Şimdi Ara

ANKARA DA CAM FİLMİ OLANLAR DİKKAT! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

hiç birşey olmaz filmden. Aldığım her arabaya daha ilk günden film çektiririm eğer kendisinin koyu cam opsiyonu yoksa daha bugune kadar filmden en ufak bir sıkıntım olmadı...

çevirmişler çeviriolar dio. sen birşey olmaz diyorsun. şans işi denk gelip söktürüolar. arkadaşımın astrasında başımıza geldi

hiçbişeeyyy olmazzz şans falan değil işini bilcen....
  • 3 senedir Ankara içinde yaklaşık 100bin km simsiyah cam filmli araç kullanıyorum; beni durdurup da soran bile olmadı henüz.
  • Zifiri karanlık ve dikkat çekici bi aracın yoksa hiçbirşey demezler. Benim aracımda cam filmi var ve sürekli kızılay çankaya arası girer çıkarım hiçbişey olmadı şimdiye kadar.

Biraz duruşla alakalı. 88 model bmw ye en açık filmide çeksen cezayı verir eline.
  • Ankara çalışıyor
  • Arkadaşlar Ankara'da alkol kontrolu olmuyor mu yada ben mi görmüyorum ? Geceleri arabayla pek çıkmayız ama çıktığımızda da denk gelmiyor yada arabayı kullanan içmiyor sansa mı denk gelmiyoruz çözemedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

hiç birşey olmaz filmden. Aldığım her arabaya daha ilk günden film çektiririm eğer kendisinin koyu cam opsiyonu yoksa daha bugune kadar filmden en ufak bir sıkıntım olmadı...

çevirmişler çeviriolar dio. sen birşey olmaz diyorsun. şans işi denk gelip söktürüolar. arkadaşımın astrasında başımıza geldi

hiçbişeeyyy olmazzz şans falan değil işini bilcen....

Üstad tavsiye istiyoruz, taktik nedir?

• ne saçma işler dönüyor bu memlekette ya.
    muayene sistemi getiriyorsun trafikte yol almasında sakınca olmayan araçları geçiricem diğerlerini düzeltmeden geçirmiycem diyosun. cam filmli aracı trafiğe aykırıysa neden geçiriyorsun?
    cam filmi yasak diyorsun sebebini güvenlik zart zurt diye açıklıyorsun karartılmış koyu camlara perdelere bişey demiyorsun.
    cam filminin ithal ettiriyorsun bu alanda istihdam sağlayan yerlerden vergi alıyorsun kazanç sağlıyorsun ama yaptıkları işi kural dışı ilan eidyorsun.
    cam filmi yasak diyorsun ama istikrar sağlayamıyorsun. adamın adam gibi gerçekten bahanesi olarak yaptığı en açık cam filmini söküp üstüne ceza kesiyorsun ama aynı trafikte zifiri karanlık ön camı dahil filmli hatta filmden önünü göremediği ve artislik için taktığı çakma zenon far+sisleri ile dolaşan aracı görmeyebiliyorsun...
    ne biçim işler anlamıyorum ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Zifiri karanlık ve dikkat çekici bi aracın yoksa hiçbirşey demezler. Benim aracımda cam filmi var ve sürekli kızılay çankaya arası girer çıkarım hiçbişey olmadı şimdiye kadar.

Biraz duruşla alakalı. 88 model bmw ye en açık filmide çeksen cezayı verir eline.

E30 lar ankarada meshur canim :) polis o arabanin en temiz halini görünce killaniyor.adi cikmis9 a inmez 8e
  • Vatandaşla uğraşmak en kolayı, nasıl olsa ezilmiş bastırılmış bir toplumuz. Yiyyorsa ithalatını, satışını yasaklasınlar bakalım. Her taraf aksesuarcı dolu, ama alıp kullanana ceza var. Bu saçma uygulamayı yapmaktan utanmayacak kadar edepsizce yönetiliyoruz.

Uyuşturucunun satışının serbest, kullanılmasının yasak olmasından hiçbir farkı yok bunun. Tamamen saçmalık. Koyu cam yasaksa, filmi, renkli camı hepsini yasaklayacaksın. Ha beceremiyorsan bırakacaksın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sis farkı, cartlak jantlar, koyu mu koyu cam filmi, hörleye hörleye çıkan bir ses vs.

Filim cam var, filim cam var.

Filim camlı araba var, filim camlı araba var.

Filim camlı araç kullanan sürücü var, filim camlı araç kullanan sürücü var.

Ha bu arada bayanların kullandığı araçlar mutlaka filim camlı olmalı. Mâlum darağaçlık bir apaçi tâcizine maruz kalıyorlar trafikte. Yılda bir MTV kadar daha bu apaçilerin devlet desteğiyle doğrudan ya da üçüncü eller aracılığıyla tesbit edilip, yargılanmasını sağlayacak bir sisteme ödeme yapmaya râzıyım. Hani emniyet şeridine girmesinler. Şerit ihlâli yapmasınlar, yasal hızlarla gitsinler. Kurallara uysunlar. Kısacası efendi olsunlar.
  • 2012 yılı başından beri artık Ankara'da trafik polisleri hiç bir şeye karışmıyor. Sanırım yeterli polis ve ekip yok. Trafik magandalara, makas atanlara, siyah camlı, böğürerek sesler çıkartan egzostlu arabalara emanet. Ankara'da polis var diye çekinen kimse kalmadı. En ana caddelerde bile 3. sıra park eden araçlara sesini çıkartan yok. O yüzden başlıktaki ibareyi dikkate almayın. Ankara trafiği kuralsızlıklarla dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pampilo

2012 yılı başından beri artık Ankara'da trafik polisleri hiç bir şeye karışmıyor. Sanırım yeterli polis ve ekip yok. Trafik magandalara, makas atanlara, siyah camlı, böğürerek sesler çıkartan egzostlu arabalara emanet. Ankara'da polis var diye çekinen kimse kalmadı. En ana caddelerde bile 3. sıra park eden araçlara sesini çıkartan yok. O yüzden başlıktaki ibareyi dikkate almayın. Ankara trafiği kuralsızlıklarla dolu.

ta ne zamanının konusu yuh arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: pampilo

2012 yılı başından beri artık Ankara'da trafik polisleri hiç bir şeye karışmıyor. Sanırım yeterli polis ve ekip yok. Trafik magandalara, makas atanlara, siyah camlı, böğürerek sesler çıkartan egzostlu arabalara emanet. Ankara'da polis var diye çekinen kimse kalmadı. En ana caddelerde bile 3. sıra park eden araçlara sesini çıkartan yok. O yüzden başlıktaki ibareyi dikkate almayın. Ankara trafiği kuralsızlıklarla dolu.

ta ne zamanının konusu yuh arkadaşım

tamam işte kimse okuyup da yanılmasın diye yazdım mevcut durumu. Bir nevi iyilik yap denize at misali.
  • durmak yok yola devam...
  • Daha geçen hafta Yenimahalle'de durdurup niye emniyet kemeri takmıyorsunuz deyip tüm evraklarımı kontrol etti polis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

durmak yok yola devam...

Bu ne la

Italyan hakem dudugu caldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.