Şimdi Ara

ankara da kaliteli oto cam filmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
5
Favori
49.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamen şans işi diyelim çok koyu renk kullanmadan yaptırmak gerekiyor galiba önceki arabam passat a en açık olanından yaptırmış tım muyanede bile herhangi bir şey yazmadılar 3 yıl kullandım memnundum
  • biraz tuzlu gibi gelsede ÇÖLGEÇEN İVEDİK iyi gibi
  • Arkadaşlar honda crv ye llumar yetkili servisi
    Kazım Karabekir Cad No:89 / 26 Altındağ 06060 İskitler ANKARA / Türkiye
    Tel : 0 312 3410013
    ankara da cam filmi yaptıracak lara yetkili servisi çok memnun ayrıldım ellerine sağlık inanın piyasa da ne olduğu belli olmayan ürünler en kalitelisine kore malı derken ucuzu olanlar dan uzmanı olmayan insanlar 200 tl derken 100 tl fazla verdim ne olduğu belli sertifikalı garantili bir iş yaptırdım
    tüm formdaşlara tavsiye ederim
  • Hocam burayda bi basvur

www.4aotomotiv.com.tr
  • Şaşmazda hobby car var bir bakın isterseniz ama pek emin değilim
  • Güncel. LLumar veya Solarmaster için tavsiye. Özellekle ön cam filmi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Güncel. LLumar veya Solarmaster için tavsiye. Özellekle ön cam filmi için.
    quote:

Orijinalden alinti: Alphace

Güncel. LLumar veya Solarmaster için tavsiye. Özellekle ön cam filmi için.

Ankara - Çölgeçen Otomotiv
    Yvedik Organize Sanayi Bölgesi 539. Sok. No:34
    Ankara
    Tel: (0312) 395 7616 pbx
    Gsm: (0532) 661 6069 - Ali Bey

Ali Bey e Bimeksten Bary? verdi derseniz yardymcy olur size fiyatta da.
    Özel ön cam filmi isteyin. Solarmaster HPT, Llumar Air, Veya 3M CR serisi
    Biraz pahaly ama hem çok açyk hem de ysyyy kesiyorlar. müthi? filmler.

• Arkadaşlar cam filmi yaptırmak isteyen varsa şuan Foruma özel Sıcak Fırtsat kampanyasından yararlanabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_95909515/f_//tm.htm#95949267

www.boomgarage.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: acypower

Arkadaşlar cam filmi yaptırmak isteyen varsa şuan Foruma özel Sıcak Fırtsat kampanyasından yararlanabilir.

www.boomgarage.com

Hocam kredi kartına taksit yapıyor musunuz yoksa nakit parayla mı çalışıyorsunuz sadece?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: acypower

Arkadaşlar cam filmi yaptırmak isteyen varsa şuan Foruma özel Sıcak Fırtsat kampanyasından yararlanabilir.

www.boomgarage.com

Hocam kredi kartına taksit yapıyor musunuz yoksa nakit parayla mı çalışıyorsunuz sadece?

Şuan için nakit çalışıyoruz.

• LLumar Ankara bayisi olarak foruma özel LLumar cam filminde 199 TL uygulama kampanyası başladı. LLumar garanti kartı güvencesi, özel tozsuz ortamda uygulama, aracınızın kapılarını uygulama sıvısından korumak için Türkiye'de ilk defa koruyucu maskeleme, hiçbir aksam sökülmeden yapılan uygulama avantajları ile sizi konumuzu incelemeye davet ediyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_103585775/tm.htm

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    eskişehir yolunda mı yeriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: warland

eskişehir yolunda mı yeriniz

İstanbul yolu acity avm arkasındayız. Randevu ve detaylı bilgi için 507 529 97 87 arayabilirsiniz.

LLumar Cam filmleri hakkında detaylı bilgi:http://navigasyonstore.com/ankara-lumar-cam-filmi-yetkili-satis-noktasi-ve-uygulama-merkezi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 6 Haziran 2016; 13:17:20 >
  • Buyrun gelin istediğin kalitede filmlerinizi var

• EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    bycctuning cam filmi ostimde 0312 395 48 50
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

LLumar Ankara bayisi olarak foruma özel LLumar cam filminde 199 TL uygulama kampanyası başladı. LLumar garanti kartı güvencesi, özel tozsuz ortamda uygulama, aracınızın kapılarını uygulama sıvısından korumak için Türkiye'de ilk defa koruyucu maskeleme, hiçbir aksam sökülmeden yapılan uygulama avantajları ile sizi konumuzu incelemeye davet ediyoruz.

Genelde uygulama yaparken kapı döşemeleri ve plastik kısımları sökülüyor ve kırılıyor. Bazı yerler bu kırılan klipsleri kendileri yeniliyor bazıları da önemsemiyor. Dolayısıyla araçta ses ve tıkırtılar oluşuyor. Siz mesajınızda hiçbir aksam sökmeden film çektiğinizi söylemişsiniz. Bu şekilde ise gerçekten harika bir şey. Direk size gelirim valla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

LLumar Ankara bayisi olarak foruma özel LLumar cam filminde 199 TL uygulama kampanyası başladı. LLumar garanti kartı güvencesi, özel tozsuz ortamda uygulama, aracınızın kapılarını uygulama sıvısından korumak için Türkiye'de ilk defa koruyucu maskeleme, hiçbir aksam sökülmeden yapılan uygulama avantajları ile sizi konumuzu incelemeye davet ediyoruz.

Genelde uygulama yaparken kapı döşemeleri ve plastik kısımları sökülüyor ve kırılıyor. Bazı yerler bu kırılan klipsleri kendileri yeniliyor bazıları da önemsemiyor. Dolayısıyla araçta ses ve tıkırtılar oluşuyor. Siz mesajınızda hiçbir aksam sökmeden film çektiğinizi söylemişsiniz. Bu şekilde ise gerçekten harika bir şey. Direk size gelirim valla :)

Cam filmi uygulamalarimizda Aracın hiçbir parçası sökülmemektedir.

• geçen gün yeni aracım olan fiorino'ya cam filmi yaptırmak için nette yaptığım araştırmalar sonucu Çölgeçen otomotiv'i tercih ettim. iyi ki de etmişim. Osman bey aracıma uygulamayı yaptı. kendisi sanayi esnafından ayrı tutmayı çok faydalı görüyorum. çok beyfendi bir insan. bu kadar kibar bir yaklaşım beklemiyordum açıkçası :)

Telefonda llumar ATR serisi için fiyatta anlaştık. Ön iki cam için (arkalar fabrikasyon karartmalı) 150 TL'ye anlaştık ve randevumu aldım. Randevu saatinde oraya vardığımda sağolsun kapıda karşıladı. llumar'ın hem içten hem de dıştan bakıldığında ton farkı yarattığını ufak bir deneme yaparak farkettik. kendisinden tavsiye istedim. COSMOS CR35 modelini önerdi. Onunda denemesini yaptık ve hem içten, hem dıştan % 95 tuttu. sanki fabrikasyon olarak tüm camlar karartılmış gibi. işçilikleri de çok iyi ve hızlılar. 2 cam için ortalama 30 dk zaman geçirdim yerlerinde. uyguladığımız film için de en az 3 yıl sorun yaşamayacağımı söylediler. bu zaman zarfında sorun olması durumunda iletişime geçersem yardımcı olacaklarını belirttiler.

Sonuuç olarak fiorino ön 2 cam için COSMOS CR35 cam filmini 120 TL'ye kredi kartından hallettik. nakitte daha uygun olacağını düşünüyorum.

Ben memnun ayrıldım kendilerinden. Tavsiye ederim.

• İskitler kazım karabekir cad. de Lumar bayisi Çağrı Yapı var. İsim olarak İbrahim Abiş yazıyor. Bilen var mı? Tavsiye eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 16 Nisan 2018; 13:59:32 >
  • yasak
    tak cıkar klıpslı arabanın modelıyle aynı uretılen camı tam kaplayan guneslık al
    5 parca
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.