Şimdi Ara

Ankara'da cin musallat olduğu iddia edilen bir kadın, cin çıkartma seansı sonrası hayatını kaybetti. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dinin ortaya çıkardağı bir pisikolojik travma daha işte.Biri deccali öldürdüm die baş keser biri Allah emretti bende yaptım der bazıları gerçek islam bu değildir diyip bu iğrenç döngüyü devam ettirir kendini kandırır kendi dünyasında ılımlı bir islam yaratır. Dinler Tarih boyunca insanları piskolojik travmalara açlığa sefalete çaresizliğe sürükledi.İnsanların bir kısmı bu yüzden deist olayını çıkardı ben tanrıya inanıyorum ama kitaplarına ianmıyorum dedi yavaş yavaş Atesitle kaymalar başladı.Bu döngünden kurtulun insanlarıda kurtarın bu ceheletin son bulması gereklidir artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Survivor yarışmacısı ecem karaağaç'a sana enerji yüklemesi yapıcam diye ilişkiye girip bir'de 90.000tl sini alan bir hoca vardı o geldi aklıma

sabah
    Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç'ı 'Sana enerji yüklemesi yapacağım, birinci olacaksın' diye dolandırmıştı...
    https://www.sabah.com.tr/magazin/2019/10/10/survivor-yarismacisi-ecem-karaagaci-sana-enerji-yuklemesi-yapacagim-birinci-olacaksin-diye-dolandirmisti?paging=2
  • Katolik kilisesi şeytan çıkarır, bizim hocalar cin çıkarır. Sonuç ölen insanlar. Ilginc vallahi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cin diye birşey olsa bana gelirdi. Birde uzaylıları bekliyorum ama halen gelmediler. 40 sene oldu... Allah akıl fikir versin ne diyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.