Şimdi Ara

Ankara'da Cambalkon için Sıcak Fırsat (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
29
Favori
32.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoocam bende yapgirma arefesindeyim. Derincede bir firma var. Cok ilgili ve bilgililer bu konuda fiyatida uygun geldi. Bir ara kandira sapaginin orda iki firma var onlara bakacagim. Birde kosekoyde buldum.
    Sen nerden aldin fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    Ben 250 tl fiyatı balaban cam'dan aldım. Bide bu gazi lisesinin karşısındaki sokakda ki bi dükkandan fiyat aldım o da 280 tl dedi.

Az öncede yarımcadan bir dükkandan fiyat aldım, yukarıda bir arkadaşda yazmıştı, saygıncambalkon diye orasıda 195 tl fiyat verdi dediğim özelliklerde.

Siz ne kadar fiyat aldınız?
  • Pendik için tavsiyesi olan var mı ?
  • Merhaba, balkonum 6mt ve yüksekliği 2.9 mt ısıcamlı cam balkon için fiyat alabilir miyim? @Cambalkoncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Firmayı biliyorum evet ama ısıcam konfor yapıyorlarmi bilmiyorum ama piyasada yapılan konfor camların dış yüzeyi 6mm iç yüzeyi 4mm ayrıca ısıcam logosunu Trakya camın tescilli markası herkes o logoyu kuĺlabiliyormu bilmiyorum

Katlanır cam'da ısıcam oluyor mu? Yoksa sadece sürgülü olanlarda mı oluyor? İzmitte kime sorsam ısıcamlı olmuyor, 8 mm'den fazlasıda yok denildi. Camları füme renk yaptırdım, bunun izolasyona katkısı olur mu ki?
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Katlanır cam da ısıcamlı var elbet yapana denk gelmemissiniz ısıcamlı cambalkonun yalıtıma bir miktar katkısı var ama pvc kadar degil

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Katlanır cam da ısıcamlı var elbet yapana denk gelmemissiniz ısıcamlı cambalkonun yalıtıma bir miktar katkısı var ama pvc kadar degil

2 metre boy 250 en balkona cam balkon yaptırmak istiyorum. Üst katta 6 kanat şeklinde yapulmış. Fiyat verebilir misiniz?

• PM gönderildi

• 1.80 x 16 L şeklinde olan balkon için aliminyum olacak şekilde 10 mm temperli olarak bir teklif ve konfor camlı olarak teklifinizi ileteir misiniz? Bu balkonda minimum kaç bölmeli yapılabilir? Sürgülü mü yoksa katlamalı mı önerirsiniz?

Tşklr
  • Hocam sizden ricam işçilik hariç sadece malzeme olarak düzgün bir cambalkon olması icin gereken malzemelerin listesini ve kalitesini yazmanız mumkunmu.. mesela profil ne olmalı kaliteli marka filan varmı gibi.. en azından ankarada olmayanlar firmalarla gorusurken bi bilgimiz olur..
  • kotukedi kullanıcısına yanıt
    Merhabalar iyi akşamlar öncelikle bazı şeyler cambalkonlar da standart oldu
    Profiller en az 3mm kalınlığında olmalı bunuda herkes standart yapıyor camları açtığınızda tutan parça pirinç parça olmamalı zamanla surtunmeden dolayı eriyor tutmaz oluyor plastik daha iyi çift taraflı tutuyor alüminyum fitilli olsun paslanmaz rulman li olsun marka olarak hemen hepsi bir kaç firma hariç aynı şeyi kullanıyor albert gen Elephant vs.

• İyi akşamlar. Isıcam cam balkon için m2 fiyatı alabilirmiyim. Antrasit renk olacak.

- Ayrıca ısıcam cam balkonun su geçirme olasılığı nedir.?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayzumm -- 15 Aralık 2015; 18:32:42 >
  • Arkadaşlar yaklaşık 12 yıldır istanbulun önde gelen bir cam firmasında yöneticiyim.
    konuya şans eseri denk geldim genel olarak izolasyon ve işçilik ile ilgili arkadaşların soruları olmuş kısaca tecrübelerimi size aktarayım
    1-Neden temperli cam: Avrupada standart olan ve ülkemizde giderek yaygınlaşan temper olayı camın belli bir sıcaklıktan yine belli bir soğumaya maruz bırakılarak sertleştirilmesi olayıdır. Bu tip camlar tempersiz camlara göre direnci 7-8 kat artar ve güvenlik konusunda kırıldığı zaman 1 cm3 lük parçalar halinde dökülür ve istenen de budur. Temperli cam temper işlwminden sonra delme ve kesme işlemi yapılamaz. İzalasyon tek cama göre aynıdır eğer cam balkonda izalasyon istiyorsanız pvc ısıcamlı (konfor) sistem takın ama cam balkondaki kullanım ve ferahlığı alamazdınız. Balkonda uyumayacaksınız sonuçta :)

2- istanbulda birçok firma var bu işi yapan ki bizim girmada bi ara yaptı. Şuan daha profesyonel olan KTS denilen kayar toplanır sistemler yapıyoruz. Bunlar genelde lüks kafe restoran mağaza ve ofislerde kullanılıyor ve kanat başı ortalama 600 euroya satış fiyatı var. Kanatlar 80-100 cm genişlik 300-350cm yükseklik oluyor.

İstanbulda iyi malzeme ve işçilikte dip rakam cam balkonda 180 tldir. Aşağısını veren ya zarar eder ya malzemeden çalar. Aluminyum fitile takılmayın sadece pazarlama taktiği. Standart şeffaf fitil takın boşa para vermeyin.

Tavsiye istemeyin sektörde birçok firma var herkes ekmek yesin ama dediklerimi dikkate alın.

Saygılar

• Merhaba,
    Ben de cambalkon yaptirma arefesindeyim. 16,65 m2 icin fiyat teklifi alabilir miyim? @Cambalkoncu

Ayrica bazi sorularim olacak aklima takilan.
    1. Ankara sartlarinda aliminyum fitil veya seffaf fitil mi daha mantikli? Fiyat farki var mi? Bir de miknatisli fitil varmis. Seffaftan farki nedir?
    2. Bazi forumlarda surgulu ve katlanabilir diye iki farkli sistemden bahsedilmis. Bu ikisi arasindaki fark nedir?
    3. Cam balkona stor perde yapiyor musunuz?
    Tesekkurler simdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iyi akşamlar 16.65 metrekare için fiyatimiz 2330 tl tutuyor
    Sorularınız için
    1.ankara için değil her yer için alüminyum fitil neden derseniz miknatisli fitil plastik fitil belli süre sonra sararip sertlesip kırılıyor birde alüminyum Mıknatıslı fitil var o biraz daha iyi
    2.sürgülünün profilleri büyük birde sağa yada sola toplanıyor katlanır daki gibi dışa doğru açılma yok kendi içinde açılıyor katlanır da camlar bir tarafa toplanıyor gene ama içeri doğru açılıyor
    3.stor perde yok bizde ama stor perde zebra perde için pay birakabiliyoruz

• merhaba 29 m2 için yaklaşık fiyatınız nedir? sizin ürünlerde yağmur olukları var mıdır? bir de yakınımın evi için sadece plastik fitiller aliminyum fitille değişecek ancak ölçüsü yok metre üzerinden fiyat verebilir misiniz yaklaşık maaliyeini hesaplamak için
  • PM gönderildi

• merhabalar,

bende fiyat almak istiyorum,

Özellikle;
    Katlanır cam balkon olmalı
    Yeni Nesil GOLD seri ürün olmalı
    Su Sızdırmazlık Özelliği Olan Alüminyum Fitilli olmalı
    Yagmur Damlalıklı olmalı
    Her Cam Plakasının 8 Noktadan Taşındığı Çift Raylı ve Çift Emniyet Kilitli olmalı
    Renkli 8 mm Temperli markası Paşabahçe Şişecam olmalı.

Toplam 14.04 m2 fiyat nedir? (360+230 x h:2,38)

fiyat alabilirmiyim.
  • merhabalar,

aşağıdaki ölçüler ve özellikler için fiyat alabilir miyim?

Katlanır cam balkon
    yeni Nesil GOLD seri ürün
    Su Sızdırmazlık Özelliği Olan Alüminyum Fitilli
    Yagmur Damlalıklı
    Her Cam Plakasının 8 Noktadan Taşındığı Çift Raylı ve Çift Emniyet Kilitli
    Füme Renkli 8 mm Temperli markası Paşabahçe Şişecam

Toplam 13,80 m2 (250 x h: 1,30)
    (660 x h: 1,30)
    (120 x h: 1,30)

teşekkürler...
  • Ankara da olup cambalkon yaptıracaklar, bir de Pidosan dan fiyat alın derim. Hem kurumsal firma, hem de kaliteli mal ve işçilikleri var. 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorunum yok sadece camların birleşme yerine konan uzun plastik çubuklar sararma yaptı. O da doğal sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.