quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: ByMeto quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi Salatalık turşusu,kelem turşusu,siyah lahana turşusu,fasulye turşusu,şeker pancarı sapı turşusu,havuç turşusu....5 er kilo istiyorum adresi yolla Yollayacaksın mı? savage nolmuş prokizya turşu istedi canım
quote:Orjinalden alıntı: prokizya quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: ByMeto quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi Salatalık turşusu,kelem turşusu,siyah lahana turşusu,fasulye turşusu,şeker pancarı sapı turşusu,havuç turşusu....5 er kilo istiyorum adresi yolla Yollayacaksın mı? savage nolmuş prokizya turşu istedi canım Gülmeeee gülme
quote:Orjinalden alıntı: oktrates Gülo noluyo ne bu asabiyet Gülo herkes eşinden sevgilisinden çiçek beklerya hani küs olunca felan,bana bi kilo turşuyla gelsin canımı yesinO derece yani
quote:Orjinalden alıntı: oktrates Gülo noluyo ne bu asabiyet Canı turşu isteyen bu kadar sinirlenirse
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: oktrates Gülo noluyo ne bu asabiyet Gülo herkes eşinden sevgilisinden çiçek beklerya hani küs olunca felan,bana bi kilo turşuyla gelsin canımı yesinO derece yani Vuuu '' Hayatımm baak sana ne aldım 10 kilo turşu karışık en sevdiğinden hadi barışak ''
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: oktrates Gülo noluyo ne bu asabiyet Gülo herkes eşinden sevgilisinden çiçek beklerya hani küs olunca felan,bana bi kilo turşuyla gelsin canımı yesinO derece yani Hüzün seni alan yaşadı hele bide bu durumu çözerse değmeğin eniştenin keyfine
quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: oktrates Gülo noluyo ne bu asabiyet Gülo herkes eşinden sevgilisinden çiçek beklerya hani küs olunca felan,bana bi kilo turşuyla gelsin canımı yesinO derece yani Vuuu '' Hayatımm baak sana ne aldım 10 kilo turşu karışık en sevdiğinden hadi barışak '' Anında tereyağı @pro yaşadı evet ama bi de gelip beni bulsa
quote:Orjinalden alıntı: Çeşminaz İnşallah forumda hamile olan yoktu Olsada bi turşu suyu içsek Hüzün beni kandırmak daha kolay turşuya bile gerek yok ama işte benide kandıracak kimse yok
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: ByMeto quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi Salatalık turşusu,kelem turşusu,siyah lahana turşusu,fasulye turşusu,şeker pancarı sapı turşusu,havuç turşusu....5 er kilo istiyorum adresi yolla Yollayacaksın mı? savage nolmuş prokizya turşu istedi canım yollardım yani seni mi kırcaz
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: oktrates Gülo noluyo ne bu asabiyet Gülo herkes eşinden sevgilisinden çiçek beklerya hani küs olunca felan,bana bi kilo turşuyla gelsin canımı yesinO derece yani Naptın sen Çiçek İlk defa turşuyu bu kadar çok seven birini görüyorum
quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: Çeşminaz İnşallah forumda hamile olan yoktu Yoksa Valla yazarken de bunu düşüneceğiniz aklıma gelmişti değilim
quote:Orjinalden alıntı: oktrates Vuuu '' Hayatımm baak sana ne aldım 10 kilo turşu karışık en sevdiğinden hadi barışak '' süper fikir
quote:Orjinalden alıntı: Çeşminaz quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: Çeşminaz İnşallah forumda hamile olan yoktu Yoksa Valla yazarken de bunu düşüneceğiniz aklıma gelmişti değilim İçinin fesat olduğunu biliyorum mu diosun Savege uygula hemen