Şimdi Ara

Ankara'da Hangi CAM BALKON???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
15.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb. önümüzdeki günlerde kısmet olursa cam balkon yaptırmak istiyorum. ankaradayım çok fazla seçenek var fakat güven duygusu sıfır güvenemiyorum acaba kalitelimidir iyi malzeme kullanırmı yada işçiliği nasıldır diye araştırmalarıma göre 2 cam balkon markası öneriliyor bunlar;

1) elephant marka. bu marka için alman malı en iyisi bu diyolar.
    2) albert genau marka. bunada iyi diyolar!!!

açıkcası karar veremedim veremiyorum. yoksa bu markalar yerine piyasadaki normal cam balkonlardanmı yaptırsam bilemiyorum ve yardımınızı istiyorum. sizce hangi cam balkon markası daha iyi ve de özellikle bu iki markayı kullanıp yorum yapacak olanlar varsa sevinirim ;)

• hiç yardımcı olacak kimse yok mu :(
  • hocam balkonu yaptırdın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizmamm

hocam balkonu yaptırdın mı

yaptırdım ama daha önce yaptırmayı düşündüğüm markaların dışında glasstech diye bir markaya yaptırdım şuan gayet memnunum ;)
  • Bu konuda Ankara icin başka yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Silikon yerine aluminyum fitilli olanlari onerir misiniz?
    Ayrica profesyonel seri dedikleri yagmur oluklu bir model var, bilgisi olan var mi?
  • benim balkona 2 sene önce yaptırmıştım, glasser cam balkon.
    genel olarak memnunum. olumsuzluk yaşadığım konu evimin olduğu yerde çok rüzgar var, cam boyu 2 metreye yakın , bu da camda esneme ve fitillerde rüzgar sesi yapıyor. çok rüzgarlı ve yağmurlu havalarda da esneyen fitillerden dolayı su alıyor. fitiller "L" şeklinde ve üst üste gelerek kapanıyor.
    radyoda reklamlarını dinlediğim alüminyum / mıknatıslı fitil kullanan bir firma vardı, cbs cam balkon. rüzgar sesi sorununu ve mıknatıslı sistemi komşuma anlatmıştım, oda mıknatıslı olanı yaptırdı. ama memnun kalmadı. son görüşmemizde mıknatısların yapışması için tam karşılıklı olması (milimetrik olarak) gerekiyormuş, bunu da tam yapamamışlar. sistemin daha geliştirilmeye ihtiyacı varmış. kullanılan mıknatıslar da yeterince güçlü değilmiş.(maliyet)
    biraz deneyip tekrar memnun kalınmazsa normal fitil takılacakmış, dedi komşum.

başka bir komşumun sisteminde "H" şeklinde fitil gördüm, ses sorunum için bu fitillerden denemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akisa33 -- 14 Kasım 2013; 23:57:50 >

• Bizim balkonlar da baya bir ruzgara açık oldugu icin normal silikon fitillerin sağlıklı olmayacağnı düşünüyorum.
    Sitelerde 1 -2 firmaya gittim. Aynen soylediginiz gibi mıknatıslı aluminyum fitillerde sorunlardan bahsettiler. Zaten duşakabinlerden biliyorum, kapı fitilleri tam karşılıklı olmayınca tutmuyor. Benzer sorunlar olacaktır.

Gittigim firmalarda mıknatıssız aluminyum fitiller vardı. Aralardada 1000'lik kıl fitil kullanılmış ses/su/hava izolasyonu için. Bu modellerin tek dezavantajı görüntü. Şeffaf fitiller daha kibar ve tum camları tek parca gibi gosteriyor.
    Ama bir süre sonra güneşten sararınca daha berbat bir görüntü oluşuyor ve değişimi gerekiyor (kullanan komşulardan biliyorum). Aluminyum fitillerde değişim söz konusu değil.
    Bir de aluminyum fitillerde maliyet farki var tabi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR MERHABA BEN CAMBALKON TERAS KAPAMA YAPTIRDIM CBS CAM BALKONA GAYET MEMNUN KALDIM MIKNATISLI ALÜMİNYUM FİTİLLERİNİN ÇEKİM GÜCÜ HARİKA BENDE SİZLER GİBİ İKİLEMDE KALMIŞTIM AMA Bİ TAVSİYE ÜZERİNE GİTTİM ŞİMDİ ÇOK MEMNUNUM. SİSTEM LÜKS SİSTEMİ HER RAYDA 10 TEKER VAR BU SİSTEMİ BEN HİÇBİR BALKONCUDA GÖREMEDİM VE HEPİNİZE TAVSİYE EDERİM
  • akisa33 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu akisa33 denen arkadaş galiba rakip firmadan , şuanda elimizde her sisteme uyan malzemelrden de var, bu mıknatısların bütün testleri yapılıp öyle piyasaya sürülmüştür, denildiği gibi dökülme bozulma sözkonusu deyildir. mantık olarak buzdolaplarını düşünebilirsiniz. o kadar soğuklarda bile yapışma özelliğini kaybetmez, SAYGILARIMIZLA.
  • Rize de önereceğiniz bir yer var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfn_yldrm

ARKADAŞLAR MERHABA BEN CAMBALKON TERAS KAPAMA YAPTIRDIM CBS CAM BALKONA GAYET MEMNUN KALDIM MIKNATISLI ALÜMİNYUM FİTİLLERİNİN ÇEKİM GÜCÜ HARİKA BENDE SİZLER GİBİ İKİLEMDE KALMIŞTIM AMA Bİ TAVSİYE ÜZERİNE GİTTİM ŞİMDİ ÇOK MEMNUNUM. SİSTEM LÜKS SİSTEMİ HER RAYDA 10 TEKER VAR BU SİSTEMİ BEN HİÇBİR BALKONCUDA GÖREMEDİM VE HEPİNİZE TAVSİYE EDERİM

reklam
  • var mı güncel tavsiyeler?
  • Ankara da kalender Cam Balkon tavsiye ederim.tel:05079758930
  • Evimde yaptirdigim onca şeyden bir tek cam balkonumdan memnunum. O yüzden de sık sık söylüyorum ☺ reform cam balkon gerçekten iyi. Tavsiye ederim.

• onzy O kullanıcısına yanıt
    Ben yaptırırken iyice araştırdım. Onlar sadece çok duyulmus isimler diye öyle geliyor insanlara. Duyulduklari içinde çok pahalı yapıyorlar. Ben aynı ürünü başkasına yaptırdım hem daha ucuz hemde hiç bir şikayetim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: semih0642

Ben yaptırırken iyice araştırdım. Onlar sadece çok duyulmus isimler diye öyle geliyor insanlara. Duyulduklari içinde çok pahalı yapıyorlar. Ben aynı ürünü başkasına yaptırdım hem daha ucuz hemde hiç bir şikayetim yok.

hocam hangi marka ve m2"si kaç para ? malzeme ve işçilik nasıl ?
  • ankara alpen cam balkon firmasını tavsiye ederim

sitehttp://www.alpenfitil.com
  • Eliz Cam Balkon tavsiye ederim. Son 3 yılda 2 ayrı balkona yaptırdık, memnunuz.
  • BEN REKLAMLARINA İNANARAK ALBERT GENAU CAM BALKON TAKTIRDIM SAKIN KANMA. HAVA TESTİ,SU TESTİ HEPSİ KANDIRMACA,KÖŞE BİRLEŞİM YERLERİNE PARMAK GİRER, FIRÇA FİTİLLERİ DAHA MONTAJ YAPILIRKEN DEFORME OLDU, PLASTİK CONTALARI KOKU YAPIYOR. ALMAN İSMİ İLE KANDIRIYORLAR
  • Biz Ankarada Reform cam balkona yaptırdık 5 yıl garanti verdiler 3 sene oldu hiç bir problem yaşamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.