Bildirim
ankara'dan samsung 206 bw alcam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Buradan sormak yerine , İnternetten araştırmak daha kolay olmaz mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: rudy
ankara'dan samsung 206 bw alcam en uygun yer neresidir ?
güzel ve yerinde seçim yapmışsınız lcd ekran için
madem Ankara'dan alacaksınız size bir tavsiyede bulunuyum..
Ankara söğütözü semtinde vatan bilgisayara gidin mutlaka ve orda bu ürünü reyonlarda çalışırken diğer markalar ve modeller ile karşılıklı kontrol etmem mümkün. ben öyle yaptım ve samsung206bw de karar kıldım ve bu modelden fazlasıyla memnun oldum!
ve sizlerde
ürünü alırken sıfır ambalajını açabiliyorsun ve istediğin gibi ö.p varmı yokmu diye test edebiliyorsun ve o an sorun çıkarsada tezgahtarlar sana yenisini getiriyorlar ve beraber onuda test edebiliyorsunuz yani satış elemanlarından çok memnun kalırsın
vatan bilgisayardan'dan bir ürün alırken için çok rahat oluyor arkadaşım benden söylemesi
ayrıca: samsung 206bw çok çok iyi bir seçim...
şimdiden hayırlı olsun... güle güle kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 4 Ağustos 2007; 23:33:06 >
-
kesinlikle en doğru seçimi yapmışsın hayırlı olur inş.vatan bilgisayarı tavsiye ederim sana... -
Kesinlikle çok iyidir tavsiyem ankaradan sanakmarketimden alman yada exadan.Monitör olarak iyi bir seçim hakkaten.Kullanıyorum çok memnunum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X