Şimdi Ara

Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Medelhavet Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
12
Favori
18.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gopwash' da yaptırdım, şimdilik memnunum. Aracın önünü PPF ile kaplama dahil 20.000 TL' ye yapıldı. Cam filmleri İtalyan marka dediler, renk tonu ve akşam netliği iyi önceki aracımda Llumar vardı...

• erturkahmt kullanıcısına yanıt

Allah gopwash ın eline düşürmesin randevu alarak gidiyoruz başka aracı almışlar sizin randevu başka zaman diyerek yalan söylüyorlar müşterinin yüzüne. Tampon kaplama zaten 6 saat sürüyor sizinki yetişmez dükkan sahibi yurt dışında gibi sözleri yalana katmıyorum bile. Gopwash dışında tercih edin arkadaşlar.

• F/p diyebilecek bir çok yer ile görüştüm. Bu iş zıvanadan çıkmış. Her yer çok pahalı, esnaflar kibirli, markaların çakmaları var.

Dürüst esnaf, uygun fiyat, kaliteli ürün olan yer az. Endura marka %100 tpu ppfler iyi denebilir. F/p ürünler bunlar. Gönül ister ki stek falan kaplatalım ama aşırı pahalı.
  • VENstyling LLumar & Stek

Adres:

Şehit Cevdet Özdemir, Perçem Cd. no:21/A, 06460 Çankaya/Ankara

Telefon: 0532 061 81 51

Salih Bey ,Tek çalışıyor , ben llumar atr serisi çektirdim çok memnunum ,işçiliği esnaflığı insanlığı 10 numara

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Llumar için vintage detailing ya da çölgeçen otomotivi öneririm ben de. Ali usta iyidir çölgeçen'de.
  • PPF hakkında detaylı bilgiyi sitemizde bulabilirsiniz.

www.emrgarage.com.tr
    Ankara PPF şeffaf kaplama fiyatları 2024 - Emr Garage | Araç içi Multimedya ve Görüntü Sistemleri
    https://www.emrgarage.com.tr/ac/makale/urun-tanitim/ankara-ppf-seffaf-kaplama-fiyatlari-2024
  • madmax50 kullanıcısına yanıt

selam ustanız geldimi

• akdum kullanıcısına yanıt

Geldi efendim 0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz

• Sıfır aracımı kaplama için bıraktım tavan raylarını sökmemiz gerekiyor bunun için tavan döşemesini kaldıracaz dediler. Bir sıkıntı olur mu bu durum?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.