Şimdi Ara

ANKARA KIZILAYDA DERSHANE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kızılayda gitme dersaneye kazanamazsın. Her çıkışta sakaryada gezmekten içmekten 1 yılım gitti benim.
  • Geçen yıl kaç bininci oldun bilmiyorum ama ben 25k da biri olarak Ankara Kızılayda piyasa dershanelerinden birinden 4.000 tl indirim almştım. 8 bin falandı dershane 4 e gitmiştim. Dershane olarak Nesibe Aydın'ı önerebilirim.
  • Hocam gitmedim nesibe aydına giden arkadaşlarım memnunlar sadece. Birde butik dershane tipi olarak Ortadoğu Dershanesi var. Meşrutiyet'te. İzdivaç'ın üstünde. 9bin falandı yanlış hatırlamıyosam. Kaliteli dershane herkesi almıyolar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrhn

Hocam gitmedim nesibe aydına giden arkadaşlarım memnunlar sadece. Birde butik dershane tipi olarak Ortadoğu Dershanesi var. Meşrutiyet'te. İzdivaç'ın üstünde. 9bin falandı yanlış hatırlamıyosam. Kaliteli dershane herkesi almıyolar zaten.

hocam zaten büyük ihtimalle gideceğim oraya konustuk fiyatı falan biraz yüksek yani deysin diyorum o parayı vermeme arkadaşlarının matematikleri nasıldı benim için mat geo zaten en önemlisi
  • arkadaşlar yanlış anlamayın dersleriniz çok iyi değilse kitle dershanlerden kaçının kızılayda mavimartı dershanesi var orası da çok iyidir istmedğiniz kadar etüt alabilirsiniz hocaları çok sağlamdır ,ama çok büyük bir dershane değil mezunda 15k(16-17.. ) üstü arkadaşlara uygundur özellikle tmciler için
  • mezun olarak bende feme yazılmıyorum.ne dusunuyorsunuz kızılay fem hakkında?
  • Maltepe sakarya caddesindeki Karakaya şubesi

Bu sene ilk 100 de 17 kisi çıkardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç düşünme, Nesibe Aydın en iyisi. Aldıkları paranın katbekat fazlasını veriyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bokdoktoru -- 25 Temmuz 2013; 4:53:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

celal aydın da gayet iyi dersane

uzak durun.

giden arkadaşlarım çok memnunlardı hatta biri mf4 5300 yapmıştı diğerleri de iyi sıralama olarak fiyatı 8 bin diye biliyorum celalin

iyiligini bilmiyorum o yuzden demedım zaten. Tamamen pkk yanlısı bi dershane o yuzden uzak durun dedim.

Oha pkk yanlisi dershanemi olur celal aydinla hic alakam yok ama nasil pkk yanlisi yahu? Eger gercekten oyleyse kitaplarini almayayim

• arkadaşlar bence dersanenin o kadar etkisi olmuyor sadece disiplin açısından sabah erken kalkmak gibi faydası var o yüzden uygun fiyatlı dersane var mı?
  • Konuyu hortlatıyorum belki ama ben gelecek seneye için dershane aırıyorum.Bu konu hakında konusan arkadaşlar şimdi hangi dershaneye gidiyorlar ve memnunlar mı yazabilirler mi.
    Sorun olmaz ise ne kadar kayıt olduğunuzu da yazar mısınız
  • Besgen dershanesi var olgunlari geçince bence guzel

• Beyler hangi dershanedesiniz ve ne kadara kayıt oldunuz.Paylaşır mısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakaann -- 12 Nisan 2014; 16:27:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.