Şimdi Ara

Ankara'da Yabancı Dil Bölümü Olan bi Düz Lise?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bi anadolu teknik lisesi bilişim bölümündeyim daha 9.sınıfım fakat insan küçüklüğünden beri hep bi dersde iyidir ya benimde hep ingilizcem iyi olmuştur ve işlerken,okurken,çalışırken tek zevk aldığım ders ingilizce, bu yüzden seneye dil sınıfına geçmeyi düşünüyorum ama bizim okulumuzda dil bölümü yok meslek lisesi olduğu için bu yüzden kendime bi düz lise bakmaya karar verdim.Zaten karne ortalamam 84,sbs ortalamamda 402'ydi zorlanmadan geçiş yapabilirim sanırım.Bana dil sınıfı olan bi düz lise önerir misiniz?

Not:Abim'le aynı hesabı kullanıyoruz.Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Yabancı Dil Bölümü Olan Anadolu Liseleri

Ankara'da yabancı dil eğitimine ağırlık veren birçok Anadolu lisesi bulunmaktadır. Bu liselerde öğrenciler, İngilizce, Almanca, Fransızca veya İspanyolca gibi farklı yabancı dillerde eğitim alabilirler.

Dil Bölümü Olan Liseler Ankara

Ankara'daki dil bölümü olan liseler, öğrencilere yabancı dil alanında uzmanlaşma fırsatı sunar. Bu liselerde, öğrenciler dilbilgisi, kelime bilgisi, konuşma ve dinleme becerilerini geliştirmeyi hedefleyen kapsamlı bir müfredat takip ederler.

Ankara Dil Bölümü Olan Liseler

Ankara'daki dil bölümü olan liseler, öğrencilerin yabancı dil alanında ilerlemelerine ve üniversite sınavlarında başarı sağlamalarına yardımcı olur. Bu liselerden mezun olan öğrenciler, dil öğretmeni, çevirmen, turist rehberi veya uluslararası ilişkiler uzmanı gibi dil temelli mesleklerde kariyer yapabilirler.

Dil Bölümü Olan Liseler Ankara

Ankara'daki dil bölümü olan liseler, öğrencilere küresel bir dünyada başarılı olmaları için gerekli dil becerilerini kazandırmayı hedefler. Bu liselerde, öğrenciler farklı kültürleri öğrenme, uluslararası değişim programlarına katılma ve yabancı dil yeterlilik belgeleri alma fırsatına sahip olurlar.

Ankara Dil Sınıfı Olan Liseler

Ankara'da dil sınıfı olan liseler, öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Bu liselerde, öğrenciler yabancı dil derslerini normal ders programının bir parçası olarak alırlar ve dil öğrenimlerini sürekli bir süreç haline getirirler.

Dil Sınıfı Olan Liseler Ankara

Ankara'daki dil sınıfı olan liseler, öğrencilerin yabancı dil öğrenmeye erken yaşta başlamalarına ve dil becerilerini kademeli olarak geliştirmelerine olanak tanır. Bu liselerden mezun olan öğrenciler, üniversite eğitimlerinde veya iş hayatlarında yabancı dil alanında avantajlı konumda olurlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • =======================================================================================
  • bahçeli evler deneme lisesi kardeşimde oraya geçiçek inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandsUpPantiesDown

bahçeli evler deneme lisesi kardeşimde oraya geçiçek inşallah

Hocam orda %100 varmı dil sınıfı?
  • up
  • Yavuz sultan selim anadolu lisesi var. o puanla girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Yavuz sultan selim anadolu lisesi var. o puanla girersin.

Hocam anadolu liselerime geçiş olmuyor diye biliyorum ama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceren Moray

quote:

olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

olur.

benim yavuz sultan selim'e puanım yetmemişti ama yedeklerde 300lerde felandım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

olur.

benim yavuz sultan selim'e puanım yetmemişti ama yedeklerde 300lerde felandım

402 normal bi puan. 419 simdi de sen dene bakanin oglu bile var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.