Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simpson -- 27 Mart 2023; 7:47:31 >

• fb antu grubu ile her hafta 1 ve 2 maç düzenleniyor,eksik şartlarda sana ulaşırım.)
  • ankara nın neresindesin.
  • Yaş kaç, futbol düzeyin ne, hangi günler hangi saatler müsait sana, hangi semt sana uyar...
  • Yaşım 36 çok süper değilim ama kendi çapımda iyi oynarım. Sigara içmiyorum performansım yerinde. Çankayada oturuyorum ve işyerimde çankayada. Saat 18:18:30 civarı işten çıkıyorum. Ankara içinde yetişebileceğim her yere gelirim. Hafta içi Pazartesi, salı, cuma günleri oynayabilirim.

Yaşıma bakıp karar vermeyin derim çoğu gençten iyi oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simpson -- 11 Mart 2010; 17:25:38 >
  • abicim sen bizden baya bi büyük çıktın yav.2 katımızsın.bizim takımda sana yer yokşaka bir yana biz 18-19 yaş bu civarda yapıyoruz hemde etimesguttayız.kusura bakma.
  • Ne güzel işte 2 katınızım, iki katınız top oynarım hahahahahah Kısmet belki başka duyan çıkar sesimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kale hariç her mevkide oynayabilirim. Zaten halı sahada pek bir yerde saplanıp kalamıyorsunuz. Koşmayı severim. Çankaya'da oturuyorum ve işyerim'de Çankaya'da. Hafta içi 18:00-18:30 a kadar çalışıyorum. İşten çıktıktan sonra yetişebileceğim bir yer olursa ve ulaşım araçları varsa mesafe pek sorun değil. Hafta için pazartesi, perşembe ve cuma günleri oynayabilirim. Hafta sonu yer ve saatine göre değişir.
  • Hala arıyorum
  • böyle bulacağını pek zannetmiyorum da forumda arasıra halısaha turnuvaları düzenleniyor bi tane de ankarada yaparlarsa olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

böyle bulacağını pek zannetmiyorum da forumda arasıra halısaha turnuvaları düzenleniyor bi tane de ankarada yaparlarsa olabilir.

Tavsiye için teşekkürler. Denemekte fayda var.
  • simpson kullanıcısına yanıt

Reis yaşıyormusun 48 yaşındasın şu an :)

• 2010'da 36 yaşında olanlar şimdi 48 yaşında mı oluyorlar YUH

• :) Doğum günüm geçti 49 oldum. Jübilemi yaptım.  

• Vay be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.