Şimdi Ara

Ankara'da Cambalkon için Sıcak Fırsat (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
29
Favori
32.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat normal hocam bizdede alüminyum fitilli 1350 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    slm,
    balkon ölçüleri ve resimleri aşağıdaki gibidir...
    buna uygun cam balkon uygulaması yapıyor musunuz?

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Mrb cati kısmını biz yapamayız o işte ustaligimiz yok ama yaptırır saniz çatı kısmını yapabiliriz cambalkonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cambalkoncu -- 4 Mayıs 2015; 20:03:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

istanbul anadolu yakası içinde bu şekilde uygun fiyat alıp iyi işçilikle yaptırabilen var mıdır ?

Ben and yakasinda bakıyorum
    işçiliği iyi bilen varsa pm göndersin lutfen

Hocam bende ümraniye'deyim. Uygun bir yer bulabildiniz mi? (Ben en uygun 165 tl'ye bulabildim)
    Birde bizim balkonda kombi var, onun camını kesmek için ekstra ücret istiyorlar, pahalı geldi bana (80 tl)

• tdursun T kullanıcısına yanıt
    Zaten fiyatlar 150 160 arası seyrediyor bizde kampanya var yeni başladığımız için ama 80 tl istemeleri fazla olmuş

• Hocam resimlerden gördüğüm kadarıyla işiniz gerçekten düzgün eliniz temiz, hep böyle kalmanız dileğiyle. Birkaç noksan gördüm onlarda sanırım tam tamamlanmadan çekilen resimler olmasından kaynaklı. Cam balkon yaptıracak arkadaşlarıma şimdiden söyleyeyim, cam balkon konum, şartlar ve Yağmur’un yağış yönü ve süresi gibi etkenlerden zaman zaman içeri su alabilir. Şunu aklınızdan asla çıkarmayın ( sudan daha iyi bir mühendis yoktur boşuna aramayın. ). Yağmur, rüzgâr vs dağ olsa benden bu kadar der.
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Sagolun iyi dilekleriniz için elimizden geleni en iyisini yapmaya çalışıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Sagolun iyi dilekleriniz için elimizden geleni en iyisini yapmaya çalışıyoruz

Bu yağmur oluğu yaptırsak sudan ne derece korunuruz bi katkısı var mıdır normale göre? Birde üsteki tekerlerin çıktığı yerdeki siyah kapak 15 cm uzunluğunda bizim daha kısası var mıdır öteki balkona yaptırmayı düşünüyoruzda.
  • yagmur olugunu nereye yaptırcaksınız cambalkona biçimsiz olur o dediginiz cıkış kolu heralde onuda camlar duşme yapmıyorsa kesebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

yagmur olugunu nereye yaptırcaksınız cambalkona biçimsiz olur o dediginiz cıkış kolu heralde onuda camlar duşme yapmıyorsa kesebilirsiniz

Resim atarım hocam müsait zamanda, teşekürler cevapladığınız için
  • Rica ederim ne demek merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz bütün sistemler hakkında size cevap verebilirim memnuniyetle

• Oval balkonlara oval cam uygulamalari yapilabiliyor mu? Yapilabiliyorsa maliyetli midir?

• Tamarak kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor elbette kullanılan malzemeden dolayı az bi fiyat farkı var ne zaman isterseniz yapabiliriz

• Hayırlı akşamlar forum ahalisi. Ustaya bir soru: cam balkon sökülünce bir işe yarar mı? Belki saçma gelecek size ama derdim başka. Yaklaşık 5 metrekare tutan bir balkonumuz var, ancak ben kiracıyım. Ev sahibi kesinlikle 5 kuruş vermez. Ancak cam balkonla birlikte balkonu daha rahat kullanabilecegiz. Ben kendi cebimden yaptırıp 3-5 yıl sonra evden çıkarken söksem, herhangi bir şekilde bunu değerlendirebilir miyim . örneğin cam balkon işi yapanların işine yarar kısımları olur mu, satılabilir mi

• serkaninkilici S kullanıcısına yanıt
    Mrb balkona özel üretildiği için oyle bir balkonlu ev bulmanız zor olabilir yüksekliği tutarsa ek yapilarak takilabilir yada aynı binada alt üst komşuna satabilirsin yada camları çöpe atıp alüminyumları hurdaya satabilirsin

• quote:

Zaten fiyatlar 150 160 arası seyrediyor bizde kampanya var yeni başladığımız için ama 80 tl istemeleri fazla olmuş

cevabınız için teşekkürler, buna göre pazarlık yapacağım :)
    hayırlı satışlar
  • tdursun T kullanıcısına yanıt
    Sagolun iyi dilekleriniz için inşallah gönlünüze göre yatırırsınız

• Merhaba,
    Ekte balkonların olcusunu gönderiyorum,renkli ve seffa cam icin pm ile fiyat verebilir misiniz? odemeyi nakit yapacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seal707 -- 12 Mayıs 2015; 9:41:13 >
  • seal707 S kullanıcısına yanıt
    PM gonderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cambalkoncu -- 12 Mayıs 2015; 10:41:22 >

• Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ediyorum. Hayırlı işler diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.