< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ankara’da yurt/ev/apart konusunda yardım gerek (2. sayfa)
-
-
Cebeci bölgesinde kalab ilirsin evler eskidir genelde veya abidinpasa kalabilirsin tek vasıta ile 30 dk fln sürer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Göksü parkı gaywt evler fln güzeldir ama. Üniversitelere uzak
Özel yurtta kalan var mı hiç ankarada fiyat bilgisi bulamadım hiçbir yerde arayıp sorunca da musallat oluyorlar
-
Başka şansım yok hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bnm arkadaşım konyadan ilk hızlı tren olduğu zaman 1 saatte.tandoğana geliyordu sincanda oturan arkadas 90 dk ancak geliyodu.
Neden ki odtunun kendi yurtlari falan da var
Yatay geçişle geçenlerin başvurusu en son değerlendiriliyor. Geç çıkıyor yani o zamana kadar kalcak yer lazım işte kyk olur ( o da kesin degilmis torpil falan yuruyomus sikeyim boyle memleketi. )
-
Okulun misafirhanelerinde kalirsin hocam ayni paraya 100.yilda eve de cikabilirsin max yarim donem beklersin bence sonra normal yurda gecersin her turlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de odtüye geçeceğim geçebilirsem de, kyk da hemen açıklanmıyor sanki. ankaraya gidip ne yapacağım bilmiyorum sıkıntılı işler
Hocam anlamadım arkadaşınızın konyadan gelmesiyle benim şansımın olmamasının nasıl bir alakası var?
Bizzat eryamanda yaşayan akrabam 30dkda gidebildiğini söyledi. Bende onun yaşadığı dairenin bir üstüne gideceğim zaten.
90dkda gitsemde sorun olmaz çünkü gerçekten başka şansım yok.
Eve çıkmanın şartları çok zor.Özel yurtlardan hangisi iyidir temizdir bilgisi olan varsa ve bizi bilgilendirirse iyi olur.
hocam özel yurtlarda pahalıya geliyor.
kuzenimin 5 sene kaldığı yurt aylık 2000+tlye denk geliyor ki benim eve çıkıp yerleştikten sonraki maliyetim 2650tl
üstelik yurt 4 kişilik ve küçük ancak ev tamamen benim
-
Hocam kuzeniniz nerede kalıyor isletme ismi verebiir misiniz?
hocam tam olarak adını bilmiyorum ancak istanbul izmir ankara gibi büyükşehirlerin neredeyse tamamında olan ve bilinen bir yurt. 30dan fazla yurdu var.
-
Ben de Ankara'daki evlere bakıyorum da garip bir şey ile karşılaştım. Konukkent taraflarında stüdyo daireler faturalar dahil 1300-1700 gibi bir fiyata. Ankara oturan arkadaşlara sormak istiyorum, sizce bu normal mi yoksa bana mı ucuz geldi? Ben ODTÜ'de okuyacağım için arasındaki mesafeye de baktım da çok uzak değillerdi.
-
misafirhane acayip pahalı, günlük ücret kesiyorlar değmez. 100.yılda ev tutsam 1+1 ortalama masraf ne kadar çıkar hocam.
-
Hocam belki beraber tutabiliriz o bölgeye aşinayım ben sanada uygunsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X