Yukarıdaki bağlantıdan haritayı inceleyebilirsiniz. Resmi de aşağıda.
Şanslı tertiplerimm :D Askerlik yapmaya geldiğiniz yerin karşı apartmanında oturuyorum.
Havaalanınında gelecek tertiplerim: İç hatlar gelen yolcu'nun önünde hemen havaş otobüsleri beklemektedir.Sürekli Şehre haraket ederler ücreti 10TL. Ulus durağında inip taksiyle demetevlere gelebilirsiniz çok tutmaz 15 20 tl zor yani. Yada Havaş ile yola devam edip son durak olan AŞTİ de iner orada 2 binişlik metro kartı alır 2-3 tl ye ordan ankaray ile AŞTİ-KIZILAY a geçer Kızılaydan Metro aktarması ile sırasıyla Sıhhiye,Ulus,atatürk kültür merkezi, Akköprü,ivedik yenimahalle den sonra Demetevler durağında iner 5dk yürüyüş ile birliğinize varırsınız. Ankarayı bilmeyen arkadaşlarım Aman diyim kalın çamaşırlar getirin ankaranın ayazını sonradan öğrenmeyin üzülmeyin.
Ben cok uzağa düşmedimde kankam silopi/şırnağa gidiyor kafam bozuk varsa sorunuz yardım etmeye calısayım
eywallah tertip. ben arabayla gidecem de navigasyon cakarız artık. benım kanka da silopiye gidiyo yaa beynıme sıktılar sankı sabahtan beri şokum. yarın onu görmeye gidecem moral vermeye.
quote:
Orijinalden alıntı: Ludendorff
Şanslı tertiplerimm :D Askerlik yapmaya geldiğiniz yerin karşı apartmanında oturuyorum.
Havaalanınında gelecek tertiplerim: İç hatlar gelen yolcu'nun önünde hemen havaş otobüsleri beklemektedir.Sürekli Şehre haraket ederler ücreti 10TL. Ulus durağında inip taksiyle demetevlere gelebilirsiniz çok tutmaz 15 20 tl zor yani. Yada Havaş ile yola devam edip son durak olan AŞTİ de iner orada 2 binişlik metro kartı alır 2-3 tl ye ordan ankaray ile AŞTİ-KIZILAY a geçer Kızılaydan Metro aktarması ile sırasıyla Sıhhiye,Ulus,atatürk kültür merkezi, Akköprü,ivedik yenimahalle den sonra Demetevler durağında iner 5dk yürüyüş ile birliğinize varırsınız. Ankarayı bilmeyen arkadaşlarım Aman diyim kalın çamaşırlar getirin ankaranın ayazını sonradan öğrenmeyin üzülmeyin.
Ben cok uzağa düşmedimde kankam silopi/şırnağa gidiyor kafam bozuk varsa sorunuz yardım etmeye calısayım
bu kadarmı ankara il jandarmaya giden?
Listeye 16 kişi kayıt olmuş. Burayı görmediler sanırım.
Beyler bende Ankara İl Jandarma dayım. Herkese selam...
Herkese hayırlı akşamlar;inşallah rahat ve huzurlu askerlik geçiririz cümleten.Bende Ankara'ya düşenlerdenim yalnız İl Jandarma değil Beytepe Jandarma Eğitim Komutanlığına düştüm.Hayırlı teskereler tertiplerim
tertiplerim erkenden yatmıslar yaw..:)) dunun yorgunlugu var herhalde...
arkadaşlar bende ankara il jan. düştüm aydından geliyorum. aydından baska arkadas varmı ankarada görüşmek üzere herkese selam
up!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme