Şimdi Ara

Ankara'da Nerede Kalabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu sene sınava girdim ve istediğim olmasa da şükür iyi bir puan aldım. ODTÜ EE yazdım ve 500-600 kişi var daha arkamda yani girmem kesin gibi. O nedenle şimdiden kalacak yer arayışlarına girdim. Yurtta kalmayı hiç istemiyorum 4 senedir yurtta kalıyordum zaten lisede o nedenle eve çıkmak istiyorum. Okula ulaşımı kolay olan semtler nerelerdir? Okula rahat gidip gelebileceğim bir evde kalmak istiyorum. Hangi semti araştırmalıyım? 1+0 veya 1+1 ev arıyorum, tek başıma kalacağım zaten. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Yüzüncü yıla bak Odtü a4 kapısının dibinde hemen çoğu öğrenci orada kalır özellikle İşçi Bloklarında.
  • Hocam binalar hep eski, 15-20 yıllık binalar. Yeni yapıları olan bir semt yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmankuzucu1

Hocam binalar hep eski, 15-20 yıllık binalar. Yeni yapıları olan bir semt yok mudur?

yeni yapıları olan semt size pahalıya mal olur, hem de odtüye uzak olur. Çukurambardan bak istiyorsan o da yakın sayılır 1500 kirası var.
  • Çukurambar lüks değil mi ya
    @osmankuzucu1 biraz daha iyi bina arıyorsan işçi blokları yerine yüzüncü yıl semt pazarı civarındakilere bak oraları nispeten daha yeni olması lazım çok fark olmaz gibime geliyor ama çok yakınlar zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.