Şimdi Ara

Ankara'da ulaşımda 1 kuruşluk indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu 1 kuruşları biriğktirmeye başlarsam torunumun torununun torunu bir araba alır herhalde.

Ulan madem bişey yapıyosunuz tam yapın da bi halta benzesin. 5 kuruş yap indirimi. Neye göre 1 kuruş indriyosun.
  • Biletleri hala 14 TL'ye satıyorlar. 10 kuruş istesek adım gibi eminim yok diyecekler. 1 krş indirim nedir yahu. Mahkeme de mal sanıyorum ki 1 krş indirim vermiş. Uygulanabilir bir karar verseler daha iyi olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 24 Ağustos 2009; 19:29:11 >
  • 1 hafta sonra 11 kuruş zam yaparlar
  • Boru değil 170 sefere 1 sefer bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Biletleri hala 14 TL'ye satıyorlar. 10 kuruş istesek adım gibi eminim yok diyecekler. 1 krş indirim nedir yahu. Mahkeme de mal sanıyorum ki 1 krş indirim vermiş. Uygulanabilir bir karar verseler daha iyi olurmuş.

Evet bilet 14 TL. Niyetlerini ortaya çıkaran da bu aslında. Tahminimce 1 taşla 2 kuş vurduk diye düşünüyorlardır. Hem indirim yapmış olacaklar hem de market usülü 1 kuruşları kimse almayacağından yada vermeyeceklerinden yine aynı parayı alacaklar. Herkes 1 kuruşlarını zorla istesin de görsünler. Otobüscüden dayak yeme pahasına isteyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taegukgi hwinalrimyeo -- 24 Ağustos 2009; 19:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

izmir belediyesine laf yapan akepeci arkadaşlar nerelerde göremedik onları henüz ?

onlar yolmaya devam ediyorlar durmak yok

Bizim halkımız gerçekten hiç anlamıyor bu işlerden su kesintisi olunca Ankara'da o kadar bela okudular gene gidip ona oy veriyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: 2112

arkadaşlar saçmalıyorsunuz umarım farkındasınızdır.. aranızda hiç mi ankaralı yok anlamadım..
    kartınızda 1 kuruş kalmış olsa bile o kart basar..
    yani 14 liraya aldığınız onluk kartı 11 kere basacaksınız artık..

yazık sizlere

vallahamı yemin et sence halk otobüsleri para üzerini nasıl verecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

quote:

arkadaşlar saçmalıyorsunuz umarım farkındasınızdır.. aranızda hiç mi ankaralı yok anlamadım..

yazık sizlere

haberi iyi oku.. EGO OTOBÜSLERİ yazıyor.. diğerlerinde bi değişim yok

safmısın arkadaşım diğer otobüsler nereye bağlı çalışıyor dolmuş demedik halk otobüsü dedik bidaha bindiğinde muvinin verdiği bilete iyi bak üzerinde ne yazıyor

ekleme: nasıl 1 kez fazla basıyoruz onu anlamadım 10 kartta 10 kuruş kar ederiz 10x1 =10 140lık kart olsa neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 24 Ağustos 2009; 20:16:16 >

• halk otobüsleride ego hey allahım ya adam tekli biniş derken bunu kastedmiş heralde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

quote:

yazık sizlere

haberi iyi oku.. EGO OTOBÜSLERİ yazıyor.. diğerlerinde bi değişim yok

dolmuşlarda bile indirim olacak sen ne diyosun ya

• daha yeni haberlerde gösterdiler dolmuşcular nasıl verecez para üstünü diyodu
  • Vallahi bravo !
  • quote:

ben ne söylesem boş.. pc başından kalkın bi otobüse binin

arkadşım tv de izledik diyoruz bu arada sizin dediğiniz şu 1 kere daha basacaz olayıda eski kartlarda geçerli yenilerinde fiyat indirimi olacak kapiş
  • arkadaşlar size çok kolay soru soracağın.

İ.melih gökçek ismindeki "i" nedir?
  • quote:

ben ne söylesem boş.. pc başından kalkın bi otobüse binin

yürürlüğe girince görürsün gülüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar size çok kolay soru soracağın.

İ.melih gökçek ismindeki "i" nedir?

B
  • Alınmayan 1 kuruşlardan aya ve yıla vurursak ekstradan hiçbir kaydı falan olmayan baya bir para birikecektir. Bunu birilerinin hüpleteceği bir gerçek çünkü kimse bu parayı neden aldın diye sormayacak.
  • Çok fazla indirmişler zahmet etmeselerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taegukgi hwinalrimyeo

Alınmayan 1 kuruşlardan aya ve yıla vurursak ekstradan hiçbir kaydı falan olmayan baya bir para birikecektir. Bunu birilerinin hüpleteceği bir gerçek çünkü kimse bu parayı neden aldın diye sormayacak.

yiyeceğini yiyor zaten terbiyesiz herif, o 1 kuruşlar dişinin kovuğuna bile gitmez onun.
  • bkz. indirimle nasıl vatandaş soyulur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.