. Netice itibariyle Ben gerek hizmetten gerek ustalıktan oldukça memnun kaldım. Aklına herhangi bir şey takılan kim varsa bana sorabilir. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Bu noktadan sonra artık değerlendirmesini yapacağım şey, brc marka otogaz kitinin vereceği performans, vermesini arzu etmediğim hatalar, mavidenizler ve 2a mühendisliğin satış sonrası hizmetleri. Değerlendirmelerimi buraya sık sık yazarak sizlere yardımcı olacak ve aklınıza takılan soru işaretlerinin cevaplarını bulmanıza yardım etmeye çalışacağım. çünkü bende arabamın otogaz dönüşümünü yaptırmadan önce gerek güvenlik ve performans gerekse satış sonrası hizmet konusunda çok endişeliydim. ilk ikisi konusunda endişem kalmadı. satış sonrası hizmet konusunda neler olacağını da hep birlikte göreceğiz. Saygılar.

• Arkadaşlar 2000 model opel astra aracıma ankara mavidenizler otogazda brc dönüşümü yaptırdım geçen cumartesi günü. Otogaz dönüşümü yaptırma konusunda kararsız kalanlar için buradan izlenimlerimi yazarak yardımcı olmak istiyorum. Bu firma günde ortalama 10 tane dönüşüm yapabilen, sistematik çalışan bir firma. Montaj atelyesinde gördüğüm durum, kii araçların altı yapılırken kiminin üst aksamının yapılması daha sonra yer değiştirilerek, tersinin gerçekleştirilmesi. bu sistem sayesinde araçların mıntajı 1 gün içerisinde bitirilip teslim edilebiliyor. Benim aracım aynı anda montaja giren skoda octavia model bir araçtan yaklaşık 2.5-3 saat daha geç teslim edildi. sonrasında sorduğumuz zaman bize her aracın montaj süresinin aynı olmadığı söylendi. eminim doğrudur, zira aracın ön kaputu içerisine monte edilen parçalar marka ve modele göre yer bakımından farklılık arz etmekte. Değinmek istediğim bir konu da Tuncay ve Mahir Beyler. Bu beyefendiler son derece sıcak ve samimi bir hizmet sunuyorlar. Görmeye hasret kaldığımız "esnaf"lığın ne demek olduğunu bana hatırlattıkları için teşekkür ederim. Gerek bana gerekse birlikte geldiğim babama son derece samimi davrandılar, sorduğumuz her soruya hiç bir usanç belirtisi göstermeksizin güzelce yanıt verdiler. Ben aracı ankara'da kullanmayacak olmama rağmen mavidenizler'de dönüşümünü yaptırdım ve 2a mühendisliğin bütün şubelerinde garantinin geçtiğini ve gerekli kalibrasyonların ücretsiz yapılacağı konusunda teminat aldım. Araç ankaradan kahramanmaraşa gitti bugün ve 1 km de yaklaşık olarak 0.165 lira yakmış. beklediğim gibi oldu yani. Oradayken montajın resimlerini çekmeyi planlıyordum ama ne yazık ki unutkanlığıma denk geldi. Montaj sonrası araç üzerinde aracın tüplü olduğuna dair bir emare görmek çok zor. Kaputun içerisinde görünen fazladan tek bir kablo dahi yok. Montaj esnasında hemen hemen hep aracımın başında bekledim ancak bu güvensizlikten değil meraktandı. ve işlemin oldukça profesyonelce yapıldığına,ustaların hiç kararsızlık yaşamadan tabiri caizse "tak tak" işlerini yaptıklarına şahit oldum. yalnızca usta yanında olmamdan pek memnun olmadı anladığım kadarıyla. bu aşamada tek sorun sayılabilecek nokta bundan ibaret. Netice itibariyle Ben gerek hizmetten gerek ustalıktan oldukça memnun kaldım. Aklına herhangi bir şey takılan kim varsa bana sorabilir. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Bu noktadan sonra artık değerlendirmesini yapacağım şey, brc marka otogaz kitinin vereceği performans, vermesini arzu etmediğim hatalar, mavidenizler ve 2a mühendisliğin satış sonrası hizmetleri. Değerlendirmelerimi buraya sık sık yazarak sizlere yardımcı olacak ve aklınıza takılan soru işaretlerinin cevaplarını bulmanıza yardım etmeye çalışacağım. çünkü bende arabamın otogaz dönüşümünü yaptırmadan önce gerek güvenlik ve performans gerekse satış sonrası hizmet konusunda çok endişeliydim. ilk ikisi konusunda endişem kalmadı. satış sonrası hizmet konusunda neler olacağını da hep birlikte göreceğiz. Saygılar.

• Merhaba selimufuk

övgü ve nazik tutmunuzdan dolayı teşekkür ederiz BRC ,2 A MÜHENDİSLİK ve MAVİDENİZLER OTO GAZ da karar kıldıgınıza pişman olmayacaksınız firmam adına her sistemimizin arkasında oldugumuzu belirtir, keyifli sürüşler dilerim saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A MAVİDENİZLER -- 22 Ağustos 2012; 16:31:04 >
  • slm
    clio 1.4 rna 75 beygir arabama hangisi gider marka ve fiyat verirseniz sevinrim ayrıca hngi ustayı tasviye edersiniz
    bana yardımcı olursanız sevinirim

• Atiker Omvl Landi Renzo ve Brc Markalarının hepside aracınıza uygundur. İsterseniz Dükkanımız şaşmaz da . Düşünürseniz Bekleriz.
  • merhaba arkadaşlar ben şaşmaz mavi otogazda bmw 735i aracıma lpg taktırdım 8 silindirli gayet memnunum hiç bir sıkıntım yok montajlarıda gayet güzel tavsiye ederim kendileri zaten brc'nin eski türkiye distribütörü hiç bir sorun yaşamazsınz telefon numarası 278 45 50 özcan bey var orda
  • Yukaridaki yazilari sanki lpgciler yaziyor gibi geliyor .....inandirici değil....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.