Şimdi Ara

Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
17.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da yüzme kursu arıyorum. doğru düzgün eğitim bir yer olması tercihimdir.

• Türkiye İstatistik Kurumu'nun kursu var. Eğitmenleri gayet güzeldi bakmanı tavsiye ederim.
  • buna nasıl ulaşabilirim. telefonu pm ile gönderir misin?

başka kurs var mı arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

Türkiye İstatistik Kurumu'nun kursu var. Eğitmenleri gayet güzeldi bakmanı tavsiye ederim.

• batıkentte sabancı yüzme havuzu var,küçükken kursuna gitmiştim.bu aralarda abone olacağım 1 aylık,normal yüzmek için.
  • anıt tepe 100. yılda reyhan yüzme kursu var orasıda iyidir
  • cevaplar için sağolun. var mı başka. bahçeli, beşevler civarı olursa çok şahane olur
  • gazi üniversitesinin var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Ankara da Bağlama Kursu Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TEŞEKKÜRLER. bir de bunlara nasıl ulaşabiliriz, iletişim telefonu mail fln verseydiniz keşke
    quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

gazi üniversitesinin var
  • ankara üniversitesinin de var bildiğim kadarıyla ama telefonla falan başvuru yok sanırım. gidip bizzat başvurman gerekiyor.

birde 70 gün göleti var yeni açıldı.

• banada lazım bir yüzme kurs önerisi,istatistik kurumunun ki nerede bulamadım ben,işin aslı herkes bir şey demiş,altınpark bana en yakını ama pislik içinde diyorlar,19 mayıs desen aman kalsın,yokmu şöyle yüzme öğrenilecek temiz,hijyenik ve sağlam bir yer Ankarada?
  •  Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!

• Guncel
  • evet gerçi Ankarada her yer havuz paşanın sayesinde

• evet bu olayı gördükten sonra yüzme öğrenmeye karar verdim. ankara'nın ortasında boğulma tehlikemiz var

quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

TEŞEKKÜRLER. bir de bunlara nasıl ulaşabiliriz, iletişim telefonu mail fln verseydiniz keşke
    quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

gazi üniversitesinin var

rektörlüğün hemen arkasında

http://maps.google.com/?ie=UTF8&hq=&hnear=Ankara,+Turkey&ll=39.942787,32.82129&spn=0.00473,0.008272&t=h&z=17

gayet temiz ve güzeldir

http://spormerkezi.gazisosyaltesisleri.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cöldeki kutup ayısı -- 20 Haziran 2011; 17:02:31 >

• @cöldeki kutup ayısı

detaylı adres için teşekkürler.

@Angry006
    altınparkta havuz var ama kurs konusunda tecrübeli değiller sanırım. havuzdan daha çok eğitmen önemli benim için
  • Banada lazım yaş ilerledi hala yüzme bilmiyorum birde korku var onu nasıl halledicez yüzümdeki bütün deliklere su kaçıyor
  • Anıtepe spor tesisilerinde var. Anıtkabirin hemen yanında.

Bende gitmeyi düşünüyorum aslında. Bugünlerde gidip konuşacağım.
  • Yasn 18 den buyukse gazi universitrsinin yetiskinler yuzme kursuna kaydol. Mutlaka osman hocayi iste. Pusman olmssn hocam. Bende o hocadan ogrendm cok iyidir. Sana tavsiyem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.