Şimdi Ara

Ankara'da Satılık Orjinal İngiliz ve Çek Muhabbetkuşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili kuş sever arkadaşlar. Ev üretimi yapmaktayım. İngiliz Jumbo, iri Çekostavak ırk yavru yada eş çift kuşlar bulunur. Fiyatlar kuşa ve ırkına göre değişmektedir. Sağlıklı paranızın karşılığını verecek kuşlara sahip olmak için irtibata geçiniz.

Yalçın KASIM
    0544 584 88 88 (SABAH:10:00-AKŞAM: 23:00)

• kaça satiyorsunuz yavru çekoslavaklari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal çek yavrular 50 tl, ingiliz jumbo yavrular 120 tl değerli arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkasim

orjinal çek yavrular 50 tl, ingiliz jumbo yavrular 120 tl değerli arkadaşım.

teşekkürler.

• Kesinlikle en iyi muhabbet kuşlarından biri Çekoslavak Muhabbet kuşlarıdır. Bende 2012'nin Nisan ayında almıştım 1aylık yavru iken . Şimdi 30u geçik kelime biliyor. Şuan ısırdığını hiç görmedim. Parmağıma geliyor, başıma konuyor,omzuma konuyor bizimle beraber yemek yiyor. Dün su içerken bardağıma kondu. Orada yıkanmaya başladı.
  • TFK (Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu) bilezikli orjinal jumbo çift fiyatı düştü... ŞOK FİYAT 250 TL.

0544 584 88 88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcinkasim -- 18 Ocak 2013; 16:27:06 >

• vay arkadaş bi yavru 50 lira olmuş bi çift 150 lira görende kuzu filan alıyorsun zanneder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

vay arkadaş bi yavru 50 lira olmuş bi çift 150 lira görende kuzu filan alıyorsun zanneder.

kuzu fiyatlarindan haberin yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

vay arkadaş bi yavru 50 lira olmuş bi çift 150 lira görende kuzu filan alıyorsun zanneder.

kuzu fiyatlarindan haberin yok galiba

köyde kuzular 200 lira
  • quote:

Ben geçen ay çiftine 800tl verdim:) sanırım anlamıyorsunuz kuşlardan vasfına ve türüne göre değişiyor fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternity -- 18 Ocak 2013; 23:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity

quote:

Ben geçen ay çiftine 800tl verdim:) sanırım anlamıyorsunuz kuşlardan vasfına ve türüne göre değişiyor fiyatları

demekki sen anlamıyorsun ki gidip bir çek çiftine 800 lira bayılmışsın . keşke söyleseydin ben sana 500'e ayarlardım kalan 400 lirada bana kalırdı

farkındaysan çek'in fiyatına benim söylediklerim jumbolara değil . ayrıca sen jumbo almışsın anlaşılan ama kusura bakam sıkı bir kazık yemişsin o fiyata albino eş sultan papaganı çifti alınır çok rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 19 Ocak 2013; 0:01:57 >

• quote:

quote:

quote:

demekki sen anlamıyorsun ki gidip bir çek çiftine 800 lira bayılmışsın . keşke söyleseydin ben sana 500'e ayarlardım kalan 400 lirada bana kalırdı

farkındaysan çek'in fiyatına benim söylediklerim jumbolara değil . ayrıca sen jumbo almışsın anlaşılan ama kusura bakam sıkı bir kazık yemişsin o fiyata albino eş sultan papaganı çifti alınır çok rahat

Bence sen bı cacik bilmiyorsun,aldığın kuş fiyatı vasfına göre değişir 500e bendede kuş var ama ırk standartlarının altında.saf ve vasıflı kusu helerimde yavru alıyorsa 800den aşağı vermez,kaldiki daniel lütolf bilezikleri bir kuş bugün 16 bin avroya kadar çıkıyor.Paran yoksa 150tl bile çok gelir sana:) bu birazda keyif meselesi,Çek takıma gelince eğer kuş verimli ve güzel renklerde ise fiyat normal,50tlyede çift satan var 12 tüye yavru satanda,dediğim gibi bütçe ve keyif meselesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternity -- 19 Ocak 2013; 0:54:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence sen bı cacik bilmiyorsun,aldığın kuş fiyatı vasfına göre değişir 500e bendede kuş var ama ırk standartlarının altında.saf ve vasıflı kusu helerimde yavru alıyorsa 800den aşağı vermez,kaldiki daniel lütolf bilezikleri bir kuş bugün 16 bin avroya kadar çıkıyor.Paran yoksa 150tl bile çok gelir sana:) bu birazda keyif meselesi,Çek takıma gelince eğer kuş verimli ve güzel renklerde ise fiyat normal,50tlyede çift satan var 12 tüye yavru satanda,dediğim gibi bütçe ve keyif meselesi..

hala kendi bildiğini yazıyorsun anlaşılan okumuyorsun yazdıklarımı . yazmayı ögretmişler ama okumayı ögretmemişler daha anlaşılan sana

• Sözünüz bana ise elimde 25 tl ye de kuş var 400 tl ye kuşların fiyatı degişir bu oldukça normaldir. Sattıgım diger kuşları sayfamdan görebilirsiniz. http://www.facebook.com/pages/Kanarya-ve-Muhabbet-Ku%C5%9Fu-%C3%9Cretimi/365725766850402

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcinkasim -- 19 Ocak 2013; 15:18:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.