Şimdi Ara

Ankara Hukuk mu Mühendislik mi Odtü işletme mi :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ata236

YUKARDAKİ ARKADAŞ ANLAŞILAN SAYISALCILARIN HUKUK LARI KAPMASINDANDAN KORMUŞ KONUŞUYO SINAVDAN ÖNCE ÖYLE DİMİYODUNUZ AMA EDEBİYAT ZOR DİYODUNUZ

kusura bakmada ege ee mühendisliğindeyim 11 k da idim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha456

quote:

Orijinalden alıntı: dKeep

hukuk nere mühendislik nere.
    hem 14k sıralama yapıyorsun, hem bir hedefin yok.
    sen bütün sene boşuna çalışmışsın.

bu bence benim suçum değil. Rehberlikçiye hedefim yok olmaz böyle dedim hedefin iyi bi sıralama olsun dedi.lys ye pek çalışmadan bu kadar oldu napalım seneyede kalmak istemiyorum gerçekten.

o zaman ilgi ve alakana göre yönelmeni tavsiye ederim.
    çünkü çok farklı alanlar. seneye kalsan da hedefsiz olarak kalmanın bir manası yok ki.
  • Şu mflere tanınan çifte standart beni deli ediyor,gidin mfden tercih yapın kardeşim neden tm alanını işgal ediyorsunuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorik

şu foruma hepmi liseliler veya bilgisiz cahil cüheyla adamlar yazıyor anlamıyorum.işletme ne ya? hukuk ne?14k sıralaman varsa sayısalda çok güzel mühendisliklere güzel üniversitelerde gidebilirsin emin ol pişmanda olmassın.olmadı diş hekimliğine gidersin.bu eşit ağırlık bölümlerinin hepsi birbirinden beter.zaten ondan 400lü puanlarlarla ilk 1000lere giriyorlar.

Bazı şeyleri bilgili insanlara sormak gerekiyor sonuçta geleceğimi şekillendiriyorm cahil cahil size ne. niye bu kadar kızdıniz anlamadım ne gibi bi kuyruk acınız varsa artık biz gibi cahil insanlarla uğraşıyosnz.. O beğenmediğiniz hukuğu işletmeyi kazanmak için insanlar yıllarını veriyor. Bu karar küçümsenecek mesleklerde değil bunlar. Diş hekimliğini düşünüyor olsaydım yazardım merak etmeyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talha456

quote:

hukuk nere mühendislik nere.
    hem 14k sıralama yapıyorsun, hem bir hedefin yok.
    sen bütün sene boşuna çalışmışsın.

bu bence benim suçum değil. Rehberlikçiye hedefim yok olmaz böyle dedim hedefin iyi bi sıralama olsun dedi.lys ye pek çalışmadan bu kadar oldu napalım seneyede kalmak istemiyorum gerçekten.

o zaman ilgi ve alakana göre yönelmeni tavsiye ederim.
    çünkü çok farklı alanlar. seneye kalsan da hedefsiz olarak kalmanın bir manası yok ki.

gerçekten neye ilgim var emin değilim ve bunu acilen bulmalıyım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: F1nger91

Şu mflere tanınan çifte standart beni deli ediyor,gidin mfden tercih yapın kardeşim neden tm alanını işgal ediyorsunuz!

evet bencede tmlerin bu durumu kötü bişey ama elden ne gelir onlara da mecburen çok iyi matematik çalışmak kalıyor ben lys fen ve mat çalışırken onların halletmesi gereken şey matematik.. Bunu yapıp 1K lerde olan arkadaşlarım var. sıkı çalışsan istediği yerlere gelir. Keşke bende çalışsaydm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.