Şimdi Ara

Ankara içi tercihlerinizde yardımcı olurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene aynı kaderi paylaşmış biri olarak tercihlerinizde yardımcı olabilirim. Yüzdelik dilimlerinizi yazmanız yeterli. Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• Merhaba dostum yüzdem 1.12 sence nakille aaal'ye girer miyim? Bir de bana bu yüzde için adam gibi liseler yazar mısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

Merhaba dostum yüzdem 1.12 sence nakille aaal'ye girer miyim? Bir de bana bu yüzde için adam gibi liseler yazar mısın.

Aaal ancak yedeklerden gelebilir. Gazi yüksek ihtimal. Meral garanti. Sana bir tavsiye vereyim tercihlerinde okula yakınlığı da ön planda tut.Ben geçen sene Aaal ve gazi olmazsa diğerlerinden yakın olana gidecektim. Öyle de yaptım. Aaal ve gazi tutmuyordu. Diğer okullar da bana çok uzak kalıyordu binnaz ege falan. Bu sebeple Nermin mehmet çekiçi seçtim. Okulumdan da memnunum. Arkadaşlar sabah 6' da kalkıyor, ben 7'de kalkıyorum. Şimdi diyebilirsin ben o yolu giderim diye ama YGS zamanında yolda geçireceğin 1 saati ders çalışarak geçirebilirsin.

Eğer evin çankayaya yakınsa tercih listeni şöyle yapabilirsin: 1-AAAL 2-Gazi 3-Meral veya Pursaklar fen(Evin yakın değilse kesinlikle önermem.) 4-Binnaz Ege 5-Ankara Atatürk Lisesi. Başka bir şey düşünmüyorsan bunları yazman yeterli. Zaten Meral'e asil olursun diğerleri de yedek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fil Yutmus Boa Yılanı -- 8 Temmuz 2014; 18:58:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Merhaba dostum yüzdem 1.12 sence nakille aaal'ye girer miyim? Bir de bana bu yüzde için adam gibi liseler yazar mısın.

Aaal ancak yedeklerden gelebilir. Gazi yüksek ihtimal. Meral garanti. Sana bir tavsiye vereyim tercihlerinde okula yakınlığı da ön planda tut.Ben geçen sene Aaal ve gazi olmazsa diğerlerinden yakın olana gidecektim. Öyle de yaptım. Aaal ve gazi tutmuyordu. Diğer okullar da bana çok uzak kalıyordu binnaz ege falan. Bu sebeple Nermin mehmet çekiçi seçtim. Okulumdan da memnunum. Arkadaşlar sabah 6' da kalkıyor, ben 7'de kalkıyorum. Şimdi diyebilirsin ben o yolu giderim diye ama YGS zamanında yolda geçireceğin 1 saati ders çalışarak geçirebilirsin.

Sağol yani sence Aaal'ye nakil olayı ile girerim. Zaten bana adam gibi lislerden ulaşım olarak en uygunu Aaal.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Sağol yani sence Aaal'ye nakil olayı ile girerim. Zaten bana adam gibi lislerden ulaşım olarak en uygunu Aaal.

Bu nakil olayı nasıl oluyor bilmiyorum. Bizim zamanımızda yoktu. Atatürk anadolu yakınsa gaziye de gidebilirsin.

• Usta ben şimdi 359 aldım yüzdelik ise 24.6
    Tuzluçayır anadolu geçen sene 342 ile almış ama yüzdelik 24.4
    girebilme ihtimalim kaç. Birde tuzluçayırda oturuyorum tek vesait gidebileceğim puanıma yakın okullar neresi başkent abidinpaşa hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Othrax

Usta ben şimdi 359 aldım yüzdelik ise 24.6
    Tuzluçayır anadolu geçen sene 342 ile almış ama yüzdelik 24.4
    girebilme ihtimalim kaç. Birde tuzluçayırda oturuyorum tek vesait gidebileceğim puanıma yakın okullar neresi başkent abidinpaşa hariç.

O tataftaki okulları pek bilmiyorum malesef Bahsettiğiniz liseye %100 demiyim ama yüksek ihtimal girersiniz stres yapmayın. Girememeniz için mucizeler gerek öyle diyim

• Aaal mı sınav fen lisesi mi? Kafam çok karışık :(

• emrekrts E kullanıcısına yanıt
    Bendensin dostum . Ben de aaal mı gal mı yüce fen mi düşünüyorum

• sağlık meslek olurmu lütfen yardımcı ol
     Ankara içi tercihlerinizde yardımcı olurum
  • Tr yüzdelik 0,69 gal büyük ihtimal olur ama aaal bilmiyorum. Anadolu lisesi iyi midir. Sınavlar filan zorlanıyor musun? Hocalar filan nası genel bir bilgi verebilir misin? Arkadaş ortamı heralde özelden iyidir sormuyorum bile

• kardeş bende geçen sene meral binnaz ege fln tutarken ankara atatürk lisesini yazdın batıkentte oturuyorum metroyla rahatça gidebiliyorum okuldan gayette memnunum yazmak isteyen varsa yardımcı olurum jgjgh

• Abim benim yüzdelik 0,69. Gal meral galiba tutuyo aaal ı bilmiyorum aaal olursa oraya mı yoksa gal mi ya da meral mi bi önerin var mı.

• aaal yedeklerden olur gazi meral garanti niye aaal yedeklerden çünkü kıl payı 2.tercihe kalabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Abim benim yüzdelik 0,69. Gal meral galiba tutuyo aaal ı bilmiyorum aaal olursa oraya mı yoksa gal mi ya da meral mi bi önerin var mı.

AAAL'yi tercihine mutlaka yaz. Ankara'da görüp görebileceğin en iyi anadolu lisesi diyebilirim. Tutarsa bence gitmelisin.
  • Girebilir miyim sence hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Girebilir miyim sence hocam

50/50. Türkiye yuzdene gore giriyorsun ama Ankara'da yüzde Türkiye geneline göre daha yüksek. Bu yüzden bir sıkıntı çıkabilir. Ama yedekten girebilme şansın fazla.

• Hocam gezdim bugün. Müdür yardımcısı en kötü yedekten girersin dedi

• Tr 1,44
    Ankara 2,13
    Önerinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.