Şimdi Ara

Ankara'da polis evine roket atarlı saldırı !! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet230023

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yapılan saldırıdan sonra yorumlara gel birde.Bozuk zihniyetin hali içler acısı..
     Ankara'da polis evine roket atarlı saldırı !!

Amacın nedir? Rabiacılar iyi sözcücüler kötü mü demek istiyorsun? Siyaset yapmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? O bozuk zihniyetli dediklerin polisi sevmiyor, polis ölse üzülmez.Çünkü polis onun polisi değil.Onun gözünde polis ödediği vergilerinden beslenen, yiyici ve iktidar yalakası bir grup.
    Şunu öğrenin artık polis hepimizin polisi değil.Biz artık bölünmüş bir milletiz.

Amacım bu kadar hainin nerede toplandığını göstermez.Kimse iyi kimse kötü demedim.Polise yapılan saldırıya İYİ OLMUŞ mesajlarını atanları poh pohluyorsan gelip burda vatan millet sakarya edebiyatı yapmayacaksın..

Ben askerliğimi yapmışım ve bu ülke benim umrumda değil.Kusura bakma ülke düşmanını kendi yetiştiriyor.Askerde gördüğüm bana yeter.Kimin malı, mülkü ve çıkarı varsa bu ülkeyi onlar kurtarsın.
    Sana dediğim gibi polis hepimizin polisi değil.Senin polisim dediğin insanı ben keşke geberse diyebilirim.İnsanların içinde kin var, öyle kolayca düzelmez.Sana göre onlar hain, onlara göre sen hainsin.

Sosyal medyada isminin başına TC yazanlar,Asker-Polis şehit olduğunda ortalığı ayağa kaldıranlar,bugün çıkmış İYİKİ SALDIRMIŞLAR,BUNLAR YETMEZ gibi cümleleri kullanıyorlar.Ne İRONİK değil mi?

Sen ne dersen de bu hükümetin suçudur.Vatandaşlarını ayırmadan bütünleştirici olmak zorunda.Benim seçmenim %50m dersen, gezide eylem yaparlarken başbakan biraz alttan alan yatıştırıcı bir konuşma yapsaydı o eylemler biterdi.Yapmadı ve ateşe odunu verdikçe verdi.Polisi kullandı adam cop yemiş bir daha polise yakınlık duyar mı?Ben 1-2 kere haksız yere trafik cezası yedim yedi sülalelerine sövdüm.Bu tarz hareketler nefret ve ayrılık oluşturur.Olaylar bitecek ama benim istediğim şekilde olacak, herşey benim dediğim gibi olacak ben seçimle geldim dersen bu olaylar böyle karışır.Medya bir yandan, başbakan bir yandan ülkeyi dinamitliyor.Olmaz böyle.Ülkede birlik diye birşey kalmadı.Savaş çıksa sen bana ben sana nasıl güveneceğim?Balkan savaşlarındaki gibi siyaset yüzünden kaybederiz.

RTE %50 diyorda diğer taraf rahat mı duruyor.Şu forumu bir oku neler yazılıyor.Kömürcü,Makarnacı,Cahil,Yobaz,Halkın %50'si aptal daha yazayım mı? Bu yazdıklarım halkı bölmüyor zaten haklısınız.Bakın yapılan bir yanlış var bunu kimse savunmuyor.Ortada bir HAİNLİK var ve buna mantıklı açıklamalar getirmek zorunda değilsiniz..

Adam orda çıkmış İYİ OLMUŞ DEVAM gibi cümleler kuruyor.Adamın orda ailesi var,çoluğu çocuğu var,bu devam olmuş diyen adam gibi gezide o şekilde düşüneni var bunları düşünmek zor olmasa gerek.Onu geçtim sen hem zorda kaldığında 155'e sarılacaksın hem de polise saldırıldığında ohh olmuş diyeceksin.İKİYÜZLÜLÜKTÜR bu kusura bakmasın kimse..

Polisi arar tabiki.Adam polisin maaşını ödüyor gerektiğinde arar.İkiyüzlülük dersen doktor dövüyorlar yine hastaneye gidiyorlar o da var.
    Hain diyorsun ama adamda kin var artık düşman olmuş.Bunu kazanmak yerine karşılık verip ortamı geriyorlar.
    Şu an akp dışındakiler muhalefet partisi bunların görevi eleştirmektir.Hükümetin görevi eleştirileri ciddiye alıp eksiklerini görmek, icraat yapmaktır.Ancak böyle olmuyor iktidar olduğu halde muhalefetle kapışıyor.Sanki rolleri değişmişler.Miting yapıyor, açılış yapacak eski hükümetlere laf çarpıyor.Ya sen bıraksana eskiyi günümüze bak, muhalefete niye laf atıyorsun icraatini yap kimin iyi olduğuna halk karar versin.
    Bu forumda söylenenlere pek bakmıyorum.Çünkü ben siyasetten bıktım.Bana bir faydaları yok.Benim gözümde akpsi de chpsi de aynı.İkisi de kendi adamlarını getiriyor onlar yiyor.Ben belediyeye girmek istiyorum burası chpde.Onlar da beni işe almıyor akp gelse o da almaz.Zaten iş başvuru yeri veya bir ilan yok ama giren çıkanın haddi hesabı yok.Bundan 15 sene önce böyle değildi.Sabah akşam siyaset yoktu.Ben günlerimi forumda siyaset tartışması yaparak geçiremem sıkıldım artık.Bana ne ergenin siyasi fikrinden buna saatler ayırsam elime ne geçecek? Ne öküzler var burada sağdan soldan duyduğu iki lafla ders vermeye çalışıyor.Yarım yamalak birşey söylüyor tarihini detayıyla anlatıyorum yine altta kalmamak için birşeyler sallıyor.

Muhalefet partisinin görevi eleştirmekte başka :) Sadece eleştiriyor sence muhalefet gerçekten muhalefet olsa HÜKÜMET bu kadar rahat olabilir mi? Körler-sağırlar birbirini ağırlar siyaset Türkiye'de böyle olmuş maalesef..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.