Şimdi Ara

Ankara dizel öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben Ankarada birçok yerden dizel denedim sizlerinde tavsiyelerini almak isterim. Hangi dizel nerede kaç lira alıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 40karakule40

Merhaba ben Ankarada birçok yerden dizel denedim sizlerinde tavsiyelerini almak isterim. Hangi dizel nerede kaç lira alıyorsunuz ?

Konya yolundaki Aytemiz cuma günleri halk günü yapıyor indirimli olarak orayı deneyin.Yanlış hayırlamıyorsam sarayın oradaki Aytemizde pazar günleri halk günü yapıyor.

Bir problem yaşamadık.Şimdilik kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 11 Aralık 2016; 1:11:34 >
  • ostım tp 4.27, %80 tpden alırım sıkıntı yasamadım
  • Aytemiz ve tp denedim bence kaliteliler.
  • en kaliteli mazot bp de, yakıt almam gerektiğinde ilk bp ye giriyorum, fiyat tabelasına falan hiç bakmıyorum ,, zamanında ucuz mazot kullandım araba feleğini şaşırdı, bir daha asla ...
  • Macunköy total doco ya da istanbul yolu üzerinde herhangi bir bp istasyonu. En son 4.36 dan aldım.( zam geldi ancak mazot bitmedi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

ostım tp 4.27, %80 tpden alırım sıkıntı yasamadım

Aktaş Gülveren tp 4.09 tl
  • Ankara'dan Kırıkkale ye giderken elmadağdan aşağı inerken turkishoil var memlekete giderken oradan alırım ucuz be sıkıntı yok
    Geçince alpet var orada da var yahşihanda tp var oradan da alırım sıkıntı yok işin düşünce doldur deponu
  • İstanbul yolu ACity AVM yanında Ford ile yanyana olan Total.
  • Şu sıralar Konya yolundaki Kadoil'den alıyorum, cuma halk günlerinde. 35kr daha ucuz piyasaya göre. Daha önce hep Total alıyordum, bir fark hissetmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Ankara'dan Kırıkkale ye giderken elmadağdan aşağı inerken turkishoil var memlekete giderken oradan alırım ucuz be sıkıntı yok
    Geçince alpet var orada da var yahşihanda tp var oradan da alırım sıkıntı yok işin düşünce doldur deponu

bende ankaradayken k.kaleye gıderken oradan alırım.
    şuan doguda yın ırmaktaki fiyatlar burada yok.
  • istanbul yolu a city yanında TOTAL DOCO
  • Plevne caddesi üzerindeki po,tp vs. Buralardan alabilirsin.Diğerlerine göre 35 kuruş civarı daha uygun,hemde sürekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Plevne caddesi üzerindeki po,tp vs. Buralardan alabilirsin.Diğerlerine göre 35 kuruş civarı daha uygun,hemde sürekli...

Oradan çok aldım. Memnun kalmıştım.
  • 40karakule40 kullanıcısına yanıt
    Evime yakın o yüzden sürekli oradan alırım,aracım era crdi
  • quote:

Ankara'dan Kırıkkale ye giderken elmadağdan aşağı inerken turkishoil var memlekete giderken oradan alırım ucuz be sıkıntı yok

Bahsettiğin yahşihan TP, shell in karşısındaki TP ise ucuz olmasına gıdıklanıp 2 depo kullandım. Bir depoyla 1100-1200 km yapan araba 900km yaptı bununla beraber tamponuma siyah is çıktı artık uzak duruyorum. Hem o TP den hemde rafineri yolundaki TP'den hatta bütün TP, Alpet... Şu sıralar Arkad Shell'den nitro alıyorum TTS aldığım için 4% indirim yapıyordu. Ay başından sonra orayıda bırakacağım. Aldığım yakıt 600TL yi buldu net olarak söyleyebilirim bahsettiğim shell'de hiç iyi yakıt vermiyor. Kırıkkale'de en güzel yakıt gözüyukarı petrol. Pahallı mahallı gidip artık oradan devam edecem.

• Total diyen arkadaşlar herhangi bir farklılık var mı son aldığınız yakıtlarda? Malum total demirörene geçti. Total excellium diye kendi yakıtını satıyor mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

quote:

Bahsettiğin yahşihan TP, shell in karşısındaki TP ise ucuz olmasına gıdıklanıp 2 depo kullandım. Bir depoyla 1100-1200 km yapan araba 900km yaptı bununla beraber tamponuma siyah is çıktı artık uzak duruyorum. Hem o TP den hemde rafineri yolundaki TP'den hatta bütün TP, Alpet... Şu sıralar Arkad Shell'den nitro alıyorum TTS aldığım için 4% indirim yapıyordu. Ay başından sonra orayıda bırakacağım. Aldığım yakıt 600TL yi buldu net olarak söyleyebilirim bahsettiğim shell'de hiç iyi yakıt vermiyor. Kırıkkale'de en güzel yakıt gözüyukarı petrol. Pahallı mahallı gidip artık oradan devam edecem.

1200 leri hangisinden alarak yaptın. Hangi araçla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 40karakule40 -- 13 Aralık 2016; 0:39:54 >

• royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Meksika Körfezinin, Okyanusun anasını bellediler hocam. Benim içim elvermiyor vallahi BP'ye girmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erotomaniac

Meksika Körfezinin, Okyanusun anasını bellediler hocam. Benim içim elvermiyor vallahi BP'ye girmeye

adamlar türkiyenin bütçesi kadar tazminat ödedi,, kasten yaptıklarını düşünmüyorum , kasıt olduğunu düşünseydim marketinden su bile almazdım ,,, haa kasıt arıyorsan vw emisyon skandalını incele,adamlar emisyon değerlerini düşürmek için kasıtlı olarak yazılım yüklediklerini itiraf ettiler ama vw plazalara git bak,insanlar araba kuyruğunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 13 Aralık 2016; 4:27:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.