quote:Orijinalden alıntı: dkerem2 quote:Orijinalden alıntı: zeytinkoy Geçenlerde Adana'ya gitmiştim. Petrotürk istasyonunda ucuz fiyata Yücel Gaz çıktı karşıma. Hiç tereddüt etmeden fulledim. LPG'de en ufak bir marka ön yargım yok. Hangisi ucuzsa onu alıyorum. Adanada en ucuz orasi veriyor yucelgazda cok iyidir. Kaca aldiniz? 2.54'e Yalnız hemen yanında 2.52'ye satan bir istasyon daha vardı. Yanlış hatırlamıyorsam BP idi. Bundan sonra Adana'ya gidersem gaz alacağım yer belli artık .
quote:Orijinalden alıntı: zeytinkoy quote:Orijinalden alıntı: dkerem2 quote:Orijinalden alıntı: zeytinkoy Geçenlerde Adana'ya gitmiştim. Petrotürk istasyonunda ucuz fiyata Yücel Gaz çıktı karşıma. Hiç tereddüt etmeden fulledim. LPG'de en ufak bir marka ön yargım yok. Hangisi ucuzsa onu alıyorum. Adanada en ucuz orasi veriyor yucelgazda cok iyidir. Kaca aldiniz? 2.54'e Yalnız hemen yanında 2.52'ye satan bir istasyon daha vardı. Yanlış hatırlamıyorsam BP idi. Bundan sonra Adana'ya gidersem gaz alacağım yer belli artık . Yanindaki turkoildir ama onun gazi has gaz ondan alma menzili iyi degil kebap yemeden gitmeseydiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Yanindaki turkoildir ama onun gazi has gaz ondan alma menzili iyi degil kebap yemeden gitmeseydiniz Tamam, söylediğin iyi oldu. Yücel Gaz'dan şaşmamak lazım o zaman. Kebap yedim, yemeden döner miyim ? Hatta gecenin 2'sinde Hasan Usta'ya falan da gittik arkadaşlarla. O saatte bile Adana'yı, ciğeri götürdük .