Şimdi Ara

Ankara'da en iyi OtO yıkama? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
8
Favori
203.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 mesajlı üyeleri inceleyelim o halde...
  • esenboğa havaalanına git orda uçakları buzlanmaya karşı yıkayan ekip var bir güzel yıkarlar....
  • Bilkent'te realin altında tabanway var mümkünes yıkatmayın, gittiğinizde kazıklamak için ellerinden geleni yapıyorlar, aracı temizleyen kişi bahşiş almak için 40 takla atıyo, araca uyguladığını anlatıyo tamam eyvallah diyosun ve ben bu araç için tam 2 saat uraştım diyo.Yüzsüzlüğün bu kadarı olur.
  • Sitelerde Miray Oto Yıkama (abimin yeri)

sözde fırça yok diyorlar ama müşterilerin önünde fırça kullanıyorlar.. kullanmasalar çıkmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Bilkent'te realin altında tabanway var mümkünes yıkatmayın, gittiğinizde kazıklamak için ellerinden geleni yapıyorlar, aracı temizleyen kişi bahşiş almak için 40 takla atıyo, araca uyguladığını anlatıyo tamam eyvallah diyosun ve ben bu araç için tam 2 saat uraştım diyo.Yüzsüzlüğün bu kadarı olur.

bunu duyduğum iyi oldu.. arkadaşların hapsini uyarırım oraya gitmemeleri konusunda.. (o civarda çalışıyorum)
  • GMG Garage
    Adres: Uzayçağı Caddesi. 1253. Sok. (Eski 355) No:11 Ostim Ankara
    Araç Kaplama,Pasta,Cila,Boya Koruma,Cam Filmi
    İç Dış Temizlik (25(Aile),35TL(Jeep) Özel Şampuan kullanılarak Süngerle Yıkanır), Detaylı Temizlik(Kuaför)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorenadesign -- 15 Kasım 2010; 21:56:26 >
  • yukarda adresi verilmiş, ben de dikmen keklikteki ronnex'i öneriyorum. 3-5 seferdir çok memnun kalıyorum.
  • cepa altındaki oto yıkamayıda kullanmayın benzin çamışlardı
  • Konu eskide kalmış ama Ankara'da şöyle rahatca gidip, kendi malzemelerinle araba yıkayabileceğin bir yer yok mu? Su ve elektrik süpürgesi onlardan malzeme ve arabanı yıkama kendinden kısacası kendin pişir misali.
    Malum sokak'da yıkatmıyorlar. Vereceksin 3-5,-tl yıkamanı kendin yapacaksın. Arabanı tanırsın, rahatca kendi kafana göre yıkarsın.
  • kimsenin yazmadığına şaşırdım.. Armada dan çıkıp Ak partiye doğru giderken ismini unuttum ama oteli geçtikten sonra solda kalan biyer var.

Tamamen bir raylı makine yıkıyor aracı ve 4-5 tane seçenek var fiyatlarda ona göre. Eskiden pahalıydı sadece önünden geçiyodum ama şimdi indirim yapmışlar. Makine komple jantlar vs dış yıkama yaptıktan sonra arabayı içeri park ediyorsunuz 20dk da elemanlar içini temizliyor. Bu şekilde 12 Tl

Makinenin programları var araç altı yıkama modu, cilalı yıkama modu ve adını hatırlamadığım 2 mod daha var. Fiyatlarda ona göre - 18 ila 20 lira arası değişiyordu sanırsam ben hiç denemedim.

Ben sürekli oraya gidiyorum gerçi araç yıkamaya 10 liradan fazla verilmez bence ama memnun olduğum için takmıyorum.

O makinenin yapılışını discovery channel da " nasıl yapılmış" isimli programda görmüştüm o yüzden makinenin o anda ne yaptığını anlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zanka

Konu eskide kalmış ama Ankara'da şöyle rahatca gidip, kendi malzemelerinle araba yıkayabileceğin bir yer yok mu? Su ve elektrik süpürgesi onlardan malzeme ve arabanı yıkama kendinden kısacası kendin pişir misali.
    Malum sokak'da yıkatmıyorlar. Vereceksin 3-5,-tl yıkamanı kendin yapacaksın. Arabanı tanırsın, rahatca kendi kafana göre yıkarsın.

aynen vallaha böyle bir yer olsa çok güzel olur
  • 3 yıldır araç kullanıyorum ve yalnızca iki yerde yıkattım şimdiye kadar. dikmen sonaxta hakikaten iyi yıkıyorlar arabayı, orada bir kerede boya koruma yaptırmıştım eski aracıma harika bir iş çıkarmışlardı bence. ancak dikmen biraz ters geldiği için işyerimin yakınındaki balgat one waye veriyorum arabamı şimdilerde. yeni aracımı alalı 2 ay oldu serviste sıfır araç boya koruması yapıldı. arabam siyah ve yeni aracımı yalnızca one wayde yıkattım. bugün bir baktım ki arabamın her noktası çizik çizik olmuş inanamadım. sordum yıkayana fırça mı sürdünüz diye her zamanki gibi süngerle yıkadığını söyledi. ama çok kızdım, sıfır arabanın boyası nasıl iki ayda o hale gelir ki anlamadım. siyah araç kullananlarda aynı sorun var mı ve bu kadar erken mi belli oldu çizikleri çok merak ediyorum. bir de ne yapmalıyım bu çizikler için yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca kesinlikle bir daha one wayde yıkatmam arabamı yine dikmen sonaxa gideceğim uzak da olsa. şimdi ne yapabilirim bu çizikler için gerçekten çok sinirim bozuldu arkadaşalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: seat_leon

şimdi ne yapabilirim bu çizikler için gerçekten çok sinirim bozuldu arkadaşalar...

http://forum.donanimhaber.com/m_7367864/mpage_1/key_boya%2Ckoruma%2Cpasta%2Ccila/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Bilkent"te realin altında tabanway var mümkünes yıkatmayın, gittiğinizde kazıklamak için ellerinden geleni yapıyorlar, aracı temizleyen kişi bahşiş almak için 40 takla atıyo, araca uyguladığını anlatıyo tamam eyvallah diyosun ve ben bu araç için tam 2 saat uraştım diyo.Yüzsüzlüğün bu kadarı olur.

Arkadaşa katılıyorum. Oraya götürmeyin. Bir keresinde eşimle sinemaya girecekken hazır biz burdayken arabada yıkansın diyerek bıraktım. Film bitince aracı alamaya gittim ve gördüm ki aracın bir köşesine resmen su değmemiş. Neyse içeri sordum şekil olsun diye koydukları bayan "bir saniye sizin aracınızı .... bey yıkadı diyerek yıkayan çocuğu çağırdı, arkadaş daha laf söylememize fırsat vermeden bahşiş triplerine girdi.Neyse gösterince tekrar yıkadı o kısmı artık tabi bahşiş de vermemedim yıkama 16.5 TL mecburen 20 veriyorsun.
    Bu arada ben aracımı beklerken bi tane BMWyi yanaştırmaya çalışan çocuk BMW nin ön tamponunu musluğa sürttü gözümün önünde. Sorumlu kişinin tepkisi ise "Olum kaç kere dedim dikkat edin var mı bişey bak bakiym, pastayı getir":)
    Önerime gelince konya yolundan samsun istikametine giderken köprünün ayağında BP var, çalışanlar gayet ilgili, hemen çay getiriyorlar beklerken, arabayı fırçasız yıkıyorla ve iç-dış 7 TL.Başlarında duran adam kesinlikle ypamacık değil beğenmezsen tekrar yıkıyorlar. Bu ara oraya götürüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaLListo -- 16 Mart 2011; 18:00:04 >

• 17 liraya araba yıkayıp bi de bahşiş istiyolar tiplere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

17 liraya araba yıkayıp bi de bahşiş istiyolar tiplere bak

nasıl yani daha ucuza yıkayan yerler var mı? ben 18 lira yıkamaya veriyorum aracımı yıkayana da 5 lira...
  • En iyi yıkama kendi yaptığın yıkamadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: seat_leon

quote:

Orijinalden alıntı: sioux

17 liraya araba yıkayıp bi de bahşiş istiyolar tiplere bak

nasıl yani daha ucuza yıkayan yerler var mı? ben 18 lira yıkamaya veriyorum aracımı yıkayana da 5 lira...

konuyu komple okursan bi sürü yer var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanka

Konu eskide kalmış ama Ankara'da şöyle rahatca gidip, kendi malzemelerinle araba yıkayabileceğin bir yer yok mu? Su ve elektrik süpürgesi onlardan malzeme ve arabanı yıkama kendinden kısacası kendin pişir misali.

Sincan da optimumdan geride bir opet istasyonu var orda jetonlu gibi çalışan makinalara para atıp su,köpük tabancası ve süpürge kullanabiliyorsun. 2lira verip belli bir süre basınçlı sudan faydalanabiliyordun. Tabi bisuredir gitmedim hala varmı bilmiyorum.
  • bu başlık sayesinde yıkamacımı buldum.Profesör Oto Yıkama gerçekten çok iyi. ilk gittiğinizde yadırgarsınız belki biraz köhne bir yer gibi ama çalışanlar işten anlıyor. siz de bilgiliyseniz ve başında durursanız sonuç harika olacaktır emin olun. ben malzemelerimi kendim aldım sonaxtan jant temizleyicinden microfiber bezine kadar götürdüm.benim malzemelerimle yıkadılar arabayı. herşeyi istediğim gibi yaptılar ve epey de uğraştılar. üstelik fiyatlarda indirim yapmışlar iç-dış 13tl.. ayrıca oraya boya koruma yaptırmayı da düşünüyorum. fiyatı aracın durumuna göre veriyor üstelik. sabit bir fiyat yok aracınız biraz temizse 150tl gibi bir fiyata boya koruma yapıyorlar. benim bir önceki yıkamacım ki balgattaki one way (yazmıştım daha önce de) arabamın içine edip kılcal çizikler oluşurduğu için boya koruma yaptırmak zorunda kalacağım. onlara o kadar kızgınım ki gitsem kavga edeceğim diye korkuyorum. neyse ki sağlam bir ye buldum içim daha rahat olacak..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.