Bildirim
Ankara İskitler'de Atiker Lpg Montaj Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende de mazda lantis 97 model 1.8 var.
bende atiker düşünüyorum. ankarada iyi bir usta varsa taktırmayı düşünüyorum -
ostim san sit üstünoto ivedik san sit kayraotogaz ve sistem müh. şaşmazda san sit birlik müh -
İSKİTLERDE, BİZ ÖZLER OTOGAZ, OLARAK SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ, GELİN, MİSAFİRİMİZ OLUN, KARARI SİZ VERİN, ÖZLER OTOGAZ ATİKER YETKİLİ SERVİSİ, İŞİNDE UZMAN LPG SERVİSİ TEL 342 34 33 -
BÜYÜKSANAYİ İSKİTLER DE ÖZLER OTOGAZ ESNAFLIKLARIDA USTALIKLARIDA ÇOK İYİ SERVİS SAHİBİ İSMAİL USTA İLE GÖRÜŞÜN DERİM -
aynen büyük sanayi iskitlerde ÖZLER OTOGAZ HEM YAKIN HEMDE ÇOK İYİLER....atalarımız ne demiş yiğidi öldür ama hakkını ver.. -
Konu kapatılabilir!!!!!!!!!!!!!! -
Özler otogazı kesinlikle önermiyorum. Sağlam arabanın içine ettiler. 20 tl'lik gaz filtresi için 50 tl aldılar. Dayak yemediğim kaldı nerdeyse. Kesinlikle önermem. -
HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR
HYUNDAİ SONATA GLS 2.0 MOTOR H-MATİC 2005 MODEL ARACIMA
ATİKER GOLD MARKA LPG KİTİ TAKTIRDIM. KİT HAKKINDA YORUM YAPMAYACAĞIM, ÇÜNKÜ DAHA DÜN TAKTIRDIM
FAKAT BİR TEŞEKKÜRÜ TURKUAZ OTOGAZA(www.turkuazotogaz.com.tr)MURAT ÜNAL BEY VE EKİBİNE BORÇ BİLİRİM.
ÇOK SAMİMİ VE ÇOK İYİ BİR İŞÇİLİKLE MONTAJ İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİ.
YAPANLARIN ELİNE SAĞLIK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X