Şimdi Ara

Ankara’da yurt/ev/apart konusunda yardım gerek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Göksü parkı yakınlarında oturanlar var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cebeci bölgesinde kalab ilirsin evler eskidir genelde veya abidinpasa kalabilirsin tek vasıta ile 30 dk fln sürer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Göksü parkı gaywt evler fln güzeldir ama. Üniversitelere uzak

• Özel yurtta kalan var mı hiç ankarada fiyat bilgisi bulamadım hiçbir yerde arayıp sorunca da musallat oluyorlar

• konsar K kullanıcısına yanıt
    Başka şansım yok hocam

• Hocam bnm arkadaşım konyadan ilk hızlı tren olduğu zaman 1 saatte.tandoğana geliyordu sincanda oturan arkadas 90 dk ancak geliyodu.

• biçareyim B kullanıcısına yanıt
    Neden ki odtunun kendi yurtlari falan da var

• Yatay geçişle geçenlerin başvurusu en son değerlendiriliyor. Geç çıkıyor yani o zamana kadar kalcak yer lazım işte kyk olur ( o da kesin degilmis torpil falan yuruyomus sikeyim boyle memleketi. )

Okulun misafirhanelerinde kalirsin hocam ayni paraya 100.yilda eve de cikabilirsin max yarim donem beklersin bence sonra normal yurda gecersin her turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben de odtüye geçeceğim geçebilirsem de, kyk da hemen açıklanmıyor sanki. ankaraya gidip ne yapacağım bilmiyorum sıkıntılı işler

Hocam anlamadım arkadaşınızın konyadan gelmesiyle benim şansımın olmamasının nasıl bir alakası var?

Bizzat eryamanda yaşayan akrabam 30dkda gidebildiğini söyledi. Bende onun yaşadığı dairenin bir üstüne gideceğim zaten.

90dkda gitsemde sorun olmaz çünkü gerçekten başka şansım yok.

• Eve çıkmanın şartları çok zor.Özel yurtlardan hangisi iyidir temizdir bilgisi olan varsa ve bizi bilgilendirirse iyi olur.

• Mülgâ kullanıcısına yanıt

hocam özel yurtlarda pahalıya geliyor.

kuzenimin 5 sene kaldığı yurt aylık 2000+tlye denk geliyor ki benim eve çıkıp yerleştikten sonraki maliyetim 2650tl  

üstelik yurt 4 kişilik ve küçük ancak ev tamamen benim  

• Hocam kuzeniniz nerede kalıyor isletme ismi verebiir misiniz?

• Mülgâ kullanıcısına yanıt

hocam tam olarak adını bilmiyorum ancak istanbul izmir ankara gibi büyükşehirlerin neredeyse tamamında olan ve bilinen bir yurt. 30dan fazla yurdu var.

• Ben de Ankara'daki evlere bakıyorum da garip bir şey ile karşılaştım. Konukkent taraflarında stüdyo daireler faturalar dahil 1300-1700 gibi bir fiyata. Ankara oturan arkadaşlara sormak istiyorum, sizce bu normal mi yoksa bana mı ucuz geldi? Ben ODTÜ'de okuyacağım için arasındaki mesafeye de baktım da çok uzak değillerdi.

• misafirhane acayip pahalı, günlük ücret kesiyorlar değmez. 100.yılda ev tutsam 1+1 ortalama masraf ne kadar çıkar hocam.

Hocam belki beraber tutabiliriz o bölgeye aşinayım ben sanada uygunsa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.