Şimdi Ara

Ankara'da Mekan Tavsiyesi (+25) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
13.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2- Salata Mesa

3-Salata terrace

4-Murphy's
  • quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

1-Kırmızı rogue

2- Salata Mesa

3-Salata terrace

4-Murphy's

1-) bakıcam

salata mesa bende gittim oda gitti

salata terrace yi bilmiyorum fakat salata tarzı bi mekan bu yüzden elemek zorunda kaldım

bak farkındaysan o sonuncusunu yazmıyorum bile. oraya cadde üstünde ki saat satan zenciler falan takılıyodu ta o zamanlardan hala öylemi bilmiyorum..

ama;

suit 34 ve velocity yi bilmiyorum dedi. suit i eledim velocity yi gösteriyor bütün oklarım...

inanılmaz beyler.. 2 mekan bulduk bilmediği önce birine götürcem sonra birine.. çok mutlu oldum şimdi

• bu hanımla sanırım elektriklenme olcak.. ben bu tarz ilişkilere son vakamdan sonra elveda demiştim. ama şimdi burnumun dibinde bitti. acaba eksem mi? sonuçta prensip olarak hiç sevmem böyle yazılmaları falan. kendimi bozucakmışım gibi geliyor. tavsiyesi olucak var mıdır aramızda ? sonuçta dh kız konusunda sahada basılmadık çim bırakmamış bir stad :)

önerisi olan ?
  • yok mu ?
  • Kaptırırsın kendini boşver hiç takılma.Bilmediği mekan olmayan hızlı yaşamış kadınla uğraşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Kaptırırsın kendini boşver hiç takılma.Bilmediği mekan olmayan hızlı yaşamış kadınla uğraşmam.

haklısın.. ama sonuçta erkeğiz. ve bi şekilde hanım birine ihtiyacımız var. uzun zamandır biriyle bu şekilde ne muhabbetim oldu ne de birlikteliğim..
    bende adam akıllı eğlenip noktalama taraftarıyım hatta zaafımızdır yakalar hesabına alkol dahi almıycam. ama çok hoş ve alımlı biri. ister istemez erkek olarak aklımız gitmiyor değil. hele de bu kadar aradan sonra..
  • walla arkadaş bende şaşurdım, bu kadar mekana giden, gitmiş bayan, nasıl biridir merak ettim? kimin kızıdır necidir acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matteo Messina

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Valla bilmiyorum ki o kadar pahalı yerlerde takılmam ben. Ama takılan arkadaşlar var onlara sorabilirim yarın.

pm..

quote:

Suit victoriayla beraber ankarann en ıyı clublarından biri gayet iyidir ama şu velocity i ilk defa duydum bılgı sahıbı olursan benıde aydınlat dostum

victoria uçuk bi mekan. ben önünden bi defa geçtim ve toplulukta ki canlılığı (kıyafet, araba vs) görünce hayata küsüyodum o derece :) ama gitmiş ve beğenmemiş. basık orası ben bunalmıştım hemen çıktım dedi. ama şu velocity sanırım tarz bi mekan... burdan yazarım gidersem oraya eğer. ki orası görünüyor şimdilik.. bakalım..

tamam hocam sorarsam PM ile dönüş yaparım sana. hafta sonu olmasa problem olmazdı da okul tatil işte :)

edit: profilim açık gereksiz şeyler yazmıyım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 16 Kasım 2012; 21:14:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

walla arkadaş bende şaşurdım, bu kadar mekana giden, gitmiş bayan, nasıl biridir merak ettim? kimin kızıdır necidir acep?

şaşılcak bişey yok aslında yaş olarak 30 civarı. kendisi çalışan ve çevresi olan biri. her hafta sonu 1 mekana gitse ankara da mekan kalmaz zaten. ayrıca arkadaşlarıyla da çıktığı için haliyle gidilmedik mekan bırakmayabilir. normal bence.
  • peki bden bişey sorayım, ankarada yılbaşını kutlayacak bi mekan tavsiyeniz varmı eğlencesi bol, ? ailelerin gittiği bir yer olacak
  • mesrep var genelde gidiyoz
    http://www.mesrep.com.tr/anasayfa.html
  • Club ne ya

• http://www.mekanbilgileri.com
    bu siteyi takip edebilirsiniz...
    Mekan Bilgileri
  • binbir gece :D istanbulluyum ama tek duydugum yer ankaradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu bölmek istemem ama pasaj avrupai mi ? /:
  • konu yıllar öncesinden kalmış zaten haha şimdi gördüm o zamanlar avrupaimiş demek ki :D
  • quote:

quote:

hocam pahalı diyorsun da pahalı dediğin clube girdiğinde 2.000 lira hesap bırakırsın ona göre :) Gece hayatım yok demişsin ondan uyarayım dedim.

değil 2000 20000 gene bırakırım yeter ki yakalayalım gitmediği şöyle varyete bi mekan. ama şöyle bişey var; alkol veya madde takılmıyor. beni de içirmeyecek. o yüzden çok fazla hesap zaten ödemem. en fazla 1000 tl.

zaten kendisi de çalışan bir hanım olduğundan hesap konusunda erkeğe güvenip çıkmaz. kendisi her gittiği yerde hesaba ya ortak olur yada karşılar.

vay be hayat ne garip.senin bir gecede uygun olarak gordugun 1000 liranin ustune 500 ilra daha eklesem 1500 lira olacak.Ve bizim ailece istedigimiz alamadigimiz bir akilli tv alabilirdik:)

Hayat cok garip dostlar

Kardesim sanada lafim yok .Herkesin kismeti.iyi eglenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

quote:

quote:

hocam pahalı diyorsun da pahalı dediğin clube girdiğinde 2.000 lira hesap bırakırsın ona göre :) Gece hayatım yok demişsin ondan uyarayım dedim.

değil 2000 20000 gene bırakırım yeter ki yakalayalım gitmediği şöyle varyete bi mekan. ama şöyle bişey var; alkol veya madde takılmıyor. beni de içirmeyecek. o yüzden çok fazla hesap zaten ödemem. en fazla 1000 tl.

zaten kendisi de çalışan bir hanım olduğundan hesap konusunda erkeğe güvenip çıkmaz. kendisi her gittiği yerde hesaba ya ortak olur yada karşılar.

vay be hayat ne garip.senin bir gecede uygun olarak gordugun 1000 liranin ustune 500 ilra daha eklesem 1500 lira olacak.Ve bizim ailece istedigimiz alamadigimiz bir akilli tv alabilirdik:)

Hayat cok garip dostlar

Kardesim sanada lafim yok .Herkesin kismeti.iyi eglenceler

konu hortlamis oldugunu simdii farkettim:))

• çok özel değilse hanım ablamızı nerden buldun ne aracılığıyla yani merak ettim :)
  • hocam meslek nedir :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.