Şimdi Ara

Ankara'da dün gece çalınan araç kapıları! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
4.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen dostum, çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Aynen dostum, çok kötü.

Kendi kızım olduğunu düşünüp empati kurayım diyorum diyorum, beynimde şimşekler çakıyor.Bu nasıl bir anlayış bu nasıl insanlık aklım almıyor gerçekten.
  • Çüş artık diyorum kamera kayıtlarıyla bulunur polis isterse
  • Bu ülkede yaşanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Kapıları nasıl çalmışlar ya, öyle kolay bişey mi 8 tane kapıyı sökmek, yükleyip götürmek

Bir de kazalı arabayq takacaklar kazasız diye satacak demişlerde o nasıl olacak onu anlamadım. Değişen olduğu ortaya çıkmayacak mı? Sonuçta serviste taktıkları kapıda aynı değil mi?

Çalıntı kapı kullanan araçta servis kağıdı ve kapı değişeni görmeyi mi bekliyorsunuz?

• Hocam kapı çalmak nedir ya? Adamlar dalga geçer gibi hırsızlık yapmışlar. Arabayı satarken çalındığından dolayı kapılar değişti mi diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Kapıları nasıl çalmışlar ya, öyle kolay bişey mi 8 tane kapıyı sökmek, yükleyip götürmek

Bir de kazalı arabayq takacaklar kazasız diye satacak demişlerde o nasıl olacak onu anlamadım. Değişen olduğu ortaya çıkmayacak mı? Sonuçta serviste taktıkları kapıda aynı değil mi?

Çalıntı kapı kullanan araçta servis kağıdı ve kapı değişeni görmeyi mi bekliyorsunuz?

Hocam araç alım/satımı yapan kişiler, galeriler vs. zaten servis kağıdı falan aramıyorlarki. Nasıl anladıklarını bilmiyorum ama araca bakarak şurası değişmiş, şurası boyanmış diyorlar. Muhtemelen birleşim yerlerinden, boya ton farkından vs. anlıyorlardır.

• Sanırım bugün benim arabanın da sis farı ızgarası çalındı. Ankara kale tarafındaydım 1-2 saat hatta birbirini bıçaklayan kavga eden bir grup oldu. Çok yazık bir de turistik yer olarak tanıtılıyor. Parçanın düştüğünü pek sanmıyorum döndüğümde yoktu. Araç içi kamera düşünüyorum geçtiğimiz aylarda çarpıp kaçmışlardı gerçekten daha kötüye doğru gidiyoruz :(

Ankara'da dün gece çalınan araç kapıları!

• aspergillus kullanıcısına yanıt
    Ankara içi böyle ise diğer şehirler de yerlerde neler olabileceğini düşünemiyorum... Bu örneklerin sonuçlarının burada çözüldü ve en kısa zamanda failler bulundu şeklinde bitmesi ümidiyle seçimlere gidiyoruz...
  • Yok artık daha neler kapılarıda çalmaya başlamışlar yuh artık diyorum. Gidin çalışın hırsızlık yapmakta nedir.
  • Bunlar daha iyi günlerimiz, gün gelecek düzgünce yaşayan insanlar şikayet edilecek. Eserinizle gurur duyun.
  • Degisen degil eklenen olacak araclarda . Bu nedir yahu ? Site icine yerlesene kadar ben de cok korkuyormusum onu anladim.

• Gecen haberlere çıktı
    4 kapı 1 motor kaputu çalmışlar ayni arabadan arabada fiat punto idi herqlde

• Şu devlette 5 gram haysiyet olsa bu şebekeyi çoktan çökertirdi çok zor da değil 3 5 sivil 1 haftada halleder ama belliki adamların başı zaten poliste

Hırsızlık da suç değil bu ülkede ablamın telefon çalındı polis s.ktiret modunda takılıyordu savcılık da bir şey yapmıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.