Merhaba arkadaşlar, bu sene sınava girdim ve istediğim olmasa da şükür iyi bir puan aldım. ODTÜ EE yazdım ve 500-600 kişi var daha arkamda yani girmem kesin gibi. O nedenle şimdiden kalacak yer arayışlarına girdim. Yurtta kalmayı hiç istemiyorum 4 senedir yurtta kalıyordum zaten lisede o nedenle eve çıkmak istiyorum. Okula ulaşımı kolay olan semtler nerelerdir? Okula rahat gidip gelebileceğim bir evde kalmak istiyorum. Hangi semti araştırmalıyım? 1+0 veya 1+1 ev arıyorum, tek başıma kalacağım zaten. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yüzüncü yıla bak Odtü a4 kapısının dibinde hemen çoğu öğrenci orada kalır özellikle İşçi Bloklarında.
Hocam binalar hep eski, 15-20 yıllık binalar. Yeni yapıları olan bir semt yok mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: osmankuzucu1
Hocam binalar hep eski, 15-20 yıllık binalar. Yeni yapıları olan bir semt yok mudur?
yeni yapıları olan semt size pahalıya mal olur, hem de odtüye uzak olur. Çukurambardan bak istiyorsan o da yakın sayılır 1500 kirası var.
Çukurambar lüks değil mi ya @osmankuzucu1 biraz daha iyi bina arıyorsan işçi blokları yerine yüzüncü yıl semt pazarı civarındakilere bak oraları nispeten daha yeni olması lazım çok fark olmaz gibime geliyor ama çok yakınlar zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme