Şimdi Ara

ANKARA MAMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
28.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya allah asına bi gidin ya 6yil Peyami sefa 10yil dereboyunda oturdum bana o zaman açıklayın neden siyasi olaylar derebiyunda zabıta bloklar olmuyor derebiyunda olmuyor tuzlucayirda oluyor (o kadar ahmakadınız ki genc cocuklari yanlis yonlere sokuyorsunuz tuzlucayirlisesinin içinde bile yok deniz gezmiş yok Che Guevara falan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zukuff -- 28 Ağustos 2016; 16:28:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odamı boş araziye bina yaptırdılar ulan halen pankart asiyolar

• Mamak ne la. Doğduğumdan beri Ankarada yaşıyorum bir kere yolumun düşmesi gerekmedi. O kadar lüzumsuz. Düşerse de gitmem zaten. Mamak ne la.sdfasd
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Birader emin ol senden daha lüks yerlerde takılmışımdır , o yüzden boş yapma burada. Tuzluçayırı da kötüleme , yiyorsa bir yerlerinin zukufla beraber meydanda bağırın o zaman bu halk cevabı verir. Hadi eyvallah daha da yazmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

Birader emin ol senden daha lüks yerlerde takılmışımdır , o yüzden boş yapma burada. Tuzluçayırı da kötüleme , yiyorsa bir yerlerinin zukufla beraber meydanda bağırın o zaman bu halk cevabı verir. Hadi eyvallah daha da yazmayacağım.

Arkadaşın tavırlarından az çok anlamışsındır kardeşim tuzlucayir in nasıl bir yer olduğunu.

• 15 sene mamak / gülveren de yaşadım evini dikimevi veya kolejden tut tek vesait gidersin . kesinlikle mamakta kalma .
  • Ankara'lıyım Ankara'dayım Mamak diyince çöplükten başka bir şey aklıma gelmiyor.
  • Ben abidinpaşadan daha 2-3 sene önce taşındım ben ordayken güzeldi fakat geçen gün gittiğimde o eski halini bulamadım o yüzden cebeci kurtuluş taraflarına baksan iyi edersin

• Mamagin neresinde oturacagina bagli akdere turkozu natoyolu buralar varostur mamagin en iyi yeri ege mahallesidir ben 3 senedir oturuyorum arada sahinci apaci vs olsa da fena degil habire gelisiyor buralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BanBanÇikiÇiki

selamın aleyküm beyler mamak nasıl bir yer biraz aydınlatırmısınız beni üni için gidecegim nasıldır insanları filan anlatın biraz :D

Altındağ daha güzel Hocam

• Güzel bir yer değil

• Miskete bekleriz 1aderrr misket çocuğuyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • Kardeş natoyolu tarafları iyidir. Kiralar uygun kızılaya 40 dk ama otobüsler hep doludur. Tuzluçayır adı çıkacak kadar kötü biyer değil gece 12de çık gez bişey olmaz. Abartmasınlar . Ama mamak merkez varoştur onu söyliyim. Abidinpaşa akdere natoyolu tarafları iyidir

• ankaradan geçerken orayı her görüşümde aha cinli filmlerdeki köy diyorum :D

• Mamak da yaşamak zordur hocam okul eğitimi nasıl olur bilmem fakat sokakta her an boş sigara isteyenler 1milyon varmı abi diyenler ne baktın bilader diyenlere rastlaman mümkün o nedenden dolayı evden pek çıkmamanı tercih ederim çıkarsanda kızılaya felan takıl okul ev kızılay :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.