Şimdi Ara

Ankara daki en iyi kebapçı hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Ne yaptigim seni hic ilgilendirmez, git konu dışına konu aç, benim konumu niye baltaliyorsun. Bu aspavalari begenen zihniyet yüzünden lezzetli kebap bulamıyoruz dedim elli kere, daha hala aspava/cukuraga vb tavsiye eden var.

Hay ağzına sağlık üstadım . Aspavaları beğenen zihniyet yüzünden çoğaldıkca çoğalıyorlar. yav kardeşim zorunda olmasam o SSK dürüm denen rezilliği ağzıma sürmem adam ankaraya misafiri gelince SSK yemeye götürüyor. bu millete bu tarz yemek mübah arkadaş sinirleniyorum vallahi billahi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: airled

Ulus veya armada avm`de Uludag kebapcisi ankaranin degil Turkiye`nin en iyilerindendir.

Fiyat olarak nasil hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pm denen bir şey var!

Ne diyon 1ader

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bile anlayamadıysan foruma üye olmayı nasıl başardın, kafanı falan mı vurdun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

Bir umut belki yeni bir yer açılmıştır.
  • quote:

UP

Bir umut belki yeni bir yer açılmıştır.

Balgatta mhp binasinin karsisinda hacibaba varmis. Hic gitmedim ama ayni firmanin erzurumdaki yerine giderdim sık sık. Orada gercekten et yiyorsun. Ankarada yedigim donerlerin %70i kiyma doner sanki. Ama hacibaba bildigimiz etten yapiyor boyle yagi ayri eti ayri goruyorsun onu ve lezzetide ona gore oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frood F kullanıcısına yanıt
    Gitmediğin yeri neden söylüyorsun?

Ayrıca çok leş bir yer. Döner için döner konusunu ziyaret edebilirsin. Banane ben hacıbabaya gitcektim dersen de sinirli etler sana afiyet olsun.
  • quote:

Ayrıca çok leş bir yer. Döner için döner konusunu ziyaret edebilirsin. Banane ben hacıbabaya gitcektim dersen de sinirli etler sana afiyet olsun.

Mesaji okursan ayni doneri yapan diger subeye gittigimi soyluyorum.

Ayrica gelip burda sizinle sidik yaristiracak degilim sizin aksinize ben babamin yerini savunmuyorum. Begenmiyorsan aferim sana.

• quote:

bu arada sabah mobildim link atamadim ama:

http://www.hurriyet.com.tr/turkiyenin-en-iyi-10-doneri-40022794

6. siradaki donerciye iyice bak. Tabi tatli sutle buyutulmus bebelere gercek et yedirdin mi bu ne yiaaa demesi normal. siz gidin sosis kizartmalarinizi yiyin.

Git bi tedavi gör bu mesajlar nedir ya, bisiket forumundan buraya gelip erzincanda yediğin dönericden bahsediyorsun.
  • quote:

Git bi tedavi gör bu mesajlar nedir ya, bisiket forumundan buraya gelip erzincanda yediğin dönericden bahsediyorsun.

Onerdigin doktor varmi onlarida iyi tecrube etmis gibi konusuyorsun.

Türkiye nin en iyi 10 tımarhanesi diye aratınca çıkar heralde, sen seversin öyle listeleri.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.