Şimdi Ara

Ankara Erkek Kyk Yurtları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
8.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gecmis olsun

• tahsinbanguogle bok gibidir. yapacak bir sey yok.
  • gölbaşı çıktı. hazırlık gölbaşında ama hazırlığı atlamayı düşünüyordum ben, mühendislik fakültesi çankayada. hazırlığı atlayabilirsem her gün 1 saat gidiş 1 saat dönüş yolu çekmek zorunda kalıcam a*k

• türevini al sıfıra eşitle T kullanıcısına yanıt
    Hocam kampüsün dibinde olan yurtlar hariç birçok yer inanın öyle. Ben Ulusta kaldığım dönemde sözde tek otobüsle gidiş dönüş yapıyordum. Mesafe yalnızca 5.5 km idi ancak sadece gidiş yine 40-45 dakika sürüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultavires -- 7 Eylül 2022; 13:6:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultavires

1 yıl içinde Ankaradaki 3 yurdu deneyimleyen birisi olarak kıdemli olduğumu düşünüyorum ve 3 yurt hakkında yorum yapmak istiyorum.
    Yunus Emre Yurdu: Odalar 3,4 ve 6 kişilik. 6 kişilikler daire sistemi gibi, 4 kişilik bir kısımda, 2 kişilik öteki kısımda. Ulus genel olarak merkezi olsa da çok sıkıntılı bir yer. Ayrıca yurt tamamıyla lağım kokuyor. Kaldığım oda çok genişti fakat 4 kişilik kısımda 3 masa vardı. Geçen sene baza sistemi vardı ancak ranzaya geçti mi bilmiyorum. Eğer ki Çankırı caddesine bakan bir odada kalırsanız ve ses hassasiyetiniz varsa uyumak zulüm olacaktır. Son olarak yemekler ise berbat. Çeşit az ve lezzet sıfır. Metroya, otobüs ve dolmuş duraklarına çok yakın.
    Osman Tan Yurdu: Ulusta 1 ay kaldıktan sonra Balgattaki bu yurda geçtiğimde çağ atlamışım gibi gelmişti. Merkezden bayağı bir uzak olması, odaların küçücük olması, duvarların alçıpan olması dezavantajlarından. Metrodan direkt yurda geçiş yok. İlla ki otobüs ile gitmeniz gerekiyor fakat o otobüsler de genelde ağzına kadar dolu oluyor ve çok sık geçmiyor. Merkezi olmaması dışında Ankaranın en elit yerlerinden birisi. Yemek olarak kaldığım 3 yurttan en iyisi buradaydı. Ayrıca sıfır yurt olduğu için eşyaları vs. çok temizdi. Söylenene göre burası da ranza sisteme geçmiş. Odalar çok küçük olduğu için ciddi problem yaşanacağını düşünüyorum. Onun dışında Ankaranın en iyi yurdu.
    Hüseyin Gazi Yurdu: Osman Tan'ı görene kadar Ankaranın en iyi yurdu olarak burası bilinirdi ancak tamamen yanlış bilgi. 11 katlı bir yurt ve asansörler asla çalışmıyor. Kaç kez içinde birileri varken asansörler düştü. Yemekler berbatlık konusunda Ulusla yarışır. Konumu çok kötü. Sanayinin içinde. Tek avantajı metronun dibinde olması sayılabilir ancak sürekli aktarma yapmak zorunda kalacağınız için büyük ihtimal Keçiören metrosunu kullanmayacaksınız bile. Önünden neredeyse hiç otobüs geçmez fakat dolmuş sürekli geçer. Bazı odalar yine lağım kokar. Temizlik hiç yok denecek kadar kötüdür. Eşyalar eski ve hor kullanılmıştır. Çalışma salonları genelde pis kullanılır ve ağzına kadar doludur. Tek avantajı idarenin nispeten anlayışlı olması sayılabilir. Ayrıca ranza sistemi gelmeden önce yatakhane kısmı giyinme ve çalışma kısmından ayrıydı. Sabah erken kalkanlar diğerlerini rahatsız etmiyordu. Kişi başına dolap ve sandalye varken artık bir masayı iki kişi kullanacakmış. Banyo tuvalet odanın içinde olması artı sayılabilecek bir durumdu ancak şu an bir klozeti 6 kişinin kullanması çok hijyenik olmayacaktır.
    Sonuç: Şu an ulaşımı ve konumu dert etmeyecekler için en iyi yurt Gölbaşı yurdu. Otel gibi olduğu söyleniyor ve en güzel yemekler orada yapılıyormuş. Kızılaya, Ulusa tek otobüsle geliş gidiş var ancak biraz uzak. Başkent Yurdu için yorum isteyecek olan varsa Yunus Emre Yurduna yazdığım tüm yorumlar orası için de geçerli.

Hüseyin gazi maalesef 6 kişi oldu hocam. Artık burada kalmanın hiçbir anlamı yok bana göre.

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam maalesef. Ben de şu an Hüseyin Gazide kalıyorum. Zaten yemekler berbattı, özellikle son dönemde. 6 kişi olmasıyla şu an katlanılmaz hale geldi benim için.
  • Thorun Kılıcı kullanıcısına yanıt
    cıktı mı sana merak ettim hep goruyordum
  • yurtlarda ne zaman kalmaya baslayabiliyoruz biliyor musunuz
  • bbeza kullanıcısına yanıt
    Okulun acilmadan 3 gün önce en erken
  • kuzenim ankara merkez olarak yedekte 150. sırada ne zaman çıkar sence?

• hocam gölbaşı 20-25 km okula

• Şimdi ben Gölbaşı yurdundan beytepeye kaç saatte gidebilirim? Haritadan bakıyorum bütün yollar bilkent içinden geçiyor onun yerine metrodan beytepe durağına kadar gidip otobüsle hacettepe içinden gitmem daha mantıklı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 7 Eylül 2022; 14:33:45 >
  • türevini al sıfıra eşitle T kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ancak Ankara içi trafik çekmiyorsunuz. Şehirlerarası yolculuk gibi düşünülmeli. Zübeyde Hanım yurdunun önünden Mogana 20 dakikada ulaşmıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultavires -- 7 Eylül 2022; 14:32:11 >
    Çıktı hocam size çıktı mı
    Okulun erken başlıyorsa belge ile 12 sinde falan eğer asıl yurtlar 19unda açılıyor
    cıktı 😭 hem de istedigim bir yurt cıktı 2 3 kisilik odalar gozukuyor
    okul baslamadan 3 gun oncesinde gidebilirsiniz en erken diyorlar benim okul 3 ekimde baslıyor ya ben 19'undan itibaren kalmak istiyordum yurtta
    Yurt öyle diyorsa bilemem ama ben 19undan sonra kalınıyor diye biliyorum. Hangi okuldaydınız siz hocam
    bahcesehirdeyim ama bu sene hazırlık senesi
  • gölbaşı erkek kykda kalacak arkadaşlar yurt 6 kişi olmuş bilginize

odalar zaten ufacıktı hadi neyse 4 kişi idare edilir diyordum 6 kişi ne a*koyim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.