Şimdi Ara

Ankara'da damsız girilebilecek yüzme havuzları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Ankara'da damsız girilebilecek yüzme havuzları hakkında bilgisi olan var mı ? Giden, gören varsa tavsiye etsin. Bulamadım kaç gündür arıyorum yardım ederseniz sevinirim.
    Not: Derinlik min. 1,80 m. Fiyat: 10-30 TL

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Damsız Girilebilecek Yüzme Havuzları

Ankara'da serinlemek ve yüzmenin keyfini çıkarmak isteyenler için damsız girilebilen çeşitli yüzme havuzları bulunmaktadır. Bu havuzlar, rahat bir ortamda yüzmek için ideal seçenekler sunar.

Spor Salonu Havuzları

Birçok spor salonu, üyelerine damsız girilebilen yüzme havuzları sunmaktadır. Bu havuzlar genellikle temiz ve bakımlıdır ve havlu ve soyunma kabinleri gibi olanaklara sahip olabilir.

Otel Havuzları

Bazı oteller, dışarıdan gelen misafirlere damsız girilebilen yüzme havuzları sunmaktadır. Bu havuzlar genellikle daha lüks olup havlular, şezlonglar ve atıştırmalıklar gibi olanaklar sağlayabilir.

Özel Yüzme Havuzları

Ankara'da ayrıca özel yüzme havuzları bulunmaktadır. Bu havuzlar genellikle daha küçük ve daha tenha olabilir, ancak yine de yüzmek için uygun bir ortam sağlar.

Ankara Karışık Havuz

Ankara Karışık Havuz, damsız girilebilen popüler bir yüzme havuzudur. Havuz, temiz ve bakımlıdır ve farklı yüzme seviyelerine uygun çeşitli havuzlar sunar.

Havuz Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Damsız bir yüzme havuzu seçerken, temizlik, olanaklar ve konum gibi faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir. Ayrıca, havuzun saatlerini ve ücretlerini önceden kontrol etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Damsız olayı barlarda falan vardı şimdi havuzlara mı geldi? Yemin ediyorum zopalamak lazım bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

Damsız olayı barlarda falan vardı şimdi havuzlara mı geldi? Yemin ediyorum zopalamak lazım bunları
    Damlı girilen havuz da mı var? İlk defa duydum ne saçma şey öyle o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Damlı girilen havuz da mı var? İlk defa duydum ne saçma şey öyle o

Alıntıları Göster
    Kesinlikle gereksiz bişey. Kadınlar tek başına gidiyo biz giremiyoz. Saçmalığa bak. Tam dayaklıklar. Hayır biz erkeklerden ne istiyo bunlar. İllaki yanımızda karı olacak. Rahat rahat havuza da giremiyoz artık.

• Cinéma kullanıcısına yanıt
    Bence mantıklı hocam aqua havuzlarının hepsinde bu sistem var sen sevgilinle karınla nişanlınla geliyosun 3 tane barzo sevgilini kesiyor adamlar zevk için böyle bi kural koymuyolar ayrıca dam bulmak zor değil damsızların olduğu yerdede kızlar oluyor genelde yollu olanlar onlardan kişi sayına göre kapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Alpha

Kesinlikle gereksiz bişey. Kadınlar tek başına gidiyo biz giremiyoz. Saçmalığa bak. Tam dayaklıklar. Hayır biz erkeklerden ne istiyo bunlar. İllaki yanımızda karı olacak. Rahat rahat havuza da giremiyoz artık.

Çok doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepubLique

Bence mantıklı hocam aqua havuzlarının hepsinde bu sistem var sen sevgilinle karınla nişanlınla geliyosun 3 tane barzo sevgilini kesiyor adamlar zevk için böyle bi kural koymuyolar ayrıca dam bulmak zor değil damsızların olduğu yerdede kızlar oluyor genelde yollu olanlar onlardan kişi sayına göre kapabilirsin

Mantıklı aslında kapıda kız bulunur mu diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepubLique

milli kütüphanenin orda yunuslu havuz var. dam mam sormuyorlar.(zaten havuzda dam mı sorulur la?)

derinlik: 50 cm vardır herhalde
    fiyat: 0tl
    bonus: mükemmel yüksek voltaj eşliğinde belediyeci amcadan temiz bir dayak servis ediliyor.

• RepubLique R kullanıcısına yanıt
    Yav zaten doğru olan şeyi yapiyolar ama en azindan erkekler gunu tarzinda bi sistem islese daha mantikli olur. Hangi havuzu aradiysam damdan baska bisey cikmiyo agizlarindan. Hayir aradigim yerler aqua park da degil. Normal kapali veya acik yuzme havuzlari. Olimpik, yari olimpik vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Alpha

Eskort bayanlar bunun için var eşlik ediyorlar
  • Bizim Ankara manzarali evin damında havuz var olur mu? hee ama sen damsız istiyordun neyse
  • Türkiyede yasiyoruz hocam hatirlatiyim dedim. Egoyla besleniyo burdaki kizlar. Kolay degil oyle kiz dusurmek bi amerka olsa milsak iceriye 10 kizla ayni anda gireriz
  • Amerka ne lan milsak ne mobilden yazamiyorum yav
  • Baya kural disi gerdek gecesinden bahsediyoduk zaten.
  • Yüzme havuzları genelde açık zaten damı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Yüzme havuzları genelde açık zaten damı yok
    etimesgut belediyesi yarı olimpik yüzme havuzu
    keçiören belediyesi olimpik yüzme havuzu
    polis tanıdığın varsa polis koleji olimpik yüzme havuzu
    sabancı yüzme havuzu var damsızdır heralde
  • Ankarada damlı mı alıyorlar havuzlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

Cok iyi uygulama kekolar giremiyo iste
    Havuzun onunde bekle bi kadina rica et beraber gir bunudami biz soliyelim

yahu asıl kekoların sevgilisi var bu devirde. asıl onları havuza alıp bizim gibileri kovarlar.
  • Dam olayını savunanlar olması çok ilginç zira dam isteyen herhangi bir yere de girmem. Gerçi girdiğim bir çok yerde dam falan muhabbeti yapmadı. Dam muhabbeti yapan yerler kaliteli yerler değildir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.