Şimdi Ara

Ankara'da yeri en güzel Burger King? - Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam olayı anlatıyorum böyle olmadı

Arkadaşlar yarın sevgilimle buluşacağım, kendisinin ayda yılda bir canı hamburger çeker, dedim götüreyim bir yere ama sadece gidip yemek yedirmek istemiyorum çevresi yeri güzel olan bir yer arıyorum, mekanın güzel olmasın önemli değil. Mesela şu avm'de yiyin şuradan şuraya gider şunu yaparsınız gibi öneriler bekliyorum. Mümkünse Kızılay harici olsun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwickau -- 14 Mayıs 2012; 15:48:14 >

• Kızılay Sakaryanın altındaki.Meşhur peynirc felan var orada
  • Mümkünse Kızılay hariç olsun oralardan gına geldi
  • Kızılaydan Tandogana inerken Milli piyangonun biraz ilerisinde var bir tane.Binası güzel ama caddeye bakiyo pek beğenmeyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demetevler 1. cadde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco

Kızılaydan Tandogana inerken Milli piyangonun biraz ilerisinde var bir tane.Binası güzel ama caddeye bakiyo pek beğenmeyebilirsin.

şato değilmi oranın ismi mekan harbi çok iyi
  • quote:

Kızılaydan Tandogana inerken Milli piyangonun biraz ilerisinde var bir tane.Binası güzel ama caddeye bakiyo pek beğenmeyebilirsin.

Hocam demek istediğim yer olarak çevresi daha çok, mekan olarak değil. Ben biraz ucunu açık bıraktım sorunun ilk mesajı düzenleyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Demetevler 1. cadde

Yeni acildi diye güzel diyorsun galiba hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

Demetevler 1. cadde

Yeri güzel mi oranın başka nerelere gidilebilir oradan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

quote:

quote:

Demetevler 1. cadde

cepa avm ye gidin önünden eskişehir yolu geçiyor tam karşısı odtü ormanı büyük ve nezih bir mekan değerlendir bence hem cepa yı gezersiniz canınız sıkılrsa krşısındad kentpark avm var orayada bakarsınız.

• quote:

quote:

quote:

Demetevler 1. cadde

demete sadece burger kinge gelinmez sıkılırsın bildiğin demette dükkan yani saçma olur.

• Tunalı Hilmi bk akar.
  • Dostum Anatolium Ikea'ya gidebilirsiniz, haftaiçi bomboş.. Özellikle sinemasını öneriyorum, bir kişiyi bulursan gel yüzüme tükür
  • Açık alan demet 1. caddenin köşesi, çevre esnafını turlarsınız.
    Avm içi ise jandarmadaki Carrefour, çeşitli mağazalarda turlayıp bahçede ist. yolunu izleyerek hamburgerinizi yiyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Dostum Anatolium Ikea'ya gidebilirsiniz, haftaiçi bomboş.. Özellikle sinemasını öneriyorum, bir kişiyi bulursan gel yüzüme tükür

Lütfen başka anlamlar yüklemeyelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Dostum Anatolium Ikea'ya gidebilirsiniz, haftaiçi bomboş.. Özellikle sinemasını öneriyorum, bir kişiyi bulursan gel yüzüme tükür

Lütfen başka anlamlar yüklemeyelim

Yok hocam estafurullah, yalnız kalmak ve telkin yapmak için çok iyi bir ortam.. sineman'ın dizaynı olsun & koltukların rahatlığı olsun.. en güzelide kimse yok. Bu yüzden tercih edilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

şato değilmi oranın ismi mekan harbi çok iyi

Bina falan güzel olabilir fakat mekan iğrenç. Küçük küçük kapısız odalar şeklinde bölmüşler. Eskiden büyükelçilik falandı sanırım. Ayrıca yerler yapış yapış. Tuvaletleri falan da berbat. Ve çok kalabalık oluyor.

Kızılay AVM'nin altındakine gidin bence. Hem popeyes, sbarro falan da var. Hem AVM'de gezersiniz tam kızılay meydanında zaten her yere yakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.